Снабдяват сенаторите в САЩ със сателитни телефони за извънредни ситуации

Устройствата ще осигурят координиране на американското правителство в случай на "разрушително събитие"

Обратно в новината

Коментари - Снабдяват сенаторите в САЩ със сателитни телефони за извънредни ситуации | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те и комуникационните сателити ще изчезнат... при разрушителното събитие. Ц400 и Ц500 например свалят сателити като круши.

Излиза, Третата Сетовна Война иде. Нали от 12 юни започват въздушни "учения" на НАТО от Прибалтика до Румъния, а щабът ще е в Рамщайн, в главната колониялна база, де. Щели да участват някъде към 200 самолета. 100 вече може би летят от САЩ към Германия. Останалите са "местни"

И да и не....трябва само 2-3 да се ударят и отломките от тях ще свалят всички останали, но това означва свят без сателити.

Перфектно. Тамън ще спрат кемтрейлса.

При конвенционална нямате шанс. За ядрена всички опции са на масата. Амитата са известни с това, че се готвят са всякакъв сценарий!

По-добре да раздават сателитни телефони на шефовете на пожарна, болници и полицията. Сенаторите ще се изпокрият безполезни като при щурма на Капитолия на 6 януари.

Боклуците се подготвят за трета световна война, те да си спасят кожите, а ние да умрем!

Елитът на САЩ не се е загрижил много за Америка и за САЩ. Грижи се най-вече за себе си и продължава с безумната конфронтация.

Комедия.....при евентуална ядрена война сателитните телефони няма да работят :) Паниката и простотията ще убият 50% от населението първата седмица, да не говорим за липсата на лекарства за повечето американци. Европа (по голяма част) поне имат бункери за населението, в США......нула!

пак ша копат дупки да легат

здраве му кажи! Ясни са! Като куче на каишка.......

Медведев каза Атом и отвъд океана се насраха.

А какво правим ако има дъжд, ами ако гръмнат няколко атомни бомби на геостационарна орбита, колко сателита ще останат? В близкият космос атомната бомба няма спирачки както в атмосферата или на земята. Няма да остане нито еди стаелит в полскост и така само със 4 бомби можеш да гътнеш всичките сателитни комуникации. Отново някакви залъгвания, че ни пазят а всъщност работата отива на "изуй гащи"!

Iphone 14 които има сателитна връзка ако нямаш никъде обхват

Ебати глупавия коментар си написал батка....

Интересно. Подготвят сената за нещичко. Това съвпада с Натовското учение в Европа, "Еърдефендър23". Казват ще участват 24 държавии и самолети Ф16 Ф18,А10 Грипен, вкл Ф35. Само американските щели да са към 100. Украйна щяла да "партнира", евентуално с украински пилоти. Началото на това учение е в началото на юни. Предполага се, че тогава ще започне прословутата украинска офанзива, вероятно с прикрита въздушна подкрепа от НАТО. Ще бъде горещ юни.

There are no military exercise only 3WW disguises :)

При катастрофално за САЩ събитие, например пълномащабна термо-ядрена война между САЩ и Русия, първото нещо което ще даде фира е … Сателитите - комуникационни, навигационни и метеорологични. Това е заложено в тактиката на СССР и съответно на Руската Федерация. Доколкото съм запознат, в случай на ядрена атака от страна на НАТО, на нейн член, Русия може да изстреля между 40 и 100 броя балистични ракети с ядрен заряд в различни точки околоземна орбита и да ги взриви на различна височина изпържвайки наличните сателити чрез т.н. Електромагнитен импулс. Това и изпържва основните конвенционални въоръжени сили на НАТО, защото не е тайна, че те разчитат изключително много на цифровите технологии и най-вече на сателитни комуникации, наблюдение и позициониране. Това което остава е единствено балистични или други тактически ракетни системи съоръжени с инерциална позиционираща система. Както Русия, така и САЩ все още поддържат на своите балистични ракети инерциалните навигационни системи. Много от самолетите на РФ също я поддържат, за НАТО не знам. Работил съм и продължавам да работя с 3 сателитни комуникационни системи Инмарсат, Иридиум, Турая. Инмарсат ми е перманентна, а Иридиум или Турая в зависимост от обекта е допълнителна. Джобен Сателитен Телефон не ти върши работа ако си в сграда далеч от прозорец, ако си в кола също. За да върши ти трябва кабелче към външна антена която поддържа контакт със сателита, защото вътрешната на телефона не става. Излизаш на открито, имаш сателитен сигнал, комуникираш. Иначе си го носиш само в джоба. За мен най-сигурната глобална сателитна комуникационна система си остава Инмарсат - сателити на Геостационарни орбити накриващи цялата планета, понякога имаш видимост и към два сателита. Пожелавам Късмет на Сенаторите със Сателитните Телефони при Катастрофално Събитие в САЩ.

Кой пък има нужда от тези корумпирани малоумници, които са узаконили корупцията със закон за лобизма и печелят милиони от законна корупция и лобират здраво в полза на оръжейните корпорации/Пардон олигарси/ и провокират и водят войни по целия свят, за да се продава оръжие на тези нагли американски копелета?! Дай Боже Посейдон да ви навести скоро!!!

Някой е без оръжие защото аз имам повече от 3 :)))))

След Срамат-а едва ли ще им трябват...

ФАЩ все повече със свещ си го търсят. Съвсем нормално е и да започнат да се опасяват, че ще си го получат... Който търси - намира!

от близо година, ама не им увират главите на копеленцата нещастни... Да им ЕПМ!

Тя ТСВ ще е първо в Европа. САЩ се имат за "островна държава" - между 2 океана и досега са се отървали, но тоя път??.

Ще дойде и тяхният ред, не може 300 години само да използваш, убиваш и командваш

Така е. Ама я някой като Ленин да пробва да прави комунистическа революция и да взема властта. Да видим докъде ще стигне преди да го надупчат. Това оръжие в населението не е случайно там. Вярно, че има жертви от разни психари, но при нас да не би да ги няма?

Може и повече ...

Видяхме какво и колко е заложено... Чичо си и вуйчо пу знаят кой е шерифа в града. Само вие българските червени еуглени още живеете с надежда за светлото минало...

Избърши си сопола МА.

И кой е казал че ще има сателити ?

Дойде ли сармата няма да има други комуникации.

Са решили да меткат ядрени ракетки по Крим и Донбас. Няма задна скорост и реалност за тия идиоти. Носете си белите дрехи. Pre-emptive nuclear strike a key option, Nato told The Guardian 2008.

Ами снабдяват защото толко ровят в лайната че очакват нещо да стане. Всички световни лидери и “инфлуенсъри” от сорта на Сорос да ги съберем на едно място и публична екзекуция не само за доброто на човечеството но и за доброто на Земята като цяло