Windows OS и Microsoft Office са най-широко използваните операционна система и офис софтуер в света днес, като над 1 милион компании използват Windows OS и Microsoft Office. Най-новата версия на Office 2021 помага на потребителите да се чувстват по-продуктивни в офиса. С покупката си ще получите доживотен достъп до Word, Excel, PowerPoint, Outlook и други на едно устройство за професионална или лична употреба, без месечни или годишни такси.

Както повечето вероятно знаят, лицензът за най-новия Office 2021 Pro на официалния уебсайт на Microsoft струва $439.99, Godeal24 предлага Office 2021 в различни комбинации според различните нужди на потребителите. Например най-ниската единична цена е комбинация за 5 компютъра, а всеки допълнителен лиценз е само $13.32! Изберете да купувате с приятели, семейство или колеги около вас, което може да ви спести много пари! Ключът за активиране се изпраща по имейл, така че няма нужда да чакате пратки, получавате го незабавно!

снимка: Godeal24

Зона за отстъпки за Microsoft Office 2021! Само от $13.32/PC

62% отстъпка за Office 2021 (промокод "GOLE62")

62% отстъпка за Office 2021+ Windows OS (промокод "GOLE62")

В тази разпродажба на Godeal24 ще получите огромна отстъпка за лицензионни ключове за Windows 10. Актуализирайте компютъра си, като надстроите до най-бързата и най-сигурната версия на Windows. Най-добрият Windows 10 досега на цена от 6,06 €/PC! Помнете и че Microsoft предлага на потребителите на Windows 10 надграждане до Windows 11 БЕЗПЛАТНО!

50% отстъпка за Windows OS! (промокод "GOLE50")

Защо на Godeal24 е толкова евтино, оригинален ли е софтуерът?

Лицензите са 100% истински и оригинални. Godeal24 знае "историята" на всеки лиценз, който продава, и следователно е в състояние да предостави ключове на клиенти, които иначе биха останали неизползвани. Въпреки че не придобиват лицензи, продавани от Microsoft "на бройка", крайните потребители могат да ги използват без никакви проблеми. Поради тази причина лицензите от Godeal24 са "доживотни" и могат да се използват без ограничения: операционната система ще бъде актуализирана и поддържана от Microsoft през целия ѝ жизнен цикъл. В Godeal24 можете да получите същия софтуер, да спестите над 80% и той все така ще е официален. Няма да имате проблем.

Още версии: 62% отстъпка за Office и пакети (промокод "GOLE62")

В допълнение - богатият каталог на Godeal24 включва още различни видове софтуерни компютърни инструменти, сред които Ashampoo Photo Commander 16, Wise Care 365, Adguard, продукти от серията iObit и др., които могат напълно да задоволят вашите нужди, предложенията на Godeal24 са 100% автентични!

Още компютърни инструменти: Най-добра цена, най-добри продукти!

Godeal24 разполага с пълен и професионален магазин с богат каталог от 100% гарантирани и легални цифрови лицензи. В Godeal24 можете да получите същия софтуер с над 80% отстъпка и той все още е официален. Няма да срещнете проблем. Богатият софтуерен каталог на Godeal24 включва не само популярни Windows OS и Office, но и практични софтуерни компютърни и мобилни инструменти, като серията IOBIT, Ashampoo, Disk Drill и много други.

Godeal24 предоставя на своите клиенти най-доброто обслужване в бранша. Godeal24 не само предоставя гаранция за продукта, Godeal24 също така предоставя на потребителите 24/7 професионална техническа поддръжка и доживотно следпродажбено обслужване! Това означава, че Godeal24 винаги е тук, за да ви помогне да решите проблема си, независимо дали става въпрос за инсталиране, или използване.

Godeal24 постигна голям успех сред обществеността с бързото и професионално обслужване, проследените плащания и гаранцията за връщане на парите. Получихме оценки 4.9 и 98% на удовлетвореноста в TrustPilot (независима платформа потребителски оценки на качеството на услугите и продуктите), което е потвърждение и признание на Godeal24 от страна на потребителите! В допълнение - клиентите имат на разположение екип за техническа поддръжка преди и след покупка, който може да реши всякакви проблеми и да осигури следпродажбено обслужване през целия живот на софтуера.

Връзка с Godeal24: service@godeal24.com

 

* съдържание на GoDeal24