Софтуерът на Microsoft се използва от над милиард професионалисти по целия свят От писане на романи в Word до организиране на бюджети в Excel, хората знаят, че могат да разчитат на Microsoft Office, за да улеснят живота си. Независимо дали сте студент, работите дистанционно, сте собственик на малък бизнес или друг професионалист, можете да се възползвате от широкия набор от софтуер и инструменти, които Microsoft Office предлага.

Тук е вашият шанс да се възползвате от най-добрите оферти за Microsoft Office и Windows от Лятна разпродажба на Godeal24. Можете да получите лиценз за цял живот за Microsoft Office Professonal 2021 за 28.75€ (рег. 299€) с код "GG62" в момента. Последната версия на добре познатия и обичан пакет офис приложения предлага надеждни решения и технологии. Този лиценз включва Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, Access и безплатната версия на Teams. След като направите покупката си, можете да инсталирате всяко приложение на един компютър за цял живот без повтарящи се разходи или скрити такси.Ако не се нуждаете от най-новата версия на Office, има по-достъпна оферта за MS Office 2019 Professional само за 20€ (рег. 219€) за използване за цял живот.

Снимка: Godeal24

Най-добра стойност! 62% отстъпка на Microsoft Office! (Код за отстъпка "GG62")

Надграждането на вашата операционна система е чудесен начин да дадете на по-старо устройство част от функционалността на по-нова машина. Можете да получите Windows 11 Professional само за 13.55€ (обикновено 199€) на Godeal24 в момента. С новодобавените AI функции, като Windows Copilot, който ви помага да навигирате различни задачи, Windows 11 Pro помага за ефективно оптимизиране и организиране на вашия работен процес и разделя данните ви съответно. Осигурете си или на вашия екип безпроблемна интеграция и най-новите функции на операционната система на намалена цена за ограничено време.

Голяма отстъпка на операционната система Windows: (код за купон "GG50")

Вземете своя рентабилен пакет днес с 62% отстъпка (купон "GG62")

Wholesale Deals, Unbeatable Prices!

До 50% отстъпка за други Windows и Office версии! (купон "GG50")

Още РС инструменти на най-добрите цени!

В Godeal24 можете да спестите много време и пари с намалени цени за лицензи на Microsoft, основен софтуер за ИТ сигурност и други компютърни инструменти. Вземете Windows OS и MS Office на безпрецедентна цена. Насладете се на безпроблемното пазаруване с дигиталната доставка на Godeal24, който изпраща вашия софтуер директно на вашия имейл в рамките на секунди след покупката. Плюс това, с оценка TrustPilot 98% Отличен и 24/7 експертна техническа поддръжка, можете да сте уверени в качеството на продукта, който купувате.

Godeal24 обещава 24/7 професионална техническа поддръжка, доживотно следпродажбено обслужване и че можете да използвате продукта без проблеми!

Свържете се с Godeal24: [email protected]

Съдържание на: Godeal24
ИЗБРАНО
ИЗБРАНО