YouTube замрази акаунта на Тръмп

Премахнато е и последното качено от президента видео

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези пичове защо не вземат да проверят акаунтите и на една човекоподобна маймуна, която карайки джипка говори, обръща се и между другото управлява цяла държава? Сигурен съм, че веднага ще му ги замразят!

А преди 30 години подскачахме по площадите с викове за свобода и гледахме към Америка като говедо към купчита слама.

PEYTSCH

Не са социални медии, не са свободни и не са обективни. Затова БОЙКОТ докато не рухнат !

Да живее свободата на словото. Затова трябваше да ги разкара всичките технологични социални мрежи...

Б-я се оказа по-демократична от САЩ защото Бойко не можа да банне Радев, въпреки че много му се искаше.

са Тук, вече ве се Крият и са Лоялни към Пекин!

4 години. 4 години като ги ползваше социалните медии за пропаганда нямаше проблеми ама сега като не може вече са проблем, лицемери клоуни.

PEYTSCH

Намалих десетократно и повече ползването на продажните лъжемедии и сега съм много по-уверен, че имам МОЕ мнение ! Вземам решения неповлияни от политиканстващите гиганти...

Браво, така трябва с лошите хора.

под Комунизъм в Китайски Комунистически Стил е Светло - така е и в Пекин - Интернет няма има само пропагандна мрежа под Контрола на Партията!

И вече "забравиха" великото - "Не съм съгласен с това, което казваш, но докато съм жив ще защитавам правото ти да го казваш". Волтер.

Пишмандемократите преследват политическите си опоненти като истински марксисти! Какво доживяхме! САЩ меката на демокрацията да цензурира политически!

Каква изненада

Всъщност лошите хора правят цензурата! А още не са се докопали до властта! След 10-тина дена ще я захапят и целият свят ще бере ядове. Да видим къде ще подпалят война.

Неудобните винаги се отстраняват. Диктатурата се завръща.

И това ако не е тоталитарна цензура, не знам кое е. Тези, които не харесват Тръмп, и са съгласни с тая работа, не разбират ли колко е вредна и страшна за всички... ?!?

Да ! Америка е най свободната страна - всеки има свобода на словото ! Само че, само в къщи и на улицата. Иначе затварят човека или мястото (медията). Почти като в Северна Корея с тази разлика че там няма, на улицата и в къщи, и не го затварят а разстрелват. Велика демокрация за ПРИМЕР ! Скоро привържениците на Тръмп ще се наричат тръмписти и ще се третират като терористи ! Най сводната страна в света - като северна корея всеки има право да казва истината, която е определена от влсатимащата партия. Но както и да е ! На умрелия вожд най-големия нож !

PEYTSCH

И още нещо много важно. Пребройте преди лягане колко червени светлинки остават ненужно включени. Почнах да дърпам щепсъла от контакта докато угасна и последната. Е, сега месечната ми сметка е с 15 евро по-ниска. Мисля, че електрониката играе комбина с продавачите елекричество...за сметка на потребителите...

Значи за да ги бойкотирате трябва да спрете да си ползвате компютрите, освен ако нямате собствен Линукс дистро, и да разкарате телефоните защото те са 99.9/100 google/apple software , айде да го направите да докажете че не сте просто смешници дето само могат да плямпат по коментарите.

Точно... 100%

0

Против цензурата съм, но понякога на нормалните хора им писва и натирват насилниците.

Тия смешници искат толеранс към нетолерантност, и като се обърне срещу тях почват да плачат, в тубата вече има видеота на тия идиоти дето плачат по летищата защото са в листа, не им стига до мозъка че са подкрепили терористичен акт.

ТРЪМП ВЕЧЕ ПРЕДУПРЕДИ ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ СИ, ЧЕ АКО ТОВА СТАНЕ, АКО БЛОКИРАТ ВСИЧКИ МРЕЖИ, ЩЕ СЕ ВКЛЮЧИ "АВАРИЙНАТА СИСТЕМА" / EMERGENCY SISTEM /ЗА ОБРЪЩЕНИЯ КЪМ НАРОДА!!! ОПРЕДЕЛЕНО Е С НЯКОЛКО КРАЧКИ ПРЕД ВАС!

Явно много интереси е настъпал Тръмп, явно е ядосал доста влиятелни личности щом уж "свободните и независими" социални мрежи всячески се опитват да му затворят устата! Много интересно на какво основание го заглушават и цензурират във века, в който свободата да имаш мнение и да го изказваш уж беше висша ценност. Явно световното статуково много се притеснява от Тръмп, явно нарушава старателно градени до сега интереси

АМА АЗ СЪМ ПРОТИВ ТОВА И ОНОВА, ОБАЧЕ....ВЕДНАГА МИ СТАВА ЯСНО, ЧЕ НЕ Е ПРОТИВ!!! ПЛИТКОООО!

Това казва всичко за Тръмп… и обяснява защо за целият „ демократичен” политически елит се нахвърли отгоре му. 2016- 62,984,825 гласа за прохождащият политик. 2020- 74,223,744 гласа за Президента който постави ребром въпроса елитаризъм или егалитаризъм.

Великите цензори. Иначе можеш да се нагледаш на всякакви гнусотии по платформите им, включително на клипове на ИД. Въобще, Западащият свят.

Хахаххахахахах, почват да му свършват опциите, банките се отрекоха от него, военните му казаха да се ебе, сигурно ще умре от нерви до месец.

0

Да, но и частни компании целево да цензурират определени хора също не изглежда добре. Просто трябват по-ясни правила за речта на омразата в интернет, защото "свобода на словото" не значи да обиждаш , подклаждаш бунтове и да разпространяваш теориинна конспирацията, подкрепени от нула доказателства - демокрация не значи свободия.

Да си направи собствена социална мрежа.

Бойко не знае какво значи това, а ти му приписваш че искал да блокира някого! Той ако не е сутрин чистачката да му включва компютъра, ще мисли че компа му е изгорял.

На всяка електрическа джаджа пише-ако не използвате в момента извадете щепсела от контакта!

Всяка платформа си има правила, ако ги нарушиш летиш, преди това го толерираха защото беше президент по назначение, вече могат да го наритат както правят.

Бягай в Китай или русия като не ти харесва

Няма да му дадат достъп до мрежата...

Щом всички организирано скачат на един, значи има нещо.

0

Ами да, това се питам и аз - защо го търпяха толкова време, като открай време гази правилата им, а чак на края на мандата станаха големи хуманисти. Че той е кретен, боклук, фашист и селяндур е ясно, не е ясно защо чак сега. Малко като да вадиш нож на умряло куче.

Ама срещу него 81 милиона са гласували, и да казвам срещу него, а не за байдън, на никой не му пука за байдън просто не е провален оранжев разглезен бизнесмен.

0

Да, например в магазина, като има джебчия на опашката и го усетят хората така става.

Няма проблеми да я хостне в русия като ъмерикънските компании не го щът

0

Какъв "достъп до мрежата"? Наема сървър, домейн и готово

Защото са компании и съществуват да правят пари, човека си има култ и култ означава повече хора да ползват платформата докато републиканците командват парада. Това да очакваш етичност от корпорациите е пародия.

Не могат да забранят всички акаунти. Скоро ще почнат да трият и коментари. Вижте как го усмиват дъртия измамник в коментарите към това видео - https://www.youtube.com/watch?v=WvuJlgRT8&t=108s

Или просто е тъпанар дето няма работа да представлява републиканската партия ?

Да могат, могат по всяко време да изключат цялата платформа, могат да спрат създаването на нови акаунти за всички, МОГАТ да правят каквото си искат с тяхната собственост ?

ДОСТЪП ДО МРЕЖАТА!!! ИМА ЛИ ЗНАЧЕНИЕ КЪДЕ ЩЕ СА СЪРВЪРИТЕ???

Е и?

И от кого ще го наеме? Като това което си изброил все още е монопол на фирми от САЩ-)

По-скоро прилича сякаш няколко обирджии нападат мирен гражданин. Пък това за джебчиите е пълен та.ак. Те си имат пердета, охрана и други екстри.

Ти си щастливо пишещ от Северна Кореа ?