Microsoft Windows и Office са най-използваните софтуери в целия свят. Много често обаче оригиналните версии са скъпи, а пиратските са опасни за вашия компютър, защото може да съдържат вируси и други недоброжелателни програми. От godeal24 обаче имат специална промоция за "Черен Петък" и ще можете да закупите последните версии на популярни програми и операционната система Windows на много добра цена. Можете да сте сигурни с покупката си, защото сваляте всичко от сайта на Microsoft, а от Godeal24 получавате само оригинален ключ за активация, както и гаранция към него. Сега с всеки закупен Microsoft Office ще получите и 7 дни тестов период на премиум добавката iSlide Premium, която ще ви помогне по-добре да си направите презентациите. Не изпускайте най-ниските цени за софтуер за цялата година! Допълнителен бизнес на едро: Windows OS и Microsoft Office

снимка: Godeal24

Доживотен Microsoft Office 2021 на цени от 13.05

Официалната цена за Windows 10 Pro е $199.99, но в godeal24"s е само 7.25€ в промоцията за Black Friday! Комбинирайте се с приятели и вземете най-ниските цени от 5.62€ за 1 PC! Последната версия Windows 11 Pro е само 10.12€!

До 62% отстъпка на оферти в комплект (използвайте код GOLE62)

MS Office за Mac

50% отстъпка на други Windows варианти (използвайте код: GOLE50)

Още оферти за Windows >>

Инструменти за вашия компютър

Защо да изберете Godeal24?

Пестите пари! Взимате най-добрия софтуер с голяма отстъпка.

Официални версии на програмите! Сваляте директно от сайта на Microsoft, а godeal24 ви доставя само кода за активация. godeal24 поддържа гаранция за всеки продаден ключ.

24/7 поддръжка! Когато купите софтуер от godeal24 и имате трудности, можете да ползвате техническа поддръжка по всяко време.

Добра репутация! С рейтинг от 4.8/5 и над 95% независими положителни мнения в независимата платформа TrustPilot.

email за поддръжка: [email protected]

 

* съдържание на GoDeal

ИЗБРАНО
ИЗБРАНО