Коментари - Големите филмови компании съдят Ким Дотком | IT.dir.bg
назад

Големите филмови компании съдят Ким Дотком

20th Century Fox, Disney, Paramount, Universal, Columbia и Warner са завели дело срещу предишния сайт на Ким Дотком - Megaupload, както и срещу собственика му.

Обратно в новината

Коментари - Големите филмови компании съдят Ким Дотком | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интереснен факт е, че именно компании като Сони ентъртеймънт, Уорнър и Дисни разработват и популяризират голяма част от софтуера за сваляне и споделяне на файлове. Интересно и как филмите и музиката им светкавично изтича с добро качество в мрежата, едновременно с премиерите. Кой щеше да чуе за Майли Сайръс или Гага, ако не можеха да бъдат намерени свободно в мрежата? Тези акули се налапват с милиарди от концерти, франчайз и тъпи тийнове подражатели, а след година почват да завеждат дела, че някой е гледал безплатно шитните им, които сами разпространяват пиратски. Най-близкото до тях, за което се сещам са нарко картелите.

Сега ако аз съм на мястото на тоя отивам директно в Русия и от там им разцепвам всичките филми музики и тн простотии на хамериканците!

брей..колко си умен! В Русия пък на него ще му го разцепват една камара Путьовски рекетьори отгоре и накрая ще си яде цървулите от глад.

Аватар се появи в момент когато говореха за интернет пиратството. И кво стана - счупи всички рекорди (и по приходи). Как интернет е ощетил създателите на Аватар? Така де, не създателите на филма, а филмовите компании, ония финансови акули които са готови да опропастят всеки франчайз стига калкулациите им да показват, че ще спечелят повече кинти. Робокоп кво го направиха - от забранено за лица под 17 (първия филм, първоначално бил с рейтинг X -най-строгото ограничение), сега станал PG-13 ... че да има по-голяма аудитория. А повечето фенове на оригиналния филм просто забравиха за римейка след едно гледане (ако са го догледали изобщо).

Настървили са се за парите му.

Ша му фанат шушоните на бачо Ким...

Песничката е супер :)