Включете се в теста на Halo 3 за PC безплатно

Програмата на 343 Industries дава достъп и до други чакани заглавия от серията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

допреди даваха пари на хората за да им тестват продуктите за бъгове, а тея се опитват не само да не плащат ами и на персоналните компютри на хората да се тества. Смях в залата колко робско е станало населението да се съгласи на тая куца оферта.

Ама, то не е задължително. Може да си я купиш като излезе официално. Опс, сори, ти ползваш "Замунда" забравих. :) Да не си някакъв смотаняк? Едно балъче, като тебе на времето ми обясняваше, как да си сваля новите игри от "Замунда". Това "официални сървъри" нищо не му говореше. :) Иначе вряваше, като тебе, че е голям тарикат. :)

Ти си от тия дето, ако дадат по 1000 евро на всеки, ще се оплакваш, че и съседа е получил. :D п.п. Жив и здрав да си. До пенсия, така или иначе няма да го докараш. ;)

пълни глупости! тестването на игри което се пуска в широката публика (beta test) никога за никога не е било платено от създателя на играта (ако е имало такова е изключение за което признавам не съм чувал). платени са (и то само понякога) вътрешнофирмените тестове (alpha test) които са с много ограничен брой тестери, обикновено само хора от фирмата или други конкретно избрани. практиката е такава от над 20 години насам. в случая става въпрос за beta test логично създателя на играта не го плаща. всъщност предвид факта, че на тестващите им се дава възможност да играят игра за която по принцип се плаща. имай предвид че никой от бетатестерите няма задължение да открие и докладва бъгове дори и да ги открие. може просто да си джитка безплатно без да докладва нищо.