17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стартира най-големия ташак в Провинцията!!! Евала Фъндък и порно-сайта... Кретени

Уебит... уеби го и президента

Точното място за Президента Радев. Подобно на Тато и той е народен овек и разбира от истински технологии

Е, повече разбира от правешкия селянин. Поне сам може да кара самолет.

дали са си купили билет? за един прЕател питам. Тия всички неща трябва да са безплатни ако искат върхови постижения и истинска надпредвара.

То има ли нещо в БГ, което да Е авторско?

Дираджиите и те хляб ядат, та веднага трият изобличаващите мнения, белким не лъсне, че "царят е гол". Хубаво, то който би се занитересувал от тази "новина", знае за какво става дума, а който не знае - все му е тая.

евала азис евала брендо!!! входа е 480EUR

Поне половината билети са раздадени безплатно. Нашите се водеха по 250 евро, ама ни ги дадоха за нула евро, което пак си е пладнешки обир, погледнато обективно, предвид нивото.

А, ха, ха, тази е в същия outfit и в съседната новина - https://dnes.dir.bg/politika/elena-joncheva-i-mariya-gabriel-se-izpraviha-edna-sreshtu-druga-v-tv-debat-video Егати евросъюза, щом това хванато от улицата недоразумение му е министър... Направо ми идва да отида и на проявата на Юли Тонкин на уебита, но ще упражня дисциплина и няма да се поддам на изкушението.

Нито Йончева, нито Габриел видях на снимките към новината.

Доктора от Варненския медицински университет пак е захлебил от моите данъци. Като гледам кои са му първите спийкъри... явно са говорили и за технологиите за броенето на изборите. :)

Голяма порнография е това шоу за балъци, и защо трябва да е с тия шатри на пъпа на София а не го изнесат в Люлин или Младост. И без това всичко е задръстено и няма откъде да се мине а и сега тия тълпи от пустиняци да паркират и да се изсипват пред НДК :) Осраха цяла София, но явно има балъци и тарикати

кой ги плаща тези глупости

Как кой?! Внуците ни. Това са публични средства и кохезионни фондове, с които ЕС така или иначе се затруднява и изпада в дефицит, когото компенсира чрез емитиране на дълг, обезпечен с пъдещи бюджетни постъпления, т.е. ще са сметка на внуците, чиито данъци ще отиват да погасяват днешните простотии, а не за подобряване на тяхния живот.

ТЪПАНАРИ... това показваме на откриването....