Коментари - Samsung подготвя конкурент на Apple Pay | IT.dir.bg
назад

Samsung подготвя конкурент на Apple Pay

Южнокорейският технологичен гигант Samsung работи по собствена услуга за разплащания, подобна на Apple Pay, съобщи сайтът Recode.

Обратно в новината

Коментари - Samsung подготвя конкурент на Apple Pay | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кредитните карти да ги хвърляме ли?

neXus

Я, олигофренът с 1000-та регистрации се обади. Гледаш ли Шитнята на витрината, а? Малоумник...

Зомбираните сега ще пуснат жълто от щастие, че сапунерката им за сефте от 5 години прави нещо, дето Самсунг да го изкопират, а не обратното както става вече години наред. Пример - големият екран да речем :)))

Добре, че са Apple та самшита да копира и да си мисли, че внедрява новости в пластмасовите бъгави сапунерки.

+1

Добре че сте тъпи и неинформирани, за да не знаете, че има други услуги за подобни плащания преди Apple Pay. Това че нещо го няма в България, не означава, че не съществува въобще. Баси тези Apple и Samsung, все едно гледам християни срещу мюсулмани. Прости и тъпи и неуки хора безброй.

Язък,че се пишеш немец!Манталитета ти на див селянин още е в теб!Правилно е,че човека от селото може да го изкараш,но селото от човека никога! Мисълта тук е,че Самсунг чакат Apple да направят нещо и те тогава,никой не оспорва факта,че тази функция я има преди Apple Pay

Тъп си ти, тук се говори за телефони!!!

Това винаги е била определяща функция, като си избирам телефон.

Сетила се Мара да се побара , но по-добре късно отколкото никога.

Каква изненада само.. Гнусмас троловете сега ще ревнат "ама те не са го въвели първи". LOL

Хейтърче нещастно теб най-малко те вълнува , щото със сигурност за нищо не плащаш ;) Тия неща са за хората дето могат сами да изкарат някой лев , а не да чакат на пенсията на баба си или доматите и яйцата от село ;)

Ти ли ще ми говориш за хейт бе смотан? xD Събрал си толкова злоба, че чак ми е жал за теб. Стискам ти палци следващия месец да изкараш повече от 150 лева та дано се поуспокиш малко.