Samsung QLED TV е един много добър и издръжлив телевизор

Samsung QLED TV се доказват като най-издръжливите телевизори в 72-часов стрес тест на Connect-Testlab и списание „Video”

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Издражлив"- звучи добре

Моят телевизор Самсунг вече е на 9 години и половина и си работи перфектно! От техниката на тази фирма нямам никакви оплаквания. Имам 4 елкетроуреда и всички работят идеално.

OLED е по перспективната технология. Самсунг бавно но сигурно губят войната.

Абе има си и свойте плюсове и минуси. И ние се бяхме насочили на ОЛЕД в технополиса и момчето каза че за сега не си заслужава парите тая нова технология и ни препоръча QLED-a. Каза и че qled-a има по дълъг живот от олед-а и след години картината избледнявала. Та така...взехме си Qled и сме доволни...минимална разлика в картината, 1000лв по евтино, и по-дълъг живот на подсветката или нещо си.. не помня какво ни обясни човека. Приятелите ни само ахкат на хубавя образ дето го вади тв-то :)

Самсунг като пуснат скоро microled телевизори и oled-a ще замрат.

Няма страшно. OLED технологията се използва не само за дисплей. В Аахен (Германия) има мол, в който се използват осветителни OLED тела.

Губят какво? Войната? А да си чувал за 146 инчовия microLED 4К техен телевизор? Беше представен на CES 2018. За момента 3 фирми предлагат или планират да предложат комерсиални продукти по тази технология: Сони под CrystalClear брандирани продукти, Самсунг, а Apple са наели над 300 инженери за целта. Със сигурност в бъдеще и други компании ще се включат.

Това е най доброто в момента на пазара!

А нещо за Sony, с по-хубавите матрици :)

СлучЕност? Що правят реклама на марката? Защо няма подобна статия за Сони, Филипс или еЛДжи? Някой нещо да каже за Панасоник?

що така мислиш? и що мислиш, че си умен?

Важно е какви предавания ще гледаш на тоя ТВ, че както е тръгнало само тъпизми