Япония пред огромно космическо постижение

Страната на изгряващото слънце ще вземе и върне обратно на Земята проби от астероид

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи японците ще търсят вода и органичен живот на мято, което преди това е било взривено с близо 5 кг пластичен взрив. Надявам се някой в Япония да е направил предварителен експеримент, а именно, да е потърсил вода и живот в димящата дупка, обазувала се след взрива. Като изсключим изпечените от екстремната температура стени на катера, сигурно навсякъде в нея е бъкало от живи организми и водни молекули.

Рюгу на какъв език е?

Всичко хубаво,само да не беше целта им!Щели да разгадаят тайните на разпространение на живота във Вселената!Пълна тъпня!Искат да разгадаят Дядо Господ!Напразно ще им отидат хвърлените пари!

ти как мислиш, дали са го премислили предварително и експериментирали ? или го карат като в министерство на земеделието , я имаме едни 50 хил. лв. дай да направим фейсбук страница на министерството ?

Носи името на обект от японската митология - Рюгу дзе/джо (замък на морския Дракон - повелител на моретата). Символика може се намери и в мисията на Хаябуса 2 - съществува притча в която рибар стига до въпросния подводен дворец и се връща обратно при хората с мистична кутия от това недостъпно място.

Първата мисия 7 години, втората при успешен край 6 години. Общо 13 години и около 12 милиарда километра полет на космически апарати под пълен контрол с 2 излитания и 2 кацания на всеки апарат. Опъва очичките и

Туй ще им остане!Га уткрият нещо,да ми са пуфалят!

Ще довлекат някакъв вирус и ще станем зомбита...

Ето онагледяване за пореден път, как работят японците и как работят китайците (Тянгун).

Щамът Андромеда не е ли превеждан на японски?