Сайтове по света масово блокираха

Експерти алармират: Тренд в TikTok причинява инфаркт

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че тия са пълни кретени и олигофрени.От тик-ток по дебилна мрежа не съществува!!!

Тези хора и деца, каква им е логиката не мога да разбера, щом нещо било станало "вайръл", то задължително и те трябва да го направят. Пълен конформизъм и интелектуална импотентност и липса на критично мислене се насажда в битието на новите и бъдещи човеци..

Той още Бисмарк го е казал, ама кой да чете: "Глупостта е божи дар , но не бива да злоупотребяваме с него"

Отново в действие Двама руснаци побъркаха Европа и света

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Аре стига си спамил бе, дебил! Не си оригинален, тъп си!

а че пощата на дир.бг половината от времето не работи...не е интересно :)

Боже Божее... Колко мъка има по тоя свят...

Ай стига, ако беше разтворен във вода новичокът нямаше да я удари толкова сериозно, защото е неустойчив във водна среда, а сега ще има да се обяснявате...

По същата или по друга причина днес следобед не беше достъпен и сайтът... Жестока логика! Почти като "или ще вали, или няма".

добре е всички дебили строго да аспазват всички глупости в тик ток за да намалеят колкото се може по скоро дебилите в света, че ФАЩ дебилизира много народа...

А тези в Младост и Дружба изобщо не разбраха, че няма интернет. Щото нямат ток :-)

А1 днес са под всякаква критика! Най-слабият оператор. Виваком ги отвя тотално! Минавам след изплащане на смартфона към тях.

sawo

Най-големите измамници виваком! За 10лв и майка си ще продадат. Продадоха ми сим карта без роуминг и излъгаха че има, след това ме пратиха да съм четял на сайта им параметрите на услугата... Като отида в магазин и ме излъжат, след това кой е виновен? Пълни утайки!

sawo

И уточнявам, влязох в офиса им с думите "трябва ми сим карта с роуминг", разбрах че няма и не може да се пусне на летището в Лутън в 22ч... КЗП, КРС, никой не иска да ги пипне, пращат ме аз да съм ги съдил, нищо, че нарушават един куп точки от ЗЗП.

Включваме и А1 в бройката на доставчиците, които (и)днес се дънят. Няма такова "обслужване".

Ало Ало, Ридакрьо Каква връзка има "Сайтовете по света блокираха" с някаква 20 годишна назобана танциорка? Какво са облачни услиги? Слънчеви има ли? Кога ще се оправи времето? Ще вали ли във Варна?

Това е резултат от сляпото следване на психясали хора в социалните мрежи.

Ами пийте си редовно белината ве!