17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За да следиш това или онова, трябва да контролираш тотално трафика. Това допълнително натоварва мрежата и устройствата. Човечеството само ще се удуши, лежейки под игото на еднопроцентните синове на дявола!

Никои не отбеляза, че това означава събиране на лични данни?!?

Авторското право е хомот. За филм на 50 години, чиито автори и актьори не са между живите, евреите продуценти събират пари, сладка работа.

Ей сега, ще му дам ва този 100 долара, като плащам 40.

Както свенливо отбелязаха в дописката, филтрират се единствено и само добре известни сайтове. Няма как да филтрирант торент, пък и VPN съвсем ти развързва ръцете.

"Настояваме да се въздържате от незаконно изтегляне на защитено с авторски права съдържание, докато ползвате вашата услуга Starlink Само дето не всичко в торентите е с авторски права. Ако реша да тегля филм от public domain ???

Ама то само евреи ли продуцират филми? А Русокосите арийци, къде спят? Да почват да снимат филми и да ги разпространяват безплатно, какво се мотат??! Да ти пикая на опорката, честно.

Че тая услуга да не е за такива като теб забити в града, обградени от жици на десетки доставчици???

такова съобщение в белия свят можеш да получиш от ВСЕКИ интернет провайдър Starlink не са уникални в това. Във Франция, Швейцария, САЩ... ако бичиш торенти без VPN или някаква друга "защита" ще го получиш това само че по пощата в пликче. втория път - глоба. третия - отиваш на съд. Разбира се, не е на 100% контрола, но е ефективен. Методите да се заобиколи, също са известни на всеки който има интерес. ня мисля, че това е "новина"

Ами войната свърюи преди 76 г и ЕВРЕИТЕ оше смучат репараций. А в света НИКОЙ не знае че една Сърбия например е дала 1 500 000 жертви. И за тях няма репараций.

Всичко се следи вече. Скоро на пазара ще се появят и новите тоалетни на Гугъл, които ще разбират хранителните предпочитания на потребителите, което ще помогне да ги таргетират с по-точни реклами. Хората доброволно се отказват от свободата си, но един ден ще се чудят къде е изчезнала.

За какви права говорите? Кои от артистите са живи и защо трябва да се плаща доживотно на разни бирници? Дори патентното право е за 12 години или трябва да се плаща за да го поддържат активно и то за определени неща!

Това е ПР "новина". Не е проста новина! :-) Това е статия писана за реклама на Старлинк!

Ам бре някой мож ми каза от дйе даси купя един VPN, ба?

Мъск да си завре сателитите отзад.

Навсякъде където има замесени евреи, работата.... Те са най-големият и вреден паразит в обществото. На моменти съжалявам, че онзи с мустачките не е поживял още малко да довърши идеята си.

загубиха 6 млн потребители (българите) ;)

Така е като се превежда с гугъл преводача и после копи пейст, без да са си наясно с какво си се захванал. :)

ядете дядовия кинтоправци, натам върви..

Не само те, ама Холивуд е техен. И като сложиш лобито им в американския “естаблишмент” и майката си.... мека сила, твърда сила и тнт.

ТОЯ НАБРА ПАРИТЕ ЗА ТОЗИ СИ БИЗНЕС С ФИЛАНТРОПСКОТО ОБЕЩАНИЕ ЗА БЕЗПЛАТЕН ИНТЕРНЕТ ЗА АФРИКА НА И ДРУГИ БЕДНИ РЕГИОНИ... ПЪК СЕГА ПОЧНАХА РАЗНИ ПЛАНОВЕ... Е, ЩЕ ПУСНЕ НЯКАКВА ПАРОДИЯ ЗА АФРИКА, КОЯТО ЩЕ ПИШЕ ЗА СВОЯ ЗАСЛУГА, А ВСЪЩНОСТ ЩЕ Е ЗАСЛУГА НА ПЛАЩАЩИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ... МНОГО НИЗКИ СА МОДЕРНИТЕ БИЗНЕСМЕНИ....

Репараций, ще да е някой по малко известен римски император. Най-вероятно роднина на батерий. Югославските жервти се твърди от Тито, че са били 1 706 000. Съвремените автори го ревизират на 1 до 1.1 милиона. Това включва, воени и цивилни за периода на войната и веднага след войната И демографки загуби. Демек неродените югославяни заради реалните жертви... Цифрата е такава, защото по нея са се изчилсявани репарациите... п.п. И 1 милион са си достатъчно много жертви. Не е нужно да се лъже, за да стане още по-страшно.

и как така ще го получиш, че не разбрах, нали това е идеята на VPN-а да не знаят твоя истинсти IP адрес ?

Глупости! И с VPN не си тотално анонимен и могат да те "хванат". Не им е за едни тъпи филми. Защо искат да няма VPN?

Кога тъпако, пишещ с главни букви и то през ред (издава ограниченост), Мъск е обещавал "евтин Интернет за Африка" ? Обеща за недостъпните райони на САЩ, където хората плащат безумни суми за няколко килобита скорост на алчните провайдъри.

А ти сигурно си мислиш и че Тор ти дава анонимност, нищо че е разработен и се поддържа от американската армия ...

Явно си спец по темата. Аналната ти фиксация издава, че ти разширяват дупката редовно. Плюс, Ганю ужасно мрази успелите хора - за него те са мутри, престъпници, гадове, измамници. Дребна подробност, че Ганю има телефон, произведен от фирма на някакъв такъв.

Нали - най-добре с потурите, в планината пред стадото, хляб и лук в торбата, няма телефони, няма Интернет. Ех, какъв живот и каква свобода сме изпуснали !

Тоя ли смешник е успял бе, хахаха? Кукла на конци на американското правителство

VPN криптира съдързанието, IP се крие с прокси. А дали не е дошъл момента д аспрем да крадем?

Демек и тоя ще следи като Гоогле, Аппле и Микрософт и ще мета данни в некои сървъри на ЦРУ, ФБР, пентагон и Сие. Бах ви е в нещастниците бах.

Всъщност има доста хуманна причина за безплатния интернет в Африка, а именно изхранването на популацията от лъвове. Всеки местен жител ще бъде санбден GPS предаавател а всеки лъв ще бъде снабден необходимия софтуер за проследняване на гореспоменатите местни жители. Та така, повече гладуващи лъвове няма да има :-)

Всъщност има доста хуманна причина за безплатния интернет в Африка, а именно изхранването на популацията от лъвове. Всеки местен жител ще бъде санбден GPS предаавател а всеки лъв ще бъде снабден необходимия софтуер за проследняване на гореспоменатите местни жители. Та така, повече гладуващи лъвове няма да има :-)

Елън Мъск си е продал дупарата на глобалистите още от времето на Paypal. Толкова дълбоко са му го наврели, че от зор му порасна втора коса ! Просто е гей кучка на Сатаната :)

хахахаха, антипиратски.....

С VPN не е анонимно кой си, анонимно е какво точно сваляш.

Хубав ти е поста, ама си неграмотен и не знаеш, че в множествено число не се пише Й ами двойно и. Да не коментираме запетайките. РепарацИИ се пише. Ако си дистанционно завършил келеш да те разбера, ама те не са и чували за ВСВ и няма как да го коментират. Преди интернет само роднините знаеха колко си прост, а сега всичко го виждат.

то па едни потребители ... :) . фейсбук, замунда, форума на дир-а, и възможно най-евтиния нет от най-дървения доставчик ... :))

Защото е точно така, както си писал, но без профанските ти напъни за ирония.

разбрахме, че си учил, недоучил. Двойното "И" за множествено число е въведено за неграмотните, които объркват "И" с "Й". Правописът на баща ти и на майкати е с "ИЙ" за множествено число и за сведение на анти-комунистите, е от времето преди 10.11.1989 г. и още по-назад във времето, за тяхно удоволствие, от времето преди 09.09.1944 г. Сегашните разбирачи, като теб, може и тройно "И" да въведат за множествено число... Да се забелязва!

Ясно кой е спонсора му. До кога наивниците ще вярват на този Буратино??

възможно най-евтиния нет от най-дървения доставчик В България е качествено по-добър и внушително по-евтин от средно достъпния нет в .... Германия например.

Ами напиши в Google "VPN provider", после чети с разбиране ...

Без пиратство и порно - Интернетът ще умре, бре! Това си е 98.34 % от трафика, пич!

Без VPN никой корпоративен клиент няма да го ползва. За кво му е на Зую Бую от Хималаите Интернет за 100 долара, когато там има ток веднъж на 3 дни? Зую Бую повече го вълнуват козите, пък ако докато ги пасе може да спиратства някоя боза от Марвел - евала!

Ционисти стоят зад всички тия шпионски фейсбуци и други боклуци...

Ако не мога да тегля филми защо ми е тази скорост? За да чета статии в дир бг?

Хубав маркетинг за супербърз интернет,но ако повечето потребители почнат да свалят торенти ще стане в пъти по-зле и от качество на долнопробна кабеларка. Та добра и хуманна причина са измислили да защитят нета от сбозяване.Очаквам и супербързият 5G също да защити авторските права,макар ,че поне до повечето клетки ще се пренася по оптика и ще е една идея по-добре..

И как точно сателитният нет ще е по-бърз от наземният такъв?! Освен това, нещото Интернет е двупосочно (това да не е сат. телевизия), с което нещата стават още по-тегави. Всъщност идеята на тия идиоти начело с Мъск е цензура и шпионаж скатана зад обещания за безплатна и достъпна услуга. Дано само в един момент не ни задължат да ползваме само нея. Амин.

Хахахах Смешник!! За да не каже, че интернета му нестава и НЯМА да ИЗДЪРЖИ , ако много абонати почнат да теглят големи файлове .................. Той е загрижен за "Авторското право" и затова NO DOWNLOAD!! Очаквайте скоро "Неговата ТВ" , САМО И ЕДИНСТВЕНО през star link :):):)