Windows 7 остава на всеки четвърти компютър

Почти не е отстъпила позиции след края на поддръжката

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе кажете, какво да правя с тая 7-ца!? Имам надпис "This copy is not genuine. Build 7601." И при всяко отваряне на Notepad ми излизат досадни съобщения. Дали може да ме хакне някой? Направих ги номерата със:..команд--> slmgr -rearm, slmgr -ato , Както и regedit.SkipRearm, ама надписът си седи.

Г-н Петров, без ирония Ви препоръчвам да преминете на линукс. Инсталирайте си едно Убунту и ще рахатясате. Много лесно става.

смъкнете си от замунда/арена KMS ( това е активатор ). Сваляте , стартирате и това е. Не го търсете с гоогле , че шанса да попаднете на malware версия ( т.е. фейк ) е около 99%.

имам 2 машинки със 7мици , държат си се доста кораво и без проблеми си бачкат. Даже не съм ги ъпдейтвал от към 2 години. Докато работят машинките ще си седят със 7миците , после ще го мисля ама като гледам няма да умрат скоро :)

Пълни глупости

плюс "classic shell" - това е бъдещето

Само аз ли прочетох: "... остава на всеки четвърти километър"?

И аз!

"Microsoft вероятно ще се опита да ускори прехода по някакъв начин." Начина е ясен: Договарят се с основните производители на хардуер, да не пускат драйвери за 7-ца на новия хардуер и готово!

имам 2 комп с вин7 - продължават да си получават актуализациите (въпреки предупреждението)

Получаваш актуализации за MS Office и евентуално за Essential - това обаче не е Windows