Коментари - Учени пред BBC: Въпрос на време е да открием извънземен живот | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След няколко незнайно колко години извънземните ще посетят Земята, но ще открият единственно радиоактивна и отровна среда. Последствия от зеленото безумие.

Държавите които плащат на учени да си чешат езиците, хобито, да четат лекции все пак имат някаква полза за обществото им като цяло. А ние отглеждаме над 170 000 (официално) държавни търтеи - пардон чиновници, които са абсолютно вредни, пречат на данъкоплатците и влияят тотално зловредно на обществото ни с примера си на паразити.

За да "търсят" и да живеят добре тези "учени"...

няма логика , звзден прах , слепил се на камък и от там дърво и жив организъм ???? от прах незнайно как се появил от големия "взрив" ...айде да мислим трезво... еволюция..ама от какво?? от междузвезден прах ? айде моля ви се ...единствената логика е някаква вишса сила , тоест Господ...ама ще кажете от къде е той как що...еми толкова знаем , но...от прах да порасне дърво и живо същество...айде моля ви се ..спазвайте десетте Божи заповди...които са чудесни не кради , не убивай.... ако няма Господ както казват невярващите нищо не губите, ами ако има ???

Тъй както избиха американските индианци - нищо че са разумни! Точно както се убива муха, защото дразни...

глупости. то вече сме открили, само, че тук на земята. Има вид медуизи със развитие на нервната система различно от всички животни на земята - за тях се знае, че на са с местен произход.

Живота на всяка една планета е в различна вълнова честота, а нашите очи възприемат само една хилядна от целия вълнов спектър. Понякога вълните интерферират и ние виждаме някои части от тях или прозрачни фигури или светлинни и ги наричаме НЛО. Третата част в проблема е че има доста данни още от древността , но целта на илюминатите е да ни държат в пълна заблуда до последно. Така че такива статии по-добре да не се четат защото отклоняват мисленето в грешни посоки.

Затова пращат роботи и сонди да изучават за да няма загоба на честоти

"Теорията на различните вълнови честоти на различните планети"! Айсане, ти имаш ли завършен 8-ми клас?

Животат не се е замозародил, животат е създаден от Господ! Крайно време е такива изопачени лажи и неистини като еволюция и живот, който не е на Земята да бадат забранени и изхварлени от книги и учебници! Също така и пресата в една православна слвянска България не трябва да упоменава и думичка за такива очевадни неистини! Както неколкократно заяви Костадин Костадинов - едно правителство на Възраждане ще вкара ред и порядак в държавата ви и ще изпрати всички ненадеждни елементи в специални лагери за уранови мини, изграждане на тунели и мостове, кариери!

А господ кой го е създал? Все пак трябва да се е появил отнякъде?

ами нас ако открият :) хехе

Каква сладка работа - търсиш нещо дето може да го има, може и да го няма. И в двата случая ти плащат и не ти търсят сметка за резултата от работата.

Друго си е да преработваш храната в тор и да пишеш коментари с които да покажеш кооолко си Велик ! Смислен и пълноценен живот ! брао

аз пред ВВС - няма да открият извънземен живот, защото такъв просто няма .. но виж може да открият околоземен такъв на нематериални същества наричани демони( бесове ) и ангели 'Великите учени', тия сатанински глобалистки подлоги въпреки цялата си технология и уж знания немогат да създадат най-елементарна форма на живот в лабораторни условия, а се хванали за еволюционната теория, че сега искат и да търсят ефекти от нея и на други планети ... въпроса е дали наистина са мозъчни дегенерати или много добре знаят как стоят нещата с Божието сътворение и пръскат прах в очите на масовия човешки планктон ( това са масово боцнатите, зелените и дигитални фашисти и роби и джендър активисти ) но умишлено ги водят за носа към заколение?

Ти наистина ли вярваш в това? Демони и ангели? Едните намерили смисъл за безкрайното си съществуване в това да ни тормозят, другите да ни закрилят?