Сондата "Евклид" излетя, за да изследва тъмната страна на Вселената

Двутонната сонда ще бъде разположена на 1,5 милиона километра от Земята

Обратно в новината

Коментари - Сондата "Евклид" излетя, за да изследва тъмната страна на Вселената | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И защо статията не казва нищо за естеството на експеримента? 2 тона си е сериозна апаратура. Защо е нужно да е далеч от Земята? Вероятно е необходимо и да се отдалечи от Слънцето? Дали просто изследва разпределението на тъмната материя? . Статията е на научна тематика, напишете малко повече така че да я четат правилните хора, сега като гледам предимно разни козяшки тролове ръсят обичайните си глупости.

хехехехехехе че от кога от фермата на Пригожин, почнахте да се интересувате от западна наука? Аре у лево.

Ако се ингтересуваш от още инфомация която е достъпна и не знаеш как да я намериш няма смисъл да ти я дават тук. Разбира се зорът е да врекнеш, руските врякалници нямате друго за казване освен да изврещите колко лоша е цивилизацията и как кремълският ви господар ще я унищожи с бухалката.

тъмно наричат това което е неизвестно, значи са тръгнали към локацията на бункера на путин

Глупости как па всите галактики все у миналото а вселената все се разширява

Тъмната страна на Вселената или по-точно тъмната материя се обяснява с неевклидовата геометрия какъв парадокс само в имената

Нормално евклидовата геометрия е изцяло емперична бе гном

И тъмната страна на вселената ще изследва сондата!

Бе толкова ли не можеш да не се изврещиш бе. Не че някога си имал нещо смислено за казване но поне си опитвал, а като не се сещаш и какво да опиташ айде пак да се изврещиш, ей така.

Вероятно си вечерял с някой изкукуригал петел. Друг щанс да се държиш така няма! Нещо изкукуригало да си ял и то да те е прехванало.

Ето как работи свиниферма кремлеботов - нацисти и проститутки : Https://www.instagram.com/p/B8bVJuQF33t/?igshid=ybeq1l6q70v2 Троловете руски Нямат кинти за закуски Мамицата им проклета По големи к*рви са от лозановата Николета Защо комунизма няма да се върне: 1. Никой от ръководството на бсп не се вози в руска кола. 2. Няма руски комбайни. 3. Няма руски трактори. 4. Няма руски автобуси. 5. Няма руски влакове. 6. Няма руски компютри. 7. Няма руски монитори. 8. Няма руски телевизори. 9. Няма руски перални. Няма нищо руско. Има глупаци които все още гласуват за бсп САЩ уверено заявиха, че скоро ще бъде готов вируса срещу тъпите русофили. Той нямало да атакува мозъка, защото русофилите такъв НАПЪЛНО ОТСЪСТВА. Проруските идиоти Тънат в лайна Живеят в лайна Вярват в лайна В главите си Имат лайна Яжте лайна Лайнари

И ти си изплискал легеня, но освен, че си го изплискал си го нахлупил на главата си и хлопаш с черпака по легена за вдъхновение.

след като тъмната енергия е 95 процента от Вселената, знечи я има и около нас на Земята, и изобщо навсякъде, защо тогава трябва да бъде изследвана на милиони километри от нас?

Защото милиони километри в космически мащаб е един косъм разстояние...

Много точно логически разсъждавате. Светлината изминава това разстояние за 5 секунди, така че разлика няма да има. Но виждате ли че са Ви слагали само минуси, а на този който Ви е коментирал, са слижили само плюсове, въпреки че без да се усети, потвърждава точно това което Вие казвате! Личи си нивото им. На мен пък ми е интересно как ще екранират слънчевата енергия там, по средата на нищото.

Разликата е, че няма да бъдат смущавани от неспециалисти като вас двамата, които хем не разбират, хем обаче държат да се изкажат. А слънчевата енергия могат да екранират така както я екранират при Джеймс Веб (JWST) - с няколко пласта алуминиево фолио, грубо казано.

Как се хвана в капана, глупакът! Ти под "енергия" само светлина ли разбираш! Носи си алуминиевата шапка и не коментирай материя, която не разбираш!

Ха, ха, ха!, надявам се, че коментарът ти не е насочен към мен.

Странни хора се нароили. Това "връщане назад във времето" сериозно ли го вярвате!

Отгога вселената има тъмна и светла страна?

Откакто през 1977 г. пуснаха "Междузвездни войни". Сега ще търсят енергията на Вейдър из далечните галактики.

Абе, напоследък нищо не чувам за Союзите на ватното племе. Летят ли още, подводници ли станаха или помагат на специалната ваенна аперация на путлер ага?

Миналата година иранците пратиха на Путя от техните дронове-камикадзе, Путя им плати с един руски спътник и няколко Су34. Предполагам, че е предлагал да им плати в рубли, но те са отказали.

Казваш - за арианата се говори много ?

Особено тая седмица се говореше много, да. Очевидно не и в руZZките СМИ и затова си изпуснал.

Евала на Роскосмос. Без тях науката погива...

Добре , че имаме бира Ариана ... да не забравим името .

Българските космонавти се смеете от българската космическа станция ?

Нещо не помня българите да сме претендирали да сме велика сила, за разни полюси и да сме се подигравали на американците за някакви батути. Нъл тъй, бляд?