Япония пред огромно космическо постижение

Страната на изгряващото слънце ще вземе и върне обратно на Земята проби от астероид

Обратно в новината

Коментари - Япония пред огромно космическо постижение | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щамът Андромеда не е ли превеждан на японски?

Ето онагледяване за пореден път, как работят японците и как работят китайците (Тянгун).

Ще довлекат някакъв вирус и ще станем зомбита...

Всичко хубаво,само да не беше целта им!Щели да разгадаят тайните на разпространение на живота във Вселената!Пълна тъпня!Искат да разгадаят Дядо Господ!Напразно ще им отидат хвърлените пари!

Първата мисия 7 години, втората при успешен край 6 години. Общо 13 години и около 12 милиарда километра полет на космически апарати под пълен контрол с 2 излитания и 2 кацания на всеки апарат. Опъва очичките и

Туй ще им остане!Га уткрият нещо,да ми са пуфалят!

Рюгу на какъв език е?

Носи името на обект от японската митология - Рюгу дзе/джо (замък на морския Дракон - повелител на моретата). Символика може се намери и в мисията на Хаябуса 2 - съществува притча в която рибар стига до въпросния подводен дворец и се връща обратно при хората с мистична кутия от това недостъпно място.

Значи японците ще търсят вода и органичен живот на мято, което преди това е било взривено с близо 5 кг пластичен взрив. Надявам се някой в Япония да е направил предварителен експеримент, а именно, да е потърсил вода и живот в димящата дупка, обазувала се след взрива. Като изсключим изпечените от екстремната температура стени на катера, сигурно навсякъде в нея е бъкало от живи организми и водни молекули.

ти как мислиш, дали са го премислили предварително и експериментирали ? или го карат като в министерство на земеделието , я имаме едни 50 хил. лв. дай да направим фейсбук страница на министерството ?