Има причина Мицубиши да се славят със своите климатици и като любители на технологията на Японците, днес ще Ви споделим какво точно ги прави толкова известни и предпочитани. С помощ от експертите от Eclima.bg, ще ви покажем с какво превъзхождат климатиците на конкуренцията и защо си заслужават инвестицията.

Идват с дълга сервизна гаранция

Българина харесва дългата гаранция на какъвто и електроуред да бъде тя - просто цифрата по някакъв символичен начин показва, че продукта е качествен и че парите за него си заслужават. Разбира се, това не е закон, но реално наистина може да покаже увереността на производителя или доставчика в качеството на продукта.

Повечето компании предлагат стандарти като дължина гаранции за техните продукти, която включва сервизиране на конкретни компоненти. Реално, една компания няма сметка от сервизирането на вече продаден продукт, особено когато тази услуга е безплатна за крайния потребител.

Това прави факта, че гаранцията при климатици Мицубиши е поне 1-2 години по-дълга от тази на конкуренцията, още по показателен за увереността на самите японци в качеството на тяхната продукция на която и да е продуктова линия. Ако търсите качество, дълготрайност и реална сигурност в дългосрочен план, то Eclima.bg и техните Мицубиши предложения са точно за вас.

Имат малко конкуренция в производимост

Когато става дума за производимост, този тип климатици от Мицубиши имат малко други конкуренти. В това направление, техните климатици имат най-силните показатели за производството на температурни промени, което се дължи на добре оптимизираната система от реултани, тръби и пити.

Като цяло е и свидетелство за степента на детайл до която инженерите от японския гигант са готови да отидат, за да предоставят най-доброто на пазара. Има и причина техните продукти да се предпочитат в контекста на промишлените и индустриални приложения, както е във фермите за крипто валути, например.

Иновативни технологии

Може би сте чували термина "хиперинверторен климатик" - да, това идва точно от Mitsubishi и е реално лицензиран израз, които те лично създадоха, за да опишат новата си продуктова линия от свръх-ефикасни инверторни климатици. Този дух на иновация не спира при работата на компресорите на климатици Мицубиши, обаче.

Изразен, този дух на иновативност може да се види най-добре в техните флагман продукти, чиято функционалност, ефикасност и мощност може да засрами дори най-големите им конкуренти. Разбира се, всичко това идва при определена цена, и тя не винаги е в съгласие с бюджета на повечето потребители в България.

За щастие, днес, можете да намерите продукти на доста удачна цена, без да правите компромис със основните качества, които отличават всички климатици от Mitsubishi.


Рекламен материал.