17-11-2017 20-11-2018

Коментари

4 години стелтовете беха в покой а от 1 седмица са на полусъединител. Те сега че си е е ма ката.

"Безпилотна стелт цистерна".... да бе.

Е то значи някъде се готви нещо като нова локална войничка.

Хвърчило за 1.5 млрд, което ще се ползва само срещу чалми и негра. Важното е да се усвояват едни пари...

САЩ тестват стелт дрон за 1,5 милиард долара - тази реклама, която сте я публикували ме навежда на един въпрос : И това чудо ли ще трябва да го купим за да е спокоен ББ ?!?

Аха, само да не го пускат над Иран. Там преди няколко години им хакнаха един супер модерен дрон, както си летеше и го накараха да кацне невредим. После бавно и старателно си го разглобяваха а американците квичаха че това било US-property и да им го върнели веднага.

В САЩ едни големи пари се усвояват чрез разработки на F35 , невидими дронове и т.н. У нас едни по-малки пари се усвояват от строителство на магистрали, ремонт на ремонта или саниране. важното е паричния поток да отива в правилните джобове.

"когато се избира ефтина алтернатива" Много ви еФтин бюджетът, та един еФтин редактор да няма.

Турските дронове ще го свалят ;-) Това е което си мислят мангалите от Анадола. Ще ви падне шапката от недоумение ако видите какво турците си мислят по форумите за техните дронове - сглобени в тюркие с канадски и други вносни части. Мислят си че буквално целият свят се страхува от "великте" и "високотехнологични" турски дронове. Мозъците са им промите като тези от Северна Корея. Толкова се убедени в една "истина": че дори не си правят труда да помислят - как една държава като тяхната от 3-тият свят която няма развит военно промишлен комплекс и наука, си внася оръжията от чужбина, може да бъде лидер в една такава сфера. Нито пък се интересуват какво казват другите за това..като примерно военни експерти които изнасят лекции в Пентагона, Уест Пойнт и други военни академии (и качават част от тях на Тубата). Ако ги насочиш на там, отговора е винаги един "Това е пропаганда против тюркие". Дори тогава когато не говорят директно за турските дроновоте, а изказват притеснение за руски електрони системи които блокират дронове, телефони и всичко което работи на електроника и всякакъв вид вълни в радиус от 20 кв.км.

ХАХАХАХАХАХА, ТЪПАЦИИИИИ!!! :) Точно днес ви казах ИЗРИЧНО, че НАСА за 3 години до 2024та няма и да са мръднали в посока Луната - що остава да са стъпили на нея. И че никога не бъркам. Всички го видяхте това, цъкахте минуси, злобяхте и т. н... А ТОКУ-ЩО ОБЯВИХА, ЧЕ СА ОРЯЗАЛИ МНОГОКРАТНО ЛУННИЯ БЮДЖЕТ НА НАСА И СА ИМ КАЗАЛИ ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВАТ ... Нещо да кажете сега?? :) Аре друг път да слушате малко повече батко си Нанайси. ;) Ще си спестите доста лоши преживявания.

сърбите знаят ли?

Че Гевара би се изсмял на подобни тъпи коментари.

Айде бе! Верно ли? И като се събуди беше ли потен?

Инвалиди, още преди 7г показаха автоматично презареждане във въздуха, Дир, 10 г новина е. ?Разкараите тоя инвалид,

С такова ще снимат Пипи и Ердо как паравят сикиджас килата на Кремл.

Това да се чува...днес само приятни новини

_stankow

Абе то добре, готина играчка е. Ама на такава цена какъв е смисълът ? Ако опре до война с дронове, нали трябват стотици такива, ще поеме ли промишлеността и държавния бюджет толкова ? Добре, ще падне при серийно производство цената, ама като припари, няма да е само до дронове - кораби ще трябват, самолети, танкове, боеприпаси. То майсторлъка е да го направиш евтино, не лъскаво ! Нека си играят програмистите, ама дали ще го искат военните ?

С такова можеш да изненадаш пшротивника доста подло без даже да разбере.

Соросоидити могат ли да изпият 2 литра боярщник като мен? Могат ама друг път!

_stankow

Не да го купим, трябва само да го предплатим. И тогава Борисов ще остане още 10 г. на власт ! :)

Ох, моля ви, не ми обяснявайте. Офицер от запаса съм, артилерия. Който противник не е подготвен, можеш да го изненадаш със 100 неща за по 10,000 долара. А който е подготвен, който си има ПВО - не можеш да го изненадаш. Това е безпилотен самолет за самолетоносач. За разузнаване, дозареждане, РЕБ. Няма негова задача, която да не може да се изпълни от пилотирана машина. Сложно нещо е войната, трудно ще изненадаш някого, особено ако имаш единични бройки ... А по време на война пък съвсем производството ще се прехвърли на други изделия ...

Овце, елате насам да ви обясня нещо... Помните ли колко хиляди пъти сте ми изкарвали "железни доводи", по липса на други - че, било скъпо, нямало кой да даде сега тези пари като през 60-те за кацане на Луната... А сега четем в горещата новина за съкращенията в НАСА, че: са отпуснали 24 милиарда общ бюджет, за разни телескопи и дребни глупости; а за Лунната програма е бил само 3 (ТРИ!!) милиарда искания бюджет - а са им отпуснали има-няма милиард (лол, джобни пари) - и то явно за рекламния отдел, за да продължават да бълват пак лъжи кога и как щели да отидат на Луната... И, общо-взето, са им казали да не се занимават с Луната :) Е - колко по-явно да стане, че е пълен балон и партенка?? Вие давате ли си сметка какво са два-три милиарда? Ако сте прошляци - явно не, така че да ви обясня: три милиарда са НИЩО. Това е една рекламна кампания на Кока-Кола - и то от по-малките. Мислите ли, че на Кока-Кола няма да им хареса да си пляснат логото на ракетата и да боднат едно червено-бяло знаме на Луната?? ;) На секундата ще го направят - ако ще не 3, а 30 милиарда да са - ако ще и 300 милиарда да са! Но не могат. :) Защото никога не е правено досега. А не е правено, защото не е възможно на този етап.

Ама гусин генерал, аз пък съм маршал-генералисимус от запаса. Нали ако загубиш пилотирана машина, губиш и пилота. Пък и при война, кой казва, че такива дронове ще са единични бройки? Според мен, войните на бъдещето ще се водят точно с такива джаджи.

Днес си особено продуктивен ,товарищ! Пак ли ще ни занимаваш с монголските ционо-евреи и тетящите, сини слонове? Хапчетата, прошу тебя.

Педерастът путин и руските свини могат само да догонват, копират и крадат.

Виждам, че вече си приел, че НАСА са лъжци и в обозримо бъдеще няма да стъпят на Луната?

"Адмирал Кузя" още от 60-70-те години от палубата и под палубата излитат стелт дронове. Хамериканците сега ли ги разработват,завалиите?

Адмирал Кузя потъна в Панчаревското езеро.

Целта на този дрон е кражба на долари от бюджета....

Ако потопи един-два вражески кораба от по-едрите ще си изкара парите и излиза на голяма печалба.

" Водят" го със стара " Тамара"! Благодарение, на която сърбите свалиха " Стелт"....

Още един дрон по московските глави!

Свалили един стелт и американците се предадоха! Или сърбите свалиха Милошевич, вкараха го в затвора и се изтеглиха от Косово?

Видяхме ги съветските офицери от запаса в Армения. С най-примитивния дрон, който има на бойното поле - турския, азерите изпепелиха съветската арменска армия за един месец!

Цялата разработка е милиард долара, а не серийната бройка в производство. И това е още прототип. Ама си абсолютно доказателство за приказката, че шапкарите имат една гънка на мозъка от фуражката. Барем поне да беше прочел във Википедия поне, за какво иде реч.

Те тоа дрон невидим дали може да лети по бързо от вирус? Само питам де ...

И друго - за пилоти - първо трябва да намериш високо-образовани и здрави индивиди, да ги учиш и тренираш години. За управление на дрон хващаш един 18 годишен пикльо, учиш го два месеца и е готов пилот-бомбардировач. Да не говорим, че тия машини сигурно са на ниво, в което намират, проследяват и идентифицират цели напълно автономно, а операторът е необходим единствено, за да напитисне копчето за стрелба, защото засега все още се смята за неморално машините сами да вземат решение за унищожаване на противник. Също така една такава машина няма да има нужда от цялата машинария, която е нужна, за да поддържа пилота.

Шалом хасбара, в Хайфа става ли още за плаж?

е"Ф"тина алтернатива? Дир-е, да ти пикам на образУванието на редакторите ти!

Че за тая сума "някой, някъде ще им откаже ли нещо" - пари на вятъра или за крадене!!!!!

Свалиха го 1999та :) кой ли се е развил повече срелтаилк пво. Днес ако някой свали един такъв си изплаща цялата С400 която си купи Турция или е целия бюджет на Сърбия за отбрана.

Да, той и Мъск беше лъжец и в обозримо бъдеще нямаше да създаде: - нови ракетни двигатели - ракета за многократна употреба - Falcon Heavy - товарна версия на Дракон - пътническа версия на Дракон Сега на ред е лъжата му за SpaceX Starship, а след това ще лъже и за Луната и Марс. :)

Хубава цена но не е много учудващо прилича на В-2 ! Добре че Бойко не "го накараха" да купи стратегически бомбардировачи че са по $2 млрд. парчето ... само те са по скъпи то тоя дрон . Инак дроновете са само по 10-20 млн. България кога ще купи дронове!? Питам за един приятел ...

Тоя дрон вече е закупен и кръжи винаги над джипа на Бойката. Всичко е под контрол.

Нито една от тези глупости не ме интересува. Винаги съм казвал само едно и също: МЪСК ЛЪЖЕ ЗА МАРС И ТРЯБВА ДА СИ ПЪЛЕН ИДИОТ, ЗА ДА ВЯРВАШ, ЧЕ ЩЕ СТЪПИ ЧОВЕК ТАМ ДО НЯКОЛКО ГОДИНИ! Даже последно и НАСА казаха, че ще е най-рано 2040-та! лол Аз пък ви казвам да не се надявате за този век изобщо. За този век ще е голямо постижение, ако успеят да стъпят за първи път на Луната. Но едва ли.

Що? Мислиш, че не може да сваля мигове ли? :)))) Ти се качи в едни Миг, а аз ще хвана джойстика на това в една климатизирана стая и ще имам купа с чипс и кен кока кола да мен, щото всички знаем, че американците са напиват от кока кола, нали?. :) Как мислиш, ако ти ми свалиш дрона, ще ми дадат ли посмътен орден? :) А ако, твоето корито падне? :)

но от едната ми страна беше шутник - от другата курнелия

Владимир Илич Вулвин се е скрил дълбоко в бункера и не показва розовото си носленце. Да не го зярне някой дрон.

Нека Го "пуснат" да полети над Сирия!! Вероятоста да се върне е минмална!?!

Путкин му трябва дрон да му достави обувчици с високи токчета до бункера. Зер, както се пише в руската преса от януари ще забраняват вноса на дрехи и обвки в могучая че да пестят валута.