17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТЪПАНАРИ... това показваме на откриването....

кой ги плаща тези глупости

Голяма порнография е това шоу за балъци, и защо трябва да е с тия шатри на пъпа на София а не го изнесат в Люлин или Младост. И без това всичко е задръстено и няма откъде да се мине а и сега тия тълпи от пустиняци да паркират и да се изсипват пред НДК :) Осраха цяла София, но явно има балъци и тарикати

Доктора от Варненския медицински университет пак е захлебил от моите данъци. Като гледам кои са му първите спийкъри... явно са говорили и за технологиите за броенето на изборите. :)

Как кой?! Внуците ни. Това са публични средства и кохезионни фондове, с които ЕС така или иначе се затруднява и изпада в дефицит, когото компенсира чрез емитиране на дълг, обезпечен с пъдещи бюджетни постъпления, т.е. ще са сметка на внуците, чиито данъци ще отиват да погасяват днешните простотии, а не за подобряване на тяхния живот.

А, ха, ха, тази е в същия outfit и в съседната новина - https://dnes.dir.bg/politika/elena-joncheva-i-mariya-gabriel-se-izpraviha-edna-sreshtu-druga-v-tv-debat-video Егати евросъюза, щом това хванато от улицата недоразумение му е министър... Направо ми идва да отида и на проявата на Юли Тонкин на уебита, но ще упражня дисциплина и няма да се поддам на изкушението.

евала азис евала брендо!!! входа е 480EUR

Поне половината билети са раздадени безплатно. Нашите се водеха по 250 евро, ама ни ги дадоха за нула евро, което пак си е пладнешки обир, погледнато обективно, предвид нивото.

Дираджиите и те хляб ядат, та веднага трият изобличаващите мнения, белким не лъсне, че "царят е гол". Хубаво, то който би се занитересувал от тази "новина", знае за какво става дума, а който не знае - все му е тая.

То има ли нещо в БГ, което да Е авторско?

дали са си купили билет? за един прЕател питам. Тия всички неща трябва да са безплатни ако искат върхови постижения и истинска надпредвара.

Точното място за Президента Радев. Подобно на Тато и той е народен овек и разбира от истински технологии

Уебит... уеби го и президента

Е, повече разбира от правешкия селянин. Поне сам може да кара самолет.

Нито Йончева, нито Габриел видях на снимките към новината.

Стартира най-големия ташак в Провинцията!!! Евала Фъндък и порно-сайта... Кретени