YouTube разреши сваляне на видео за избрани потребители

Новата функция е достъпна за някои от абонатите на YouTube Premium

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

му е цаката :)

точно така. Има даже youtube-dl gui , с него съм свалял не само от yt, но и от ok.ru, vk.ru и от dailymotion

даже има още по-лесен начин - без адони.

Тия от ютуб са такива смешници че няма на къде от години хората без никакви акаунти могат да свалят видеа от ютуб та дори и на 4к .А тия смешници сега щели да разрешат ама на определени хора и на всичкото отгоре с ограничения.Абсолютни Тъпунгери.

А пък аз си позволих сам преди години да свалям от над 100 видео сайта ... после се появиха съвестни момчета и момичета и обединиха разни трикове за сваляне в програмки като youtube-dl и свалянето не е спирало ... Важно е да се сваля и пак да се качва, защото ютюб не спира да трие.

Не се сърдете на Гогов. Той толкова си знае. Всъщност "изтегляне без интернет" е познато от зората на Windows, където вече гледан клип си стои в директория C:\ланга\лунга\джагада\джугада\Temporary Internet Files (пътят е различен във всяка следваща версия на прозорците). А сега просто някой зевзек (надявам се не нашенкия от форума на дир-а) е добавил опция избирателно да си добавиш връзка към тези клипове, които вече са гледани. Това е цялата философИя.

При наличието на поток от битове по мрежата, всеки с определно ниво на компютърни умения може да сваля от youtube.

Lol! Пореден опит за реклама на тубата. Който иска да си свали нещо от си намира начин и то 100% безплатен.

uBlockOrigin свален от github блокира успешно всички youtube реклами, а сваляне е възможно с jdownloader2. Никаква нужда да се дават пари за абонаменти.

Че аз и сега съм "премиум" потребител: brave + tube hunter = никакви реклами + сваляне на които си искам клипове. И това го правя от 2 години насам с браузъра и от около 5 с хънтъра

Поредна статия написана в съотвествие с най-високия журналистически стандарт.

Гогов, ти ли си бе? "Видеоклиповете не се изтеглят като отделен файл на компютъра, а се записват в браузъра, поясни The Verge. За да ги гледа, потребителят трябва да отвори раздела "Downloads". Функцията работи без интернет връзка." Как се записват в браузъра бре? После - да се гледат, трябва да се отвори раздел Свалени? Верно ???????? А може ли да отворя папката където съм ги свалил? Или само от раздел Свалени мога да гледам? И накрая - не ти трябва интернет връзка? Предполагам за гледането, което е логично ако СИ ГИ СВАЛИЛ НА КОМПЮТЪРА си.АМа така написано сякаш става дума за ФУНКЦИЯТА ЗА СВАЛЯНЕ. Което вече КЪРТИ. ГОГОВ!

Ся, направих си труда да прочета и статията в The Verge. Да, и там са написали, че видеото реално не се сваля на компютъра, а просто е достъпно през Тубата, дори ако си офлайн. Но те поне са проверили и са описали нещо което те са направили. А Гогов тука чел, превеждал и писал за неща дето той лично не ги е пробвал и тотално се е оплел с обясненията и не се разбира кое как защо кога колко. Особено накрая как "функцията е достъпна и без интернет" и всеки нормален човек си мисли, че става дума за самото сваляне, за което изобщо иде реч като идея на статията.

Сега и ексхамстер ако го направят ще бъде феноменално ... :) новините направо къртят напоследък ....

всеки барузър има плугин за сваляне на видео от тубата.

То и идеята на премиума е да не виждаш реклами до колкото се сещам. Незнам при положение, че както каза има adblock, downloadHelpers които по никаква дефиния не са пиратски защо ще плащаш на google идея нямам

Защото ще те мързи да си блокираш рекламите или да си инсталираш плъгин за сваляне.

"Функцията работи без интернет връзка". Отвеян съм от тази ефирна логика. Все по често усещам, че съм странник в земя позната.

Това е като твърдението: с корени отпреди 20+ години "Ама защо ми свърши интернета? Аз музиката не я свалям, а я слушам през браузъра?"