Възпроизведоха виртуално общия предшественик на Хомо сапиенс (видео)

Има сравнително високо чело, закръглен череп, не така подчертани скули и не много изпъкнало напред лице

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак Хомо пропаганда! Добре, че в Русия Путин я забрани!

Обаче мутрата е произлязла от Банки.

и, разбира се, филмчето започва с твърдението, че хомо сапиенс се е появил във Африка, нито дума, че най-древните останки от хомо сапиенс или от непосредствения му предшественик са открити в Гърция (Пиргос Василисис) и България (Азмака)...така че, началото на Хомо Сапиенс е в Европа, а не в Африка

споко, сега пак идват хоминиди от Африка в Европа

Не черепа а ЧОВЕШКОТО СТЪПАЛО е уникалното. От намерените досега фосили САМО 1 ПРЕДШЕСТВАЩ ВИД има нещо общо с човешкото стъпало. Всичко останало е на ....МАЙМУНИ.

И отново правят Завоя около Джерусалем.

си.

цървул, стъпалото се определя от изправеното ходене, а изправено ходещи маймуни има от около преди 3.8 милиона години. но това са австралопитеци, ходещи изправено маймуни, не са хора...

В Европа е намерен челюст на хомоноид който е на около 8-9 милионна години!!! Това с Африка беше хипотеза и сега фактите доказват че не е валидна хипотеза.. Фактите се промениха - нови открития още по-стари от африканските.. Човека не е произлязъл от Африка.. ако беше така - то африканците трябваше да са станали империя... "Did the ancestor of all humans evolve in Europe not Africa?"

Така е - в Европа е намерен челюст на хомоноид който е на около 8-9 милионна години!!! Това с Африка било хипотеза Сега има нови факти и те доказват че не е валидна хипотеза..

Ох Иво, как да ти го кажа... Не се казва хомоноид а хуманоид. Хуманоид е много общо понятие и не означава задължително предшественик на съвременния човек. Една от най-древните и развити цивилизации (империя) е именно в Африка - Древен Египет. Не отхвърлям автоматичното хипотезата която споменаваш но щом игнорираш Египет ми се струва че малко залиташ в някакъв смешен расизъм.

Това Адам ли е? А Ева няма ли да пресъздадете виртуално?

Не Борисов е, а хубавите извивки по черепа са от многото филии с мас.

КУрнелиьо,ти ли си?

е ако африканците са били първите защо са изостанали в еволюционно отношение?

Ама ти сериозно ли???????

ХОМОНОИД и ХУМАНОИД са 2 различни неща. ХОМОНОИДИ не същетсвуват. Много фентъзи четете!

Не е хуманоид, а "хоминид". Термина означава всички древни и съвременни човекоподобни маймуни + всички древни и съвременни човешки подвидове.