Коментари - Часовник предсказва часа на смъртта (видео) | IT.dir.bg
назад

Часовник предсказва часа на смъртта (видео)

Шведски изобретател конструира часовник, който започва обратно броене, когато се постави на китката, и предсказва до секундата часа на смъртта на притежателя си.

Обратно в новината

Коментари - Часовник предсказва часа на смъртта (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този часовник на българска ръка НЕ РАБОТИ. Защото в България умряхме преди 23 години.

ТЪПО

Аз не само пия и пуша, ами и по жени ходя. Колко ще живея ?

Ти поне живееш. Стига си питал глупости

Това поне става за подарък на тъщи.

ако покаже, че на тъщата и остават още 100 години?

www . deathclock . com - има го от около 1 години, но новини не пишете за него?

Извинявайте ... от около 10 години, а не от около 1...

Показва ти 40 години още и на другия ден те отнася някой пияндурник на пътя. Как се процедира с рекламацията в този случай?

Сигурно ще има батерия и гаранция за 1 година - не става за дълголетници...

:D

Пфу заври си го тоя часовник....

някой много се е вживял във филма Дилъри на време (In Time)

човекът ще бъде все-повече контролиран и вкаран в разни калъпи! сигурно след време "часовник" ще ни казва кога ще се оженим, разведем, колко пъти до края на дните си ще правим секс, ще ядем и ще ходим до тоалетната...кога да се смеем и кога да плачем....прави ми впечатление, че едно време хората са се борили да правят смислени и полезни открия и изобретения.Уви, човечеството започва необратимо да изтъпява....някой умник бе казал , че техническия прогрес изпреварва много по-бързо човека, отколкото го изискват неговите потребности.Всеки ден се раждат куп ненужни скъпо струващи играчки....

Не работи в България. Тука живот няма.

Уникална тъпотия, ами ако утре те блъсне кола или ти падне тухла на главата как ще го предвиди това "гениалният" часовник?!

Според мен вместо да си купува човек такъв часовник по-добре да си татуира на челото: Аз съм мегатъп и да даде 59 долара на първия срещнат бездомник

, и предсказва до секундата часа на смъртта на притежателя си. ... ДИРА, кажете само кой го е тествал!!

А ако някой не умре "навреме" Може ли да пребием изобретателя задето мами хората?

Относно пиенето и пушенето... Аз познавам доста хора, които пият като казаци и изглеждат по-здрави от мене, а са доста възрастни (пенсионери, макар и не на 100 години).

Това го разправяй на някой малоумен. Пиенето и пушенето скъсяват живота доста. Всичко друго са оправдания на хора без воля. И за да сме ясни, пийвам си и до преди 3 години пушех... но това не променя истината.

Симо Симов

За пушенето не знам, възможно е. Но пиенето скъсява живота само субективно и то ако пиеш в достатъчни количества, че да почнат да ти се губят моменти. Иначе като цяло е доста здравословно.

глупости...няма доказателства, че ако пиеш и пушиш, задалжително ще умреш по-рано от някои, които не го прави

Обърни внимание на следното: Аз не отричам вредата от пиенето и пушенето. Обаче, търсил съм редица сериозни проучвания, от които в крайна сметка мога да си направя извод, че всичко е до генетичния "часовник". Най-старата живяла жена на света, документирано е французойката Жан Калман. Записана е в книгата на Гинес, като живяла до 122 години и половина. Та въпросната дама е пафкала цигарки докато е навършила 117 години!!! Явно след това е решила вече че и вредят на здравето и ги е спряла ;-) Освен това е къркала портвайн и е папкала по едно кило шоколад на седмица!!!

навсякаде си има изключеня но, е доказано че са вредни. статистически. пробваи да си направиш застраховка и парвото нещо което те питат е пушиш ли. а пак които иска може да си пробва касмета и да си пуше/пие

Еййй, ти застрахователите ги изкара най-големите специалисти бе! Майка ми не беше близвала алкохол и не беше палила цигара. Почина на 63 години. Бащами си пийваше и пушеше, но не прекаляваше и почина на 75 години. На кой да вярвам?

Имигранте, и аз познавам един,който падна от 5-тия етаж и му няма нищо,но не съм забелязал хората да скачат от там за по-бързо,защото няма да им се случи нищо.

Това не е никакво изобретение. Има ги отдавна. Новост е, че е сложен като ръчен часовник. Най-вероятно е използван пластичен експлозив С4. Което се явява и гаранция за истинноста на предсказанието :))).

Рядко тъпа идея. Предполагам ще бъде купен от неколцина депресирани самоубийци, които ще се радват че са го надхитрили ако започне да брои на плюс.

разсмя ме от сърце. наистина. ами на тъпо изобретение - подходящ коментар. браво.

Из пътеводителя: Основният поминък на знаешликаквойците бяха кожите от местната блатна свиня, но тя не вървеше особено добре на пазара, тъй като никое нормално същество не би си купило кожа от знаешликаквойска блатна свиня. Все пак бизнесът не замираше напълно, защото във Вселената винаги има достатъчно на брой ненормални същества.

Обаче, ако е написал сам кода, сам е конструирал часовника, сам избрал материалите и е направил прототип - това е изобретение. Нещо което никой не е правил. Това че е като моето изобретение което ми отне 20 минути и цигарка в тоалетната по важност... еми шанс :)

Подкрепям изказаните вече мнения за идиотията на това "изобретение", както и че някой се опитва да изкара кинти. Аз бих попитал "изобретателя" какво става, ако анкетираният промени вредните навици, които има и е посочил в анкетата.

Ми като му свърши батерията, слагаш нова, попълваш наново въпросника с променените вече навици и се преизчислява. А може и да си го рестартирваш и да си поправяш отговорите докато ти харесат годините, които ти остават.

Аз му предлагам часовник, който да брои колко време остава докато го опънат качествено. Естествено ще попълни съответния въпросник преди това.

Единствената идея на този часовник е да направи шведският "изобретател" по-богат :) И не разбрах точно какво е изобретил? Такива малоумни сайтове с въпроси "пушиш ли?", "по-дебел от Фидосова и Пеевски ли си?" има от години !

А ще му издържи ли батерийката,че имам намерение да удрям стотака....?

Само да те чуе бате бойко Ти ще разориш НОЙ бре я ......

Зловещо!