С какви атомни оръжия разполага Русия

Ядрената доктрина на страната допуска използването на ядрено оръжие в конвенционален конфликт, ако той застрашава бъдещето на държавата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разполага единствено с вулвата на Вожда си...

_stankow

Да не ставам досаден, но ми стана интересно. Вижте снимката на ядреното куфарче. Надписите са замъглени, ама има някаква вероятност това да е точно такова. Или опростен модел, или модел по описание на очевидец. Все пак се вижда, че в прозорчето "Заповед" (Приказ) копчето "Пуск" е бяло, а копчето "Отмяна" е червено. Тоест дава се предимство на отмяната, по-важно е бързо да се отмени погрешна заповед, погрешен старт, отколкото да се бърза да се даде старта. По-важна е превенцията на грешка, а не пропускът.

Самия факт че ватенките се перчат и плашат с оръжие ме кара да се хващам за кобура. Някой , който разполага с такива оръжия няма да ореве орталъка и да си разкрие картите. А и като видиш как Украйна ги сцепва ма напушва и на смях. Блядовете не са злодеите на света. Те са пародия на злодеите.

И ти си пародия на тъпак

Руска ядрена подводница на учение някъде из Баренцово море... По едно време в спалното връхлита разярен мичмана и крещи: - Кой от вас, идиоти недоклатени, си хвърли куртката върху командното табло!!! След като екото откънтява, се чува плах гласец откъм дъното: - А-аз... - Айде сега, като си такъв акъл, взимай тая гумичка и бегом да изтриеш Белгия от картата!

_stankow

Ами готин е вица. Обаче да уточня, щото някои може да се вържат - за да стартира една ядрена ракета е необходимо да се натиснат едновременно не един и не два, а 4-ри бутона ! Двама души с по две ръце. Единият от които - капитанът. В ракетния силоз - двамата дежурни. Точно за да не стават грешки. И бутоните не са хоризонтални, а вертикални, в малка ниша с капаче. Не може да се седне върху него, не може да се изтърве чашата с чая :) Знам, защото съм натискал. Има един музей на ракетните войски в Украйна, с напълно запазен команден пункт, силоз, позиция, до последното винтче и кабелче. Натискаш (екскурзоводът е вторият оператор) и на екрана на телевизора тръгват едни експлозии ... :) Още една подробност - бутоните не са червени, а са с цвета на другите бутони - мръснобели. Това защо - не знам, сигурно някаква "психология" има в това. Пак за предпазване от погрешни стартове или за пропускане на реално необходими такива. Пултът е цяла стая на 30 м под земята. Ядреното куфарче на президента само дава общо разрешение и изпраща главния код, а за да се изпълни стартът е нужна доста апаратура и копчета и още кодове на места ...

_stankow

Браво на автора ! Доживяхме :) Отлична статия - точна, обективна. Е, не може без малки неточности. И няма значение какви източници е ползвал и в какъв обем. За съжаление е много раздута - на едно място и тактическите, и стратегическите, и перспективните оръжия. И всичко това при сложната ситуация в Украйна. По-добре да бяха 3 статии със същото качество ! Най-положителното е, че не се цитират приказки от пейката пред блока, а официалните документи. Например Ядрената доктрина на РФ: В случай на неядрена агресия срещу Руската федерация, която би заплашвала съществуването на държавата И тук е отговорът на въпроса, с който най-много плашат хората - за употреба на ТЯО в СВО. Ами лесен е - много, ама много трудно можем да си представим ВСУ да се засилят чак пък толкова, че да заплашат изобщо съществуването на Русия. И слава богу !

руснаците не са създали нищо полезно за хората дори и автомат калашников са го откраднали от германците откраднали са и технологията за атомната бомба и са напрвили още по смъртоносни оръжия да са напрвили материални блага - гсм, компютри, електроника двигатели нищо само оръжия за масово поразяване дори руските войници се изполват за пушено месо - има неограничен ресурс ако се унишожът шщатите и европа ще се върем в 12 век дори и ток няма да има тъй като и централите зависят от западната технология само с природни ресурси не става трябва и акъл за това на руските тролове ще има кажа спрете да защитавате този ненормален диктатор или се запишете доброволци

Нали знаеш, че след края на втората световна и САЩ и Русия използват немски учени... то е ясно че крадат ма не са единствени.

Със скъпи, ръчно изработени. И всички снабдени със съвременна манивела. А при взрив в силоза са проектирани така, че жив да остане само огнярът.

Нещастнизи от Сир-а, дащо вместо до публикувате откровени лъжи - и ще поясня дащо - за теща извън Бългапия, не съобщите да това, което стана в Юбългапия и касае много силно всеки българин, бе негодници: Че ИЗБОРИТЕ СА ФАЛШИФИЦИРАНИ?!?! Ето фактите: От ЦИК най-официално оповестиха, ИЗЛЪГАХА, ЧЕ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС БЪЛГАРИ СА малко над 6 милиона и 602 хиляди - 6,602,000 български граждани над 18 години. Дотук добре ОБАЧЕ вижте фактите: Националният Статистически Институт изненадващо реши да публикува данните от последното преброяване на населението от … ОКТОМВРИ МИНАЛАГА 2021 година, и ТО ДЕН СЛЕД ОПОВЕСТЯВАНЕТО НА ИЗБОРИТЕ!!! Защо те оповестиха резултатите една сега, СЛЕД оповестяването на резултатите от изборите, след като това изследване е проведено през октомври миналата година, тоест преди около година съ били известни резултатите! Кой е наредил та НСИ да крие резултатите и до ги обнародва едва СЛЕД изборите?!? И изборите да се проведат по ОСТАРЕЛИТЕ ДАННИ ОТ ПРЕДИ ЦЕЛИ … 11 години?!?!? А НСИ е на подчинение на Винистерски Съвет, тоест на Румен Радев и на служебното му правителство, ЧИЯТО ЕДИНСТВЕНА ОСНОВНА ЗАСАМА БЕ (е) ДА ПРОНЕДЕ ЧЕСТНИ И ПРОЗРАЧНИ ИЗБОРИ!!!! А не кадрови чистки! И това е позволило на ЦИК да състави НЕВЕРНИ ИЗБИРАТЕЛНИ ЛИСТИ, по санни от преди 11 години, когато е било предното преброяване! Следователно ИЗБОРИТЕ СА ФАЛШИФИЦИРАНИ!!! Не са верни изборните резултати! Не е вярно, че е имало ниска избирателна активност! И това ще стане ясно в съда!!! По последните данни от преброяването бройката на всички българи, с пеленачетата до столетниците е 6,519,000!!! От това число трябва да извадим малко над 1 милион деца и непълнолетни излиза, че в избирателните списъци е трябвало да фигурират БЛИЗО 1,400,000 души ПО-МАЛКО?!?!?!?!?!!?!?!? В СРАВНЕНИЕ С ОБЯВЕНИТЕ ОТ СИК!!!!!!!!!!!!!! Където хората над 18 години с право на глас СА МНОГО, МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ЦЯЛОТО БЪЛГАРСКО НАСЕЛЕНИЕ в момента!!!!!! Това е грандиозен скандал, нечувана дори и да България ИЗМАМА!!! От това излиза, че отчетените от НСИ като умрели през последните 10 години българи СЪЩО СА ГЛАСУВАЛИ!!!!!!! НА 2 ОКТОМВРИ! Което - отново - е огромна измама! От ЦИК се опитаха да се оправдаят, че са ползвали данните от 2011 година, но и това е ЛЪЖА! Излезе, ме СА ЗАВИШИЛИ бройката та имащите право на глас с още 242,219 човека?!?!?!? Дори и със старите, от преди 10 години данни!!! Така и излъгаха (за да обезкуражат хората), че имало рекордна ниско избирателна активност!!! Реално тя всъщност НЕ е ниска! Скоро ще наблюдаваме как ще се изобличи тази невероятно нагла измама и в съда!!!

А мините и са ЮЖНОКОРЕЙСКИ....мога само да се смея на руските "ядрени" оръжия. Товарищи, не пиздите! Ядрените оръжия, подобно химическите, имат срок на годност! След определен срок те стават опасни за самите "собственици" ако не се утилидират и подменят с нови. До 2014г УКРАЙНА ХРОИЗВЕЖДАШЕ РУСКИТЕ ЯДРЕНИ ГЛАВИ, блядь. А по време на Карибската "криза" СССР разполага точно с ДВЕ ЯДРЕНИ БОМБИ. Останалото е актьорско майсторство на Хрущов. Но Хрущов е бил талант в ораторството, УДРЯНЕ С ОБУВКА ПО ТРИБУНАТА на ООН, докато Путкин е една обикновена комплексирана 1,60 м БОТОКСОВА КУКЛА от Victoria's Secrets, търсеща ЕЛЕКСИРА НА ВЕЧНИЯТ ЖИВОТ след 70 годишна възраст.

са руските мини.

Малоумника.

_stankow

Не, Украйна никога не е произвеждала ядрени бойни глави. Произвеждаше носителите за тях. До 2014 г. си сътрудничеше с Русия в утилизацията на някой носители. Например ракетата "Сатана" Р-36 се конвертираше до носител "Днепър", има 14 граждански старта. Но производство на делящ се материал, бойни глави - никога не е имало такива мощности в Украйна !

Лекция на Джордж Фридман за целите на САЩ - Чикаго, февруари 2015 година. https://www.eurochicago.com/2015/04/shefat-na-tchastnoto-tsru/ Виж какво казва Джордж Фридман - американски политолог, основател и директор на частната информационно-аналитична разузнавателна компания Стратфор на срещата си с младежи в Чикаго, базирана на книгата му „Тайната война на Америка“ от 2004 г. Тази „лекция“ започва така: Проблемът на Америка не е Русия, а Германия, защото .......

Мога да ти изкарам стотици и лекции на най-различни идиоти. Я дай например линк към изказванията на оня дугин да кажем-дето е открито проповядва геноцид и нацистка идеология. Излязъл някой си казал нещо си и хоп това е валидно за целия свят защото на някакъв платен руски трол така му скимнало.

Абе смешник, Джордж Фридман не е нито Чарли Чаплин, нито Лаурел и Харди! ЧЕТИ СМЕШНИК, ЧЕТИ, недей само да плямпаш, а виж каква е обективната реалност!

Ако руския ПОСЕЙДОН издумка някъде пред полуостров БРЕТАН, 100% щета са Ирландия, Великобритания, Нидерландия и Белгия, след това Франция и Испания частично по Атлантическото си крайбрежие. Но те НЕ СА тоталният враг на Русия! Врагът е един и той е САЩ. Ето затова подводницата Белгород с ядреното торпедо на борда се отправя от Бискайския залив на запад в Атлантика. Ако торпедото се издумка на дълбочина 7 км. ще се създаде ЦУНАМИ вълна с височина от 500 м и след това втора - 200 м. Тогава цялото източно крайбрежие на САЩ, понеже е ниск и открито отива на кино. Остават само Холивуд, Голдън Гейт във Фриско, Боинг в Сиатъл, царевичните ниви в Айова, тютюневите ниви в Тенеси и памучните плантации в Алабама. Ето защо никой в САЩ не си прави илюзии да използва ядреното куфарче. Целта на САЩ е НИКОГА да не се даде възмоност на безграничните природни ресурси на Русия да се слеят с технологичната и икономичната мощ на Германия. Сещате ли се кой и защо издумка Северен поток 1 и 2? САЩ не желаят унищожението на Русия, искат я смачкана, унижена и безхарактерна за да я ЕКСПЛОАТИРАТ !

_stankow

Така е. Бих добавил с малка перефраза: САЩ не желаят унищожението на Европа, искат я смачкана, унижена и безхарактерна за да я ЕКСПЛОАТИРАТ ! САЩ не желаят унищожението на България, искат я смачкана, унижена и безхарактерна за да я ЕКСПЛОАТИРАТ !

Коги ва събира путя всинца копейки , да ви плюе в устата за страшното цунами. Няма да е 500м а 500км цунамито и ще залее Венера и Меркурий и част от слънцето. Смешници

Кажете кво полезно създават ,сигурно има такива и неща ,не броим природни ресурси ,ама всеки път статии за оръжия и как щели да унищожат еди кво си за секунди ,ама лумпените се кефвт на тва ,все пак 80 процента дебили има на тая територия

не ги мислете тях имат предостатъчно и разнородни :-)

А кремълския идиот прави ли си сметка, че всичките му ядрени площадки, силози, пидводници, щабове… са “на мушка” и ще бъдат изпепелени моментално заедно с кремълската му бърлога?

Да се пробват нали знаеш че се правят на определена дълбочина да не бъдат засегнати при удър даже с онези 10 000кг хамерикански играчки :-)

И за тебе има местенце така ли?

Империята на Злото е “световния тумор”, който трябва да бъде унищожен, те мислят само за воини, оръжия, врагове, шпиони, те не създават материални блага, а смъртоносни оръжия за масово поразяване. Това е територията на антихристите, убийци, ада на Земята

А ЯНКИТЕ КАКВИ СА ?

Аве малоумник, ако не бяха янките, нямаше да имаш ни компютър, ни телефон, от които да драскаш. Нито пък интернет, за да ти виждаме простотията.

с глупости, а кажете днес къде ще хвърчи ватнишка перушина?

Ега ти и бъзляците Путин каза че ако се нападнат руските области Русия ще използува всички оръжия с които разполага Западът веднага реши че той ще напада с ядрено оръжие. Страх лозе пази Веднага Щатите заговориха за Посейдони които са в ядрените руски подводници около Америка......

Всичко ще приключи в деня в който се унищожи Америка

Живота на планетата ще престане да съществува.

да приемем, че това се случи. Кой ще е заплаха за кухите крепостни кратуни тогава - Европа, Китай, Индия?! Щото надали си мислиш, че ватника може да изгради каквото и да е, било финансова хегемония, било технологично превъзходство. Ватниците могат само да рушат, да пият водка и одеколон и да губят 10 пъти повече жива сила при вдеки конфликт, в който се забърквст.

Руснаците станаха за смях!

Ако Путин използва атомно оръжие следва краят на историята.

Ако Вовата реши да си играе с атомно оръжие няма да остане какво да сложат в мавзолея, а за съжаление и кого да виснат на бесилката.

те затова не ги пускат, 100% главите са продадени, крилата също, преполагам ,че горивото е изпито ... абе Руска му работа каквито им колите и цялат им работа , такаим е и армията и ядренит бойни глави фалшиви

Пък докато се опитвате да ни плашите с едва ли не идеята, ще видите ли русия ще си изстрелва ядрени ракети а пък останалата част от света ще стои и ще гледа-украинската армия продължава да напредва. А пък путин подписва указ след указ. Последната измишльотина-запорожката централа става руска собственост с указ на путин:)))) Хайде сега да си припомним от историята-кой седеше в бункера и подписваше една след друга заповед след заповед докато отгоре превземаха берлин???? Значи не го разбирам това-да имаш такъв прекрасен исторически пример и да постъпваш по същия начин.

На страха очите му са големи. Знаете ли, че по време на Кубинската криза Кенеди много се е страхувал от ядрения потенциал на колхозника Никита Хрушчев, а после се оказало, че половината им ракети по площадите на раладите са просто кухи тенекиени цилиндри? Каквото все пак са имали, са го бъркали в кофи "на ръка" осъдени на смърт затворници? Стана дума за ядрената каша. Ужас! Та да не хиперболизираме излишно. Там е по-важно да има достатъчно водка, от нея стават лъвове и витязи, не от атома.

Човека е животно ,което на нищо ново не се научава.Тука чета и ми се реве.всички пишат няма да има ядрена война,никой не е толкова глупав.Те и преди втората световна така са мислели.Ще има ако всички ,не заставил правителствата си да спрат да се бъркат в регионалния конфликт.И понеже това няма да стане понеже сме консуматори и понеже мина време и си мислим, че това не ни касае ще има трета световна и ще бъде с атомни оръжие.Замислете се всеки знае ,че Русия не може да спечели конвенционална война сдружения запад.Невъзможно е.Да ама не може и да загуби тая война,ако запада не отстъпи /а това няма да,стане/3та световна ядрена е неизбежна.Защо правихме деца.И помнете се глупаци.Края идва.

Целия свят вкупом трябва да си свали гащите и да изпълнява всичко каквото иска путин. За да не би случайно да има ядрена война.

Разбирай ,че войната е неизбежна глупако.А ние сме косвени жертви.Заради такива тъпири, като теб сме пътници.Нека допрат пистолет до главата на детето ти нито кажат сваляй гащите или стрелям.И ти кво.Да бе ще свалям тоя да не е луд да стреля за моя гъз ,нали после ще лежи.Време на ояли се глупаци.Тежко време .а последно време

може да спечели неконвенционална война. И няма да е световна, а ще е светът срещу кочината.

КОГАТО ,МЕДИЯ ВЗИМА ПАРИ от "С О Р О С О Й Д Н И" ГРАНТОВЕ и ЧУЖДИ НПО-ТА НЯМА КАК, ДА БЪДЕ ОБЕКТИВНА и ПРОФЕСИОНАЛНА. РАБОТИ "САМО" ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА ТОЗИ КОЙТО, ПЛАЩА.

А до колко е обективен драскач на коментари по поръчка, защитаваш интересите на държава обявила България за вражеска???

Контролния пулт за ядрените ракети кърти мивки.. 100% е само един и е макет

Всичко руско е дефектно и скапано, смятай ако пуснат атомна бомба или ядренао оръжие, ще отиде където не трябва

отиде където и да е.

те затова тези говеда на ги пускат , като се знаят какво крадливо плема са със сигурност галвите са продадени накъде за кинти ...

бугарския чалгопитек е е най- тъпото племе на балканите и у ес. тъп неграмотен но всичко знаещ, завистлив , крадлив, мизерен , постоянно недоволен от горе изброеното пещерен кюмюрджия с амбициите на суперевровтлант. обаче истината е че , бугарския чалгопитек е просто един слу6а, слу6а и обслужващ персонал на западноевропейците. ббаахаха тъп матрял

Супер интелигентното, дотолкова ценно, че чака армията на крепостните, белким го направят партиен секретар.

Ако путкин използва атомна бомба ще остане в историята като най големия изрод и пръв който я използвал

Ако НЯКОЙ използва ядрено оръжие, никой след това няма да чете ИСТОРИЯ, понеже ще има само зловеща тишина !!!

А може би не е така и САЩ се страхуват именно да се разбере че не е така. В света са извършени над 2000 ядрени експлозии. И още си приказваме.

дано,не я изстреля във анала ти,шот за замириши лошо.

Ако янките бяха сигурни, че ще победят СССР/Русия, отдавна да са го направили, но не са! Здайте си въпроса ЗАЩО? Всичко друго са направили, но това - НЕ, ЗАЩО?

Победиха ги 1990, ще ги победят и сега, без да се стрелят с атомни бомби. Затова трябва малко акъл.

"Трудно е да се предвиди как САЩ и НАТО ще отговорят на осъществен, макар и тактически, ядрен удар." Всъщност е лесно. САЩ нямат такова понятие като "тактическо ядрено оръжие". На ядрено оръжие се отговаря с ядрено оръжие. А украинците знаят как да го използват...

Човечестство е още диво, оръжията са дивашко нещо.

ако можем да включим в тая класификация варниците, е не само диво, но и примитивно.

ТОВА СА ИЗЛИШНИ РАЗХОДИ, ИЗЛИШНИ ОРЪЖИЯ, ИЗЛИШНО И БЕЗМИСЛЕНО Е ВОДЕНЕТО НА ВОЙНИ.

Ние искаме точно това - всички да се разоражът. Само ние ще си двигаме военния бюджет, за да можем да демократизираме и усвояваме чужди ресурси.

Ами усвоявайте си ги сами. Що не можете? Разбирам крепостните последните 20-ина години да бяха отказали да изнасят газ и нефт, както впрочем от десетилетия правят американците, тогава да кажеш - ето искат да им вземат суровините, затуй решиха да ги завладяват. Те горките блядове, колкото и псри да им плащаха ги изпокрадоха до последнста копейка. И сега някой им крив, че и един пирон не могат да си нсправят.

Голяма статияДоста центове са платили Говедата поръчали статията

Искаш да кажеш копейки... ДИРа е яко Руска медия. По принцип ме боли кура какво казватч,е има Руснаците ако яъобще го имат . За сега всичо са лъжи. Моятя теория от дълги години и се докзва е, че каквито са им телевизорите и колите ткаава им е и армията. Чари енда голяма корупция при която никой нище не върши, краде се и нама никаква отговорност . Так,че дори и Русия да е имал нещо на времето , то а райкрадено, не с еподдържа или прото никога не са го имали... Абе абсолщтно съм съгласен с колегата по псевдоним "Селски Клозет" .. Русия е дедна голяма кочина, населена с номади, които намат никави права, никаква чест и в която всички си мислят ,че в мътната вода на добре се лови ама накрая са най-прецакани

Работа... ще минем и без руснаците...

ЯДРЕНИТЕ ИМ НЕЩА СА СЪЩО КАТО ОСТАНАЛИТЕ - СЕЛСКИ КЛОЗЕТ ! В УКРАЙНА СЕ ВИДЯ С КАКВИ БЕЗАНАЛОГОВИ ОРЪЖИЯ РАЗПОЛАГАТ - ТАНКОВЕ ОТ 1973-А ГОДИНА, СОЛНЦЕПЕК, ЧУШКОПЕК, АК-47, БЕЗАНАЛОГОВИ РАКЕТИ ВЗРИВЯВАЩИ ДЕТСКИ ГРАДИНИ И Т.Н. НАЙ-ДОБРИЯТ ВОЙНИК РУСКИЯТ АЛКОХОЛИК, ИЗВАДЕН ОТ КАЛНОТО СИ СЕЛО, РЕШИЛ ДА ОТМЪСТИ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ ЧЕ Е БЕДЕН И ПРОСТ..

Тръгнал путю с 2022ра мужикчета да превзема света, смех, заобгради най плиткото море в света азофско, и големата пабеда завода

Да ви види само Тато какви сте НАТОвци няма да повярва.

те бяха по между другото, а сега няма и смисъл да се обаждаме, нз що публикуват такива глупости да си чешат драскачите клавиатурите, нищо не се знае за тези неща, и уики не ги знае.

Властта е силно влияние, изразено в правото и възможността за разпореждане, контрол и подчиняване на други хора. Властта е енергия и средство да налагаш волята и мнението си чрез различни способи, но най-често чрез силата на оръжието. А то е било винаги двигателят на прогреса, започвайки от камъка в ръката на креманьонеца до атомната бомба днес. Затова има термини като започнем от Малчуганът, Дебелакът, Майката на бомбите, Бащата на бомбите, докато стигнем днес до руския "САРМАТ", наричан още „Сатана 2“ по стандартите на НАТО. Далекобойността на „Сармат“ е 18 000 км. (обиколката на Земята по екватора е 40 000 км.), което означава, че за ракетата е достъпна всяка една точка от Земната повърхност. Изходното ѝ тегло е 208,1 тона, а масата на полезния товар е около 10 тона. Масата на горивото - 178 тона, дължината на ракетата е 35,5 метра, а диаметърът ѝ е 3 метра. Тази балистична ракета може да унищожи половината от крайбрежието на континента. За Великобритания е достатъчен четвърт „Сармат“. Първото изстрелване на междуконтиненталната балистична ракета "Сармат" беше извършено от космодрума Плесецк в Архангелска област на 20 април 2022 г. Te ще постъпят на въоръжение в подземни силози във военно подразделение, което ще бъде базирано в Ужур в Красноярски край, на около 3000 км източно от Москва, така че ще може да достига САЩ, летейки както на запад, така и на изток. Ракетата „Сармат“ е точно 2000 пъти по-мощна от бомбите, пуснати над Хирошима и Нагасаки. "Сармат" е първият реален представител на „Аеро-космическите сили“ в света. В състояние е да достави разделяща се бойна глава с тегло до 10 тона и 16 ядрени глави до всяка точка на света - както през Северния, така и през Южния полюс, преодолявайки съществуващите системи за противоракетна отбрана. Ето защо самолетите със „стелт“ технологии се оказват от локално значение, а самолетоносачите практически стават отживелица – на мода са подводниците! Нека кажем и за най-голямата и мощна атомна подводница в света – Белгород. Подводницата К-329 или „Белгород“ се смята за прототип на нова концепция за водене на война, която Русия разработва в условията на напрежение със САЩ. Русия, която не разполага с големи самолетоносачи или крайцери, които да се конкурират с ВМС на САЩ, се е съсредоточила върху усъвършенстването на подводниците. "Белгород" постъпи на въоръжение в руския флот на 8 юли 2022 г. Всъщност това е най-дългата подводница в света - дълга е 184 м и широка 15 м, а теглото и е 30 хил. тона. Тя може да се движи под вода със скорост от около 60 километра в час и е способна да остане под вода около 120 дни, без да се налага да се издига на повърхността. А витлата ѝ се смятат за иновативни, тъй като са проектирани да не бъдат засичани от сонари. Дължината на подводницата не е въпрос на преследване на рекорди, а на носене на първите в света ядрени „стелт“ торпеда и оборудване за събиране на разузнавателна информация. Но най-зловещата мисия на "Белгород" са шестте дрона "Посейдон", известни като "Оръжието на Апокалипсиса". Ракетното торпедо "Посейдон", известно и под кодовото име "Статус-6", е с ядрени глави до 100 мегатона. "Посейдон" е ядрено оръжие на мегаторпедо с далекобойност 10,000 км, скорост от 185 km/h, способно да се придвижва на дълбочина до 1000 метра. Тези ядрени бойни глави са толкова мощни, че имат способността да провокират радиоактивно цунами с височина на вълните до 500 м. Със секретните данни, с които разполага ВВС, ядреното торпедо "Посейдон" е разработено с целта "да унищожи най-важните икономически крайморски градове по света, създавайки район с висока радиоактивна замърсеност, превръщайки на практика тези градове в безполезни в продължение на дълго време". Според военни експерти това оръжие ще принуди съюзниците от НАТО да преразгледат концепцията за планиране на военноморските сили на Алианса. След течовете по газопровода "Северен поток" в Балтийско море, днес подводницата „Белгород“ се намира в Бискайският залив, но целта ѝ не са европейските брегове, а източното американско крайбрежие. "Посейдон" не е предназначен за атака, а по-скоро за оръжие, което предупреждава за ужасно възмездие. Руското суперторпедо се разглежда в йерархията като оръжие за вторичен удар. Неговата основна задача е силно психологическо въздействие върху потенциалния враг, тъй като в случай на нападение срещу Русия може да последва неудържим ядрен апокалипсис с невероятни последствия. Пускайки торпедото на дълбочина от 6-7 км на изток от бреговете на САЩ в Атлантическия океан, при задействането му ще бъдат поразени бреговете от Нова Скотия до Флорида и ще загинат 160 млн. души. Какво и остава на Америка тогава? Един Холивуд, царевичните ниви в Айова, тютюневите полета в Тенеси и памучните плантации в Алабама. Заради възпиращият им ефект, Русия планира да построи 32 такива устройства. Ето затова НЯМА да има ядрена война! Шефът на Роскосмос - Рогозин, е на мнение, че Русия със седем години изпреварва света в развитието на ядрени космически оръжия. Сега може да разбирате ЗАЩО Путин не започна украинската "Операция" още през 2014 година? Защото искаше да има АБСОЛЮТНИ гаранции в превъзходството си в космическата ОБОРОНА и той днес вече я има!!! Отвъд Океана естествено скърцат със зъби и не могат да се поберат в кожата си. Затова САЩ и НАТО обикалят като хиени около Русия – ту в Украйна, ту в Прибалтика, а сега и във Финландия и Швеция. И не се чудете ЗАЩО налагат всякакви санкции, но такава е обективната реалност днес! Разбира се, цената на това военно надмощие на Русия е, по-ниския жизнен стандарт на живущите в Русия, защото иначе – ще бъдат унищожени заради земята и природните и ресурси!

полюция... Никой няма да посегне към страт. ядрени оръжия, а във всички останали Нато превъзхожда 10 към 1, ще изтощат режима и край, филма сме го гледали от 1945 до 1991, сега мижаво повторение!!!

Пич, Източното крайбрежие на САЩ и 160 млн американци са уязвими. Ето това е ВЪЗПИРАЩИЯТ ЕФЕКТ НА АТОМА! Естествено, че нито янките, нито руснаците ще посегнат към ядреното куфарче, защото дори и безумието си има граници !!!!

Дреме ни. Да ходят да плашат гаргите с ръждясалите си боклуци!

На тоя съсел само погледа му като видя и си личи, че е психо.

А на гаджето ти кирчо погледа е нормален, а?

Асенчо, мамин златен, твоят поглед няма да го коментирам дори. Господ си знае работата... по злобен и комплексиран поглед надали има.

Ей това журнаглистите по часовник ги списвате тия боклуци. Един ден няма, един ден има. Не ви ли посна бе дирници? Грам спокойствие да нямат хората. Дали ще стане и ако да - как - колкото и парцала да произведете няма как да знаете, но хората със слаби нерви яко ги държите в напрежение. Да, драмата и страха продават, а вие сте си продали дирниците (има тълковни речници за тия хубави стари български думи за който не разбира, думата е дирник) за жълти стотинки да титажирате страх вече 3 години.

Стига,бе соросоид.Ние копейките от Израждане с такава радост четем, как всички можем да бъдем изпепелени за секунда най миролюбив човек-другаря Путин.

Нито съм соросоид, нито копейка. Просто искам да мога даотворя сайта и да не виждам през ден подобни парцали писани от дирници.

БЛЯДОВЕТЕ ИЗОБЩО "ПАРАДИРАТ" , ПРИ ТОВА ВСЕ ПО-ОКРИТО, С ЯДЕНО ОРЪЖИЕ, ПОКАЗВА ТЯХНАТА ИСТИННСКА СЪЩНОСТ НА "ДЪЛБОГАТА ИМ ДУША", КОЯТО САМО ДО КОЕТО НЕ СЕ Е ДОКОПАЛА, НЕГО НЕ ГО Е ЗАДУШИЛА И УНИЩОЖИЛА В "БРАТСКАТА" ПРЕГРЪДКА ! НИКОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК ПО СВЕТА, ОТ ТУК НАСЕТНЕ НЕ ИСКАЛ ДА ИМА ВЗИМАНЕ -ДАВАНЕ С БЛЯД, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ САЛИ СЕ КЪЛНЕ, ЧЕ НЕ Е ПОДКРЕПЯЛ НАЦИСТКИЯТ БУНКЕРЕН ПИРАМИДАЛЕН РЕЖИМ ! ОЩЕ 2014 Г КАЗАХ, ЧЕ "НОВИЯТ РОБСКИ РЕД" ЩЕ ДОЙДЕ ОТ ИЗТОК, А НЕ ОТ ЗАПАД !

си има вибратор и си играе редовно с него.

С червено копче.

Това високотехнологично куфарче като го гледам с тия криви копчета, ако някой го изтърве може само да направи беля.

Сдялано в СССР.

"Руската ядрена доктрина допуска използването на ядрени оръжия само в два случая: В случай, че ядрено оръжие бъде използвано срещу Русия или нейните съюзници В случай на неядрена агресия срещу Руската федерация, която би заплашвала съществуването на държавата" Продънихте ни ушите и ни вменявате постоянно небивалици за лошите руснаци, а фактите, кой какво е казал, са съвсем други. Но така е, когато еврогейското радио на Хамериканската честота, ви крещи на ушенце, какво да мислите и говорите в последствие. Ама номерът на краваропитеките този път, в лицето на Русия, няма да мине, както се случи с мнооого десетки, други държави на нашата платена, които получиха от "великата" Хамериканска, "свобода" и "демокрация", следствие на което, цъфнаха та вързаха. А пропо" тя само оная "велика" държавица, с 250 годишната историйка, има право да бомби мирното население на земята с атомни бомби, налЕ...? Ваща мама недоклатено - ненормални извратенеци....

Тихо, че сега ще ти заведат дело от америка за България и бхк в Страсбург!

Забрави да ги кръстиш "сатанисти", излагаш се, сега вербовчикът ти от ГРУ може и да не ти плати месечното възнаграждение от 150 рубли

За да се защитиш от ядрен идар е необходимо просто да влезнеш в метрото и товя е

Не да се защитиш, а да се запазиш. За бъдещите поколения археолози, които ще дойдат на изследвания след 50-100 хил.години.

При такава война няма да ма бъдещи поколения, още повече археолози

Да,тя радиацията в метро не влиза.

Руснака трябва да се държи зад висока ограда и да се остави да бъде погълнат от чайниците които като се избият и оредеят да бъдат ударени ядрено.Това е толкоз просто и логично

На местните в Беларус им писнало от руската армия. Крадат, вършат зулуми, насилват - досущ както ги описват нашите през руската окупация 1944-47.

Отдавна трябваше Европа да затвори границите си за руските пияници

изритано руско фашисткото гнездо Дирбг за пропаганда, ще остане една по малко комуноидна сган да припагандира путлеровия фапизъм.

И изборите се опитаха да манипулират и баннваха.