Коментари - Стартъп разработва устройство за осъзнато сънуване | IT.dir.bg
назад

Стартъп разработва устройство за осъзнато сънуване

Вече ще може да работите, дори когато спите

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Стартъп разработва устройство за осъзнато сънуване | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само да вметна въпросче. Авторите на тази оростотия дали са наясно, че съня не е "изгубено време", а физиологична необходимост? И че човек без нормален пълноценен сън ритва камбаната след около седмица, често бая по рано? Ама щом е "стартъп" сигурно всяка дивотия е оправдана. Навремето така един си научил магарето да не яде....... Познайте какво станало.

Ама сега, освен всяка сряда и докато спим ли ще работим?!

"Вече ще може да работите, дори когато спите" === Е, хайде да не работя поне когато спя, а? То вече няма уикенди и отпуски, сега и по време на сън. Ай сиктир вече от "иновации"!

Абсолютно съм съгласен. То не бе "наука", то не бяха чудесии, то не бяха простотии. Сънят не е просто почивка за тялото и мозъка, не е и мързелуване. След работния ден си изцеден. Сънят е възстановяване. Ако ще работиш и на сън, не се възстановяваш. Аман от иновативни простотии.

Чудя се как такова нещо може да го представят като сериозна новина.

А едно време хората са се борили за 8 часов работен ден.

Не се бой, знаят го. Те за туй измислиха амфетамините. За да не спят. Отначало ги пробваха в затворите, като видяха кога подивяват ги дадоха на военните, които са си продали живота, а след това и на поколенията Z, L, T, B, X, ...

"...да сте продуктивни дори на сън" Веднага се сетих за оня клип на Тутурутка - дето някакъв коси. Иде партийния с председателя на ТКЗС-то и започват да го правят продуктивен: 1. Устройство на косата - да може да коси и на обратен ход. 2.Устройство за кръста - че като ходи и да събира сламата. И когато отиват да му наградят с фенер оня бяга. Що? За да не му го закачат на УЯ и да работи нощем.... Та сега и тези ....