Коментари - Задава се бум на виртуалната реалност | IT.dir.bg
назад

Задава се бум на виртуалната реалност

Анализаторите прогнозират, че виртуалната реалност ще предизвика бум, сравним с този на снимките и видеото в социалните мрежи.

Обратно в новината

Коментари - Задава се бум на виртуалната реалност | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имам такива очила. За нищо не стават, въобще не е толкова виртуално и огромно, както го описват, особенно съпоставено с проектора ми и диагонал на ектана в стаята о 2.5м. Само рекламни приказки са за момента!

Би ли казал какви точно имаш ???

Вми не, не се задава. Такива опити има от преди 10 години.. Не се получава. Потребителите искат да седнат и натиснат едно копче. Не да затъмняват, калибрират, окабеляват, обличат, нахлупват някакви измислени джаджи, които докарват главоболие и изолират външния свят.

Такива опити има не преди 10 г а много много преди това;) списание космос може би някъде 1987 - 1993 ако не се лъжа дори имаше и атрибути освен очилата за виртуален секс цената беше ако не се лъжа 1800 долара към статията имаше и две снимки или три !!!

Някъде там 1995, пробвах за пръв път шлем за VR, някаква игра с изтребители, управляваше се с положението на главата. Само след 5 минути ми прилоша доста, почна да ми се вие свят и продължи няколко минути и след като свалих шлема. Не ща втори път такова чудо.