Коментари - Борят пропагандата на Северна Корeя с флашки | IT.dir.bg
назад

Борят пропагандата на Северна Корeя с флашки

Активисти са започнали кампания за събиране на флашки, които ще бъдат използвани за борба с пропагандата на режима в Северна Корея.

Обратно в новината

Коментари - Борят пропагандата на Северна Корeя с флашки | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Муахахахаха..... Да не забравят и малко Дойче веле да турят там. И спори от антракс да налепят по флашките. Сериозно, наистина ли са такива малоумници с тази фондация? Едно време поне ползваха предаватели, щото всеки имаше радио. Сега всеки севернокореец е с корейска ОС, дето записва какво е гледано и го праща до шефа, така че май ще снабдяват шефовете от партията с порно и корейски поп, а останалите ще продължат да плачат под строй....

Абе тя и България е суверенна държава, НО "братска" Русия не е спряла да ни се бърка. То не бяха турски руснаци или руски турци като Соколя. Не бяха разни прасенца-лавки, не бяха разни орешарчета, овчарчета и "изгодни" енергийни проекти. За цунамито от Руска пропаганда във всички БГ медии няма и смисъл да говорим даже, другарю рубладжия.

Ха, луда работа, и с какво ще ги четат тия флашки? Със стария ВЕФ на баба ми!

Защо? Корея си е суверенна страна и няма защо някой да им се бърка! Както си искат, така да си живеят. На кщого пречат? Или и тях трябва да ги "демократизират" като Либия, Ирак и др.?

Че кой им пречи? Просто ще им пратят малко флашки. Ако една система е уязвима на даден тип атака, това си е изцяло неин проблем.

Да събират прави лопати и корейците сами да се ровят.

"Отчаяни съпруги" - Цвета на културата и изкуството на западната цивилизация.

"цветът" ?! ха.ха !

Не мога да разбера за какво са тия флашки, чувал съм че само Ким Чен Ун имал един единствен компютър в СК, и даже и той вместо да е направен от цели проводници, бил направен от полупроводници, абе корейска му работа.

боклуци мръсни, навремето и нас така ни прекарахте да си развалим хубавата държава преди 89-та !! С лъскави джунжурии, лицемерни обещания и много лъжи какво ни очаква !!

Ценностите са разлиюни във всяка страна и се обуславят от историята и особенностите на географското положение, социалния строй и т.н. Разбирането на един народ за демокрация е тотално различно от това на друг. Пример - България и Америка имат тотално различни ценности и от там и демокрации. Та защо една демокрация да е по-добра от друга??? И хайде да не си говорим за колко свободни са САЩ или Русия. Ако искате да разберете идете там и пробвайте нещо против системата им... да се басираме ли че и в двете страни до седмица ще сте прибран и неутрализиран? Може да е нервен полицай, може да е лагерче като Гуантанамо а може и да е милиционерска акция... резултатите са едни и същи - няма значение как се казват.

Да преборим севернокорейската пропаганда с американска пропаганда!

А папка "porn" няма ли да мушнат покрай другите. Да се ограмотят маймуняците.

Абе смешко, Ким да отвори границите навън да видиш кое е насила.

И нас по същия начин са ни таманили гадините мръсни - за нова сега сме на това дередже! Дано другите народи имат по-добър късмет от нашия...

айде айде, на крива ракета и космоса и пречи...

Насилствено отваряне на очите, дааа. Що руските ти господари не го приложат в обратна посока? Може и да имат повече успех отколкото очакваш, сума народ ще си умре от смях.

я флашка я гръмнат със зенитно оръдие абе хазарт си е)))

Ще им внесат порно филми, какво друго цивилизовано..

Нещо да ви е познато? Някакви турски флашки, пълни с турски сериали? Обработени от турските тайни служби, така че да въздействат психологически възможно най-много? Какво толкова ти трябва - две-три предателски медии да ги излъчват и едно предателско правителство да си затваря очите...

Що не се покриеш надълбоко бе, де ги тия флашки де го тоя народ в обстановка на глобален достъп до всякаква информация, дето ще го излъжеш с флашки. Това работи само за изолирани от света общества.

Наистина ли отказваш да видиш връзката между турските сериали и пропагандата с флашки на Южна Корея. Май си си наседнал главата, пардон главата ти е влязла в задника.

kvi smartfoni kvi tableti be,tezi ne se li xranexa s koreni dopredi dva meseca ????????????????????

Май и на теб ти трябват флашки, да ти отворят очите.

По молба на Иван, нека да припомня и малко от СОЦ ценностите. Опашки за всичко, далавери и подкупи навсякъде, всичко се купуваше "изпод щанда", кореком за богоизбраните другари, а за пролетариата хранителен магазин с 5 продукта в него. За разказан виц за Тодор Живков се отиваше в затвора. За опит за напускане на държавата-концлагер те разстрелваха на място на границата. Имаше и жителство. Това си беше нещо като крепостничеството в книгите на Гогол. Имаш право да живееш само в един определен град. С работата беше същото. Работата ти я избираше Партията-майка. За прекрасната задължителна казарма да не говорим. Там влизаш ама не се знае дали ще се върнеш жив. През СОЦА българина нямаше свобода къде да живее и работи дори в собствената си държава. Ето това бяха СОЦ ценностите, за които плаче бай Иван.

Не се напъвай да не се наакаш.

Недей да ме обевяваш за комунист, само защото преценявам че сегашното положение на България е в пъти по-лошо от предишното. Не може да плашите непрекъснато хората с пустия комунизъм. Трябва обективно да признаеме че последните 25 години бяха тотално пропилени и съсипахме неща, които работиха и даваха положителни резултати. Въпреки репресиите на комунизма българите бяха стигнали почти 9 милиона и имаше работа за всички. Сегашния демографски срив надминава дори военните години. В НСИ има сканирани статистическите справочници на царството, социализма и сегашния режим. Порови се малко в тях и ще видиш, къде е имало най-много.

абе дебил , сега магазините пълни със стока а на теб джоба ти празен ... границите са отворени сега и хората бягат от тук шото ням работа за да можеш пари за ядене да изкараш ... за какво говориш ти бе дебил ... не разбра ли , това което е в щатите , те никога няма да позволят да стане в българия ...

Като хванат първия с флашка, и опаткат цялата му фамилия, другите не с дрон, ами с ракети ще връщат флашките в южната си съседка!

Това родените да сте слуги така си умирате без да разберете, че има и друг вид хора и че те не са малко, всъщност са мнозинството.

какъв краварски размах ,какъв ампломб, какво величие само....

Или да си поговорим за ценностите на комунистически Китай? Опит за убийства на второто дете с цел избягване на глоба, нападения с ножове на психично болни убийци, бясна индустриализация предизвикала невероятна екологична катастрофа, имаше случай наскоро в Китай - дете на 7 години с рак на белия дроб!!! Това ли са ви източните ценности, другари?

В какъв Китай се отнесе ... мястото на Русия е ммного повече в Европа, но евроатлантиците се опитват всячески да я поставят в Азия. Геополитическото пространство около Русия също се нарича ЕВРОазийско, на което България е сред създателите и затова и нашето място е там.

След като се запознах със западните сериали, филми и музика, заобичах още повече книгите. Ерозия на интелекта и морала - това е резултатът от западната "култура".

Страхотна ерозия, в резултат на която има написани книги, които да чете човек, дааа. И какво ли не още, на практика всичко, което си струва.

На снимката, изглежда получава ор----м в момента!...

Това се нарича религиозен екстаз. Нещо като да видиш божество очи в очи.

одата на една отдавна минала възрастта за оргазъм русенка "Генерале мой ............" или нещо подобно. Това за нормално ли се приема?

Това малко ми напомня за филма "Боговете сигурно са полудели". Вместо бутилки от небето падат флашки.

Ми много подобно е, само дето бутилката ще разказва сама историята си като я пъхнеш в телевизора в къщи. Инак получателите са доста близко като ниво на цивилизованост, е, тоя в Корея не живеят свободно в джунглата разбира се а маршируват в строя.

компютри изстреляха ракета, вероятно с прашка. Това ли уплаши световната общественост, за какво се харчат пари за свръхмодерно оръжие щом севернокорейците с подръчни средства застрашават световния мир?

И с какво ще ги четат тия флашки корейците? Западната пропаганда сочи, че компютри имали само партийните дейци, а интернет нямал никой. Сега коя пропаганда е по-пропаганда от другата, тая с флашките, или тая, че корейците нямат компове? Много все да се оплита запада в собствените си лъжи нещо май, а?

С телевизорите си.

за флашката не ти трябва интернет

каза че в България се живеело по добре от Америка ама...)))

Скоро четох данни за Северна Корея в Уикипедия - останах изумен.

Ще пращат "флашки на свободата" с ... порно. ;)

Искат да им докара исконните ценности на запада, порното и насилието чрез флашки на културата. Щото хоратам си нямат проституция и търговия с жива плът, както и не са им познати обирите на банки и инкасо, разстрели на хора по улицата и други благини на демокрацията на които вече се радват българите! А безплатното образование и здравеопазване и здравите пътща, чистата от гмо и е-та храни не са толкова важни!

Загубеняк руските слуги освен да препоръчате лечение на хрема чрез отсичане на главата така и не научихте нещо по-добро за 100 години. ей тъпа работа ей.

Тоес "флашки за свобода" ще са отговорни за разстрела на 2000 жълтуркувци месечно. Много хитро няма що хахахахаха

А ако Северна Корея направи същото,каква ще е реакцията на "свободния свят"? Оня ден спътник изстреляха и цял ден всички реваха,че това било лошо.

Свободният свят просто ще загине... от смях.

Пропагандата за Северна Корея трябва да се разнася чрез 5 инчови дискети или перфокарти. Флашките са прекалено хай тек за тях, няма да се справят.

Друго си е да барнеш "слънцето" за шлифера. Само каските не знам за какво са им !

какво ще обещаят на северна корея .... като афганистан или като ирак или като сирия или като либия или като тонове необогатен уран в югославия .... ?!

що пък не южна корея а?

Ти първо питай някой южен кореец как е живота в ЮК щото ще останеш много изненадан. Далеч не им е розово да бачкат като скотове и да плащат кредитти като изоглавени :) А високите технологии не гарантират високо качество и лек живот! Така че не ми ги фали южнокорейците.

след 25 години "демокрация" българия отива от зле на по-зле ... толкова ли си неграмотен че не можеш да го видиш или си от крадливите ...

На първо време ще им обещаят Гангнам стайл.

От нета,ли?!

И де си ги вкарват флашките? У гъзо ли?

Доста по-лесно е с мощни TV предаватели на 5-6 различни честоти и готини канали (Discovery, National Geographic, History). Има проста защита срещу смущенията и няма нужда от контрабандисти. Като минимум ако се излъчват на 2 близки канала, чрез интерференция поне единия се лови.

"Discovery, National Georgraphic, History" ебал сум ти готините канали. 27/7 вуртят едни ис сущи предаваня.

27/7 ти е на теб коефициента на интелигентност.

За Церова бях чувал, ама за Северна Кория за пръв път чувам. Ало Дир-а сверете си часовника... излагате се.

Представям си как ще ги "отворят" с Транспортер, Бързи и ярстни и подобни фантасмагории. Севернокорейците ще правя кушии с велосипеди и ще газят хората навред.

Искат да ги научат на разврат...

Да, прав си, но и това на снимката е форма на разврат.

по-добре нашия, а не вашия разврат..

Немо къде видя разврат? Подобни снимки с жени от армията имат и много американски президенти и там не му викат разврат?

Ще ги развратят я, току виж видели, че може животът им да протича и без целодневна маршировка.

Аз пък гоня скуката в Церова Кория с мастика и мента.

Политиката за мамене на туземците от старите колонизатори - шарени мъниста, огнена вода ... А сега - флашки с видео и аудио шарении като начало ... Нищо ново.

Див животински комунизъм + предаване върховната власт по наследство = неомонархия от комунистически тип. При днешните монархии обаче, монархът е само церемониална фигура, управлението е поверено на кадърни хора. Не е като при мракобесния свернокореизъм, където кадърните и можещите ги обявават за предатели и разстрелват, а Свинчо е всеогряващото Слънце.

Верно ли? А Саудитците как са? А да си чувал едно американско изказване че ако от изборите зависи нещо отдавна да са забранени

Саудитците никой не ги спира да имат каквото си искат и да ходят където си искат.

И при нас свинчо( Пеевски или Бойко..който си изберете) е вся и всьо...и ако не играеш по свирката му..ИЗГАРЯШ

Тъпак! Как "се предава властта" във Великобритания бе чукундур? Ами въ великолепна и демократична САуди Араби, подкрепяна от САЩ как се предава властта?! Ами в ОАЕ, Катар, Кувейт? Тъпак!

Не очаквах, че Гари Каспаров може да е толкова прозД.

гаръ е абсолутен лаинар.

Мечтата на русофила!

Позната история! Ще им напълнят главите с западни мечти! При нас стана същото, повярвахме от филмите че това е реалноста в западната цивилизация, на в последствие разбрахме че чрез филмите запада е проектирал своите мечти! Сега вече сме на ясно че Запада е доста консервативен и средновековните нрави въобще не са си отишли! Оказа се че ние от източна европа сме по свободолюбиви и разкрепостени! И корейците ще ги принудят да си заколят златната кокошка!

прав си за кокошката, една кокошка храни там около 15 човека... и никак не е златна

Може д ае една кокошката ама не е с гмо, не е с 'витамини' , антибиотици и накрая вода за грамаж :))

Ясно, искаш си опашките по Нова Година за банани обратно и да чакаш 5-6 години за Жигули :)

абре ако е било толкова зле нямаше след промените пак комунисти да избере народа.. сега като няколко мафиоти са си купили аудита голема работа.. народа се топи.. и се подменя това ли смяташ за прогрес?

Ти ли си бил на опашките. Хич не са ми липсвали банани, затова пък ядяхме натурални продукти и нямаше мизерия, парите не бяха култ, имахме спокойствие и си оставяхме къщите отключени, всеки ходеше на ски и море без да се притеснява че е скъпо или дали ще е мръсно и т.н. Не се опитвай да променяш фактите

Те северняците са си прави за порното и други от упадъчните продукти на запада. Това да нямат и достъп въобще до изгнилата от промиване на западни кухи глави -западна медия си е благословия, а ако го нямаше и този лешпер Чен Ун тези щяха да са за завиждане.

как ли ще ги внасят в СК флашките....аз се сещам за едно тъмно място...айде сега флашки после HDD и те така :-))

Ако го хванат контрабандиста с флашките, го чака публичен разстрел. Не знам кои ще са доброволците за "вноса" на тази пропаганда.

с мен с мен и то публично