Huawei обяви старта на новата си сервизна кампания "Цветно лято с HUAWEI". В разгара на лятото компанията предлага свежи възможности, с която едновременно да предпазите любимия си Huawei смартфон и да разнообразите визията му и да се отличите.

По време на кампанията всеки клиент, посетил на място Центъра за обслужване на клиенти на ул. "Леге" № 6, получава 40% отстъпка за закупуване и поставяне на цветно защитно фолио на телефона с марка Huawei. Това предоставя чудесна възможност да персонализирате вашето смарт устройство и да защити неговия екран и заден панел. Всеки участник в "Цветно лято с Huawei" може да избере от наличните цветове и дизайни според личния си стил, вкус и предпочитания. Това ви дава възможност да бъдете сигурни и неотразими във всички възможни летни сценарии.

Кампанията е в сила от 22 юни до 31 юли 2020 г. включително като всеки петък Huawei предлага и допълнителна изненада. Всеки посетител на място в Центъра за обслужване на клиенти може да получи специален подарък след извършен ремонт на Huawei устройство. Това е валидно за всеки петък по време на периода на лятната кампания 

Повече информация за кампанията може да разгледате тук >>>