VR пионер: Изкуственият интелект може да ни побърка

Джарон Ланиер разработва едни от първите 3D графични среди и създава първата компания, продаваща VR шлемове през далечната 1985 г.

Обратно в новината

Коментари - VR пионер: Изкуственият интелект може да ни побърка | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко което се прави от глобалистите е пагубно за човечеството в бъдеще.Но те това искат РЕСТАРТ за да направят ново по-деградирало общество!Цялата работа е,че глобалистите с пари искат те да останат последни на таз земя няма нищо конспиративно,вчико което става днес е доказателство,че е така!

VR, AI какво е това? КаТо не го знаете на български, напишете го на английски. Но и на английски не го знаете и ви мързи да търсите, щом гугъл не го е превел

До редактора Гогов . Превежда се Силициева долина , а не силиконова!

Вече имам чувството, че го правят нарочно това с правописните грешки и неточният превод, само и само да си докарват коментари под статиите. Затова и по-добре да ни ги коментира човек. Хитреци на дребно, колкото и да са прости , за тия 10 - 15 години все ще им е станало ясно , че не е Силикон.

Народът е казал ,,Нерде Ямбол, нерде Стамбол,, тоя Гогов си няма идея за разликс между силиций и силикон, но пправи статии за изкуствен интелект

Прав е човека - най-големия проблем на 21 век е, че телефоните станаха по-умни от хората!

Кое не е така?