Коментари - Кой е смартфонът с най-добър дисплей? | IT.dir.bg
назад

Кой е смартфонът с най-добър дисплей?

Компанията DisplayMate е тествала екрана на Samsung Galaxy Note 4. Изводите от проучванията сочат, че фаблетът има най-добрия дисплей в смартфон в момента.

Обратно в новината

Коментари - Кой е смартфонът с най-добър дисплей? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

DisplayMate харесват Самсунг, а нашите PlayMate - iPhone и Mac. Всички мацки са с "ябълки" - телефони и лаптопи.

Всички яалгаджийки са с иФони а останалите мацки с женския Самсунг. Самсунг е женска марка и би ме било срам да го ползвам. За ТВ става отлично ама зе телефони само гейовете го развяват.

Хомодружинката от трол - маркетинга на огризка оод с нова стратегия: в няколко новини един гей спами и обяснява, че самсунг бил женска марка - телефон 6 инча - женски :)))) Мдам, само "женски" ще да е, затова така добре пасва на размера на мъжка ръка. Виж 4-инчовите по вашата логика са "мъжки", защото по-лесно с тях боравят жените, заради по-малките си ръце. Смотани пе*али, личите си от 100км. кои сте и какви сте.

Това "Всички мацки са с "ябълки" - телефони и лаптопи" да го разбираме, че всички дето се имате за мацки сте с нагризани ябълки ли? Ама иначе Самсунга наричате женска марка. Хахахахахахахахаха Кифла - независимо от пола - за къде е без нагризана ябълка.

тоз', който не е със счупен такъв:)

За всеки предварително избран продукт може да се измисли такъв тест, че той да се явява по-добър от всички аналогични продукти. Най-интересното в подобни класации е турбуленцията, която се генерира в коментарите към тях.

Каква смешна дискусия. Там ясно си го пише, кой е по - добър. А иначе, че един телефон се продава много, то е защото е направен, така че и най - тъпото хамериканец да го ползва. Те и МакДоналдс навсякъде пишат и рекламират, че тяхното най - убаво. И хамериканецът плющи и задникът му и той. Че Note 4 е най - доброто на пазара, заедно с Lumia1520 е повече от ясно :)

има и друг парадокс. Американецът измислил интернет, за да може и най-тъпото, дори и това ''тъпо'' на което репликирам в момента да го използва без проблем, и да пише в същия тоя интернет ''колко тъпо било американеца'' !?

Дори да не отваряме дума за Android и Windows Phone ...американците вярно позволиха и на най-тъпите неграмотници по света да пердашат глупостите си на всеослушание.

Какъв екзистенциален въпрос.

Plamen

Немога да разбера,защо хората масово купуват тия големи тухли по 1000 лева с тегло +150gr. с куп ненужни функции с 2 дена живот на батерията и,като седнат на маса задължително ги поставят отгоре.Аз съм с LG gm250.Два пъти по-лек.Два пъти по-малък.10 пъти по-евтин и 10 пъти по-издръжлива батерия.А и,като го изтървам на земята не ме боли.

Защото в този объркан свят те преценяват не по това какво си направил за другите, а по това какви вещи притежаваш. Сбъркана работа.

Не го разбираш защото най-вероятно си заобиколен от кифли и келеши за които е важно кое колко струва и да позират с него!Ако получаваш по 300 имейла на ден и доходите ти зависят от това да си 24 онлайн и да отговаряш на имейлите си в рамките на 5мин,ако имаш толкова много задачи,че ти е необходимо да ги записваш някъде и нещо постоянно да ти напомня какво и кога трябва да свършиш ще разбереш колко полезни са тези "неща"!!!!

Е ползваме точно за това, но и батерията ми умира понякога за половин ден. Тия мамуни да наблегнат на някой бизнес модел да ни издържа по 2 дена батерията без тъпанарските си приложения ама не искат.

Немога да разбера,защо хората масово купуват тия големи тухли по 1000 лева с тегло +150gr. с куп ненужни функции с 2 дена живот на батерията и,като седнат на маса задължително ги поставят отгоре.Аз съм с LG gm250.Два пъти по-лек.Два пъти по-малък.10 пъти по-евтин и 10 пъти по-издръжлива батерия.А и,като го изтървам на земята не ме боли.

Да бе, глупости, няма как Телефон без нагризана ябълка на гърба да е с най-добрия екран. Абсурд просто, тия не са ли чували че въпросните телефони са вРЪхта във всичко и навсякъде.

Тоя по-долу е много прав , че тия с нагризаните ябълки може да си купят Note 4 , но такива като теб ще гледта и едното и другото на картинки. Това е като лютите ученическите спорове дали Mercedes E63 е по-як от BMV M5 , а всъщност едва ли някога в живота ще имат нещо повече от Волксваген ;)

Е, да, ама Apple имат цяло стадо американци и не им пука. Могат да им продават и shit-ове, пакетирани в кутии с логото на Apple и ще се купуват яко. По 200 долара бройката. Тези с розова панделка - 300. 90% от хората са пълни олигофрени. Факт !

Ами аз просто ще си купя Note4 щом казват , че е най-добър ;) Ти пък ще продължаваш да си плюеш по форумите , но няма да имаш нито едното , нито другото та да сравняваш ... капиш ?

Мисля си, че ще караш със старото 4S, докато не се счупи напълно :)

"щом казват , че е най-добър"... Ти нямаш ли собствено мнение?

Първо на първо трва не е смартфон а Порта с главно Пъ. Второ на второ Самсунг е дамска марка а аз не съм траверса. И трето на трето три марки само правят профи телефони в момента, като Самсунг не фигурира.

Да ли си траверса мое да се поспосри. 5-6" телефон - дамски? А не искаш ли някоя от "дамите" да ти разшири дупката на г*за така, че после да побереш там всичките модели на марките, дето си изброил в "името" си? Само 3 марки правели профи телефони - не са 3, а доста повече и i-Огризка с параметри актуални преди 2 години и фабричен NSA spyware няма как да е между тях. i-Сиктир

Пак глупости и платени статии,на тоя фаблет му са засилени ярко цветовете,стоят като бонбонени,няма нищо общо с реалното цветоподаване.Най-добър дисплей до този момент има G3 - след него са всички останали.

Реалното цветоподаване зависи и от околната светлина. Дисплеите не функционират с отразена околна светлина и понякога всяко цветоподаване е черно. До тук с кое колко е реално.

Репа, де го видя GN4етворката, та го класира?

Специално *OLED дисплеите не отразяват светлината, а я излъчват... Това е и причината да харчат повече ток когато показват по-светли изображения.

Това че на Самсунг, ще е най-добрият дисплей, можех да го кажа и без тестване. Те произвеждат монитори от много време. Преди всякакви телефонни екранчета ги правеха те. Дори други компании като Дел взимаха техните монитори. Друг е въпросът, че от монитор до монитор на самата компания, може да има огромна разлика и някой в ниския TN+film клас панели да е боклук. Останалите произвеждащи таблети, нямат тази специализация и нищо чудно още някои да купуват от тях. Ябълката си произвежда таблетите в Китай. Няма да се учудя ако някога и те са купували от Самсунг монитори. Все пак и на нормалните монитори, те трябва да се гледат и види типа на матрицата. Понякога старите монитори, са много по-качествени от новите. Тези LED нищо чудно да са направени, защото са по-евтини, а не заради предимства в качеството. Иначе панелите са разни TN+Film, (AS)MVA, PVA, IPS и други. TN+Film са боклук и като се гледат отстрани се променят цветове и всякакви други ефекти.

тя че снимката си е точно на Note4 спор няма. Но на бетонната глава Иван ( нерегистриран ) не му е попречило да сложи минусче..ей така ..за последно ..

естествено, че Super AMOLED е най-добрия и ярък дисплей! Още от Галакси С2 насам е НАЙ-ДОБРИЯ! Само някой, последвал по инерция стадния принцип, трябва да си извади главата от пясъка, за да го види

Ихааааа...след 10 години, когат айпълъ почнат да слагат таквиз екрани на айфоня направо си го зимам без да мисла

Що се палите толкова за някакви телефони !?!

Мен лично ме забавлява. И аз се забавлявам.

След "селфи", "фаблет" ми е най-противната дума.

Аз май в обратен ред ги подреждам ама са близко едно до друго де...

А надписа "платена публикация" къде е? Обикновено като се избира "най-" се правят сравнения и с други, Какво значи "тествала екрана на Note 4" и извода, че той е най-добрия...

По-дебилно изследване не може да се направи. Реално какво излиза от всички телефони на пазара печели този който не е на пазара. То така мога да кажа че най-бързата кола на ПАЗАРА е Ферари което ще се продава след 5 години. Нека пуснат продажбите, да се видят типичните производствени проблеми за серйино производство пък тогава чак да казват изводите. С две думи излиза като платена статия.

Защо смятат че всеки ден хората имат нужда да четат за шарени играчки за тинейджъри. Тази рубрика стана като рекламна брошура на GSM оператор.

Добре де, дираджии, поне се постарайте да сложите точната снимка. Понякога с те големи аматьори.

Що лъжете хората бе? Най-хубавият дисплей е на Айфонето. Най-иновативния, най прекрасно заобления. Пък и в цената няма по-скъп от него, значи е най хубавият. Кво сме им виновни на тия че нямат пари за Айфон?

Абе малоумник става въпрос за сматрфон , отваряй ли очите като четеш.

Нещасник

Ти четеш ли правилно БЕ охлюв. Много си прост.

Голяма си работа . Четеш ли за какво става въпрос?

Някои хора не търпят иронията, или не я разбират. ;))

dirddd@

Нали знаеш, че иронията не е за всеки. Най-вече глупавите :))))

Аман от платени плоски статии на SAMSUNG....

Дали са тествали LG g3?!

А за батериите в куфарите що не казват нищо ... Прекрасен дисплей, който харчи ток като ламя, когато не е в икономичен режим, а точно тогава му е силата.

А па моя откакто му изключих "икономичния" режим, добави един ден живот... А ся де?

Нека силата бъде с теб! Използвай я разумно, не по всяко време!

Не, не, не! Не вярвам! Не миже да бъде! Самсунг?! Абсурд!!! Отивам на пазара за ябълки че се разтреперих нещо...

за тебе само съветски смартфони, или северокорейски

kumalissa73@

По тощово време нямаше съветски телефони, въпреки че бяхме под съветско влияние, СССР я беше грижа за телефонната индустрия в българия, затова всички имахме български телефони. Още ползвам един модет ТА 50 май беше, първият с бутони от 85-а. Покрай него много западни аналози отидоха в коша. Кажи сега когато сме под американско влияние защо нямаме български телефони?

В отговор компанията от Купертино ще предложи на своите клиенти нов продукт - iShadow. той ще представлява иновативна кутия от специален непрозрачен материал, който ще затъмнява околната светлина. Очакваната цена на новия аксесоар е само 99 долара.

Компанията от Купертино вече тотално разби Самсък с придажбите на iPhone 6. Състезанието с хардуерни параметри не води до никъде, ако няма реална полза за потребителя и Самсунг го разбраха по трудния начин.

iProne разбил Samsung, добре, ако успеят да ги доставят ще броим разочаровани клиенти после... Това им е първия опит с iProne с нормален (не изкуствено умален) екран и вече реално ще могат да се конкурират с нормалните телефони...

Абе всичко е хубаво, вярвам им. Ама това нещо трудно го наричам смартфон. Щото ако направят един 12-13 инчов ще е още по-супер.

абе..феновете на гнилоча така наричаха и смартфони с диагонал > 4,5 инча, ама я ги виж сега? Единия iphone 6 - 4,7, a другия 5,5 инча. Какво стана с ''перфектния'' 4 инчов диагонал за смартфон бе?! Догонващи неудачници ...

Това не е смартфон. Това е фаблет.