17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"с над" или "с повече от"?

Северна Корея са пуснали ракета, която им се видяла като метеорит и са, че напишат сума ти научни статии, сума ти учени ще защититят докторски дисертации и ще се усвоят добри пари.

Кремъл е символ на злото!

Щом Харвард и са го казали не им вярвам защото повярвах на един от ХАРВАРД а то излезе че излъга всички

Това като ония виц за младежа у затвора дето задигнал яко злато и не изораната нива на баща му. Пише от затвора на баща си: баща, не се притеснявай за нивата, не я ори. Да, ама полицията прочита. След два дни баща му връща писмо: синко не знам кво стана, ама нивата вече е изорана.

Като е извънземно нещо веднага става строго секретно,

Този извънземен обект е трябвало да падне в бункера на Путкин и нищо да не остане от него и разбойническата банда около него

Трябвало е да ти взриви лай...омета.Продажен плужек...както нищо не им стана на твоите задокеански господари,когато избиваха деца по света,така и на пу...лер нищо явно няма да му се случчи...

За всичко е виновен Гумен Гадеф

ЗА ВСИЧКО Е ВИНОВНА МАЙКА ТИ .....ЗАЩОТО ТЕ Е СЪБРАЛА С ЛЪЖИЦА ПО КИЛИМА.

Как са го "видяли"? Тоя, дето го е "видял" , колко мотан е бил?

Да не би да са Киро Тъпото и Кокорчо?

Чак сега е коментирано от Харвард,защото чакаха Кирчо Харварда да го потвърди.

дума за 12 април, за първия човек излетял в Космоса… нито статия, нито буква?!?! Сега ще го отречем, понеже Гагарин е руснак ли?! Е, няма такова слагачество..

Ами не знам, днес гледах на Свободна Европа т.е. Американска Медия финансирана официално от ЦРУ, на страницата им имаше новина за Гагарин. Закачливо бяха го направили като тест, да видиш, колко добре познаваш историята около първия човек летял в космоса. Явно това е разликата между свободни медии и медиите на олигарсите Кати ДИР.БГ

Ами те в Русия избягват да засягат тази тема,понеже е меко казано деликатна.Става дума за причината на смъртта на космонавта. ,, Юрий Гагарин,как си летял. Бързо ли хвърка,кораба бял. Ти всред звездите пръв щом си бил, зърна ли Дунав,зърна ли Нил?.."

Скоростта от 60 км/с не е никакво доказателство. Тази скорост може да се постигне при гравитационно ускорение покрай някоя от планетите от слънчевата система.

Да не е само македонския космонавт!

Винаги щом прочета в новините за опастноста от извънземно нашествие, кой знае защо се сещам за Вернер Фон Браун.

gen1O

"Теоретичния астрофизик от Харвард Амир Сирадж" .........

НЯМА НИЩО ЗА ЧУДЕНЕ ....ЧИЛЯКЪТ Е ИНДУС

Моля автора на темата да отвори чичко гугъл и да прочете каква е разликата между метеор и метеорит и защо метеор няма как да падне на земята..

Тук пак ли се събрахте най-малоумните коментатори ...

ЖАЛКО,ЧЕ НЕ ГИ Е УЦЕЛИЛ,ТИЯ-РЕПТИЛИ!!! Всички са за-МИР!!! АЗ ПЪК СЪМ,ЗА: ЕСКАЛАЦИЯ!!! СВЕТЪТ Е ПРЕВЗЕТ ОТ: ОРКИ-ЛИХВАРИ-РЕПТИЛИ!!! СТИГНАЛИ СМЕ ДО: БРОЯТ ГОСТИ ЗА ВЕЧЕРЯ(АРЕСТУВАТ,АКО СА ПОВЕЧЕ ОТ:ЧЕТИРИ)!!! ЗАБРАНЯВАТ: РАБОТА! ОБРАЗОВАНИЕ! СПОРТ! РАЗХОДКА В ПАРКА…!!! ЗАБАВЛЯВАТ СЕ,ПРЕВРЪЩАЙКИ ХОРАТА В:НАСКИРАНИ МАЙМУНИ! БЪРКАТ НИ ПО ДУПКИТЕ(ПРИНУДИТЕЛНО)!!! ЛИЦЕНЗИРАЛИ СА: САДЕНЕ НА ДОМАТИ! КВАСЕНЕ НА МЛЯКО! МЕЛЕНЕ НА БРАШНО! КОШЕР ЗА ПЧЕЛИ….И ДР.ПОДОБНИ: ЛИХВАРО-ОРКЕНСКО-РЕПТИЛСКИ:ИЗВРАЩЕНИЯ!!! ТРЯБВА-РЕСТАРТ!!! УНИЩОЖЕНИЕ НА: ОРКИТЕ-РЕПТИЛИ!!!

и кои ще са унищожителите, някакви фашисти или рашисти?

то разлика нямал Защо е това "или". Инак Путлеро-рашистите и китайците още повече се вписват в описанието горе.

И сега ще е чудо, ако не бъде обвинен Вл.Путин за това мълчание

Че кой го вълнува този парий

хаххаха казала гнидата

Н ищо не разбрах,

Не може да се "забие" във океана бе.

изплющя се в океана

Като прочетох "Харвард" и си казах: Тоя нашичкият лъжльо, 100% е замесен! Но по-надоле нийде не пише за лоши руснаци и добри украинци. Изненадах се!

Ами чети и нещо различно освен опорките на Pi Ar Sevi и Винету, за да не се изненадваш.

А не тоя е от Израждане. Не виждаш ли колко е тъп?

Брус Уилис се оттегли от киното и астероидите почнаха да падат на Земята!

Не "междузвезден", а "космически" обект, Гъргов!!!

То и камъка на улицата е космически обект. Междузвезден е, че идва от друга звездна система.

на малоумни копейкаджии това им е много сложно за осмисляне

Това да не е била някоя от новите руски хиперзвукови ракети Авангард?!?

Те руснаците пуснаха 2 кинжала. Noone gave a shit. И забравихме вече за това. Така че очевидно не са руснаците. Но това, което трябва да занят руснаците е, че биг брадър гледа повече от колкото предполагат и вижда и чува всичко.

Ами той биг брадър гледа и чака да ги види тия кинжали ама се получи като при Гагарин . Изведнъж от никъде и без предупреждение нито потвърждение руснаците обявяват Гагаирн летя и се върна и с кинжалите така. Документират всичко хваленето им е голямо ама тия зрелищни хипермега звъкови неша тц няма снимка и от Гагарин няма нито една сника

ЗАЩО изтрихте коментара на онзи човек, който наистина искаше да ви ограмоти ????????? Че сте пълни неграмотници е абсолютно вярно!!!!

Всички ние познаваме тези харвардски У'чени и са тук-просто киро и кокорчо са им никовете:)))))

снимката е супер!