Веселин Пеев от София е победителят в голямата игра на бензиностанции Лукойл "Впусни се в приключението!". Той спечели екскурзия за двама до Щутгарт с посещение на завода и музея на Порше. Номерът на неговата карта "ЛУКОЙЛ Клуб" бе изтеглен между 11 000 редовни потребители на премиум-горивата ЕКТО.

Акцията "Впусни се в приключението!" даде възможност на повече от 500 хиляди членове на програмата за лоялност "ЛУКОЙЛ Клуб" да играят за над 5000 различни бонуси и награди. Тя е част от общата концепция на бензиностанции Лукойл да предлагат на лоялните си клиенти все по-качествени продукти и услуги. Сред тях водещо място заемат премиум-горивата ЕКТО с подобрени експлоатационни и екологични характеристики, които се утвърдиха на българския пазар с продуктите ЕКТО Дизел и двата вида бензини - ЕКТО Плюс и ЕКТО-100.

Точно бензинът ЕКТО-100 донесе и Голямата награда на програмиста Веселин Пеев. «Клиент съм на ЛУКОЙЛ от много години. Отскоро съм с нов автомобил и установих, че той се чувства най-добре с бензина ЕКТО-100», сподели победителят в играта. Девет такива зареждания в рамките на промоцията го изведоха до посещение в едно от култовите места за любителите на бързи автомобили - завода на Порше в германския град Щутгарт и музея на легендарната марка в същия град.

В четвъртък Веселин Пеев получи наградата си от директора по търговските въпроси на "Лукойл-България" Дмитрий Флоринский.

"Днешната церемония и щастливото лице на победителя са достойният финал на поредната акция в полза на лоялните ни клиенти, проведена в рамките на програмата ни "ЛУКОЙЛ Клуб" и серията висококачествени горива ЕКТО - отбеляза Дмитрий Флоринский. - С участието си в "ЛУКОЙЛ Клуб", нашите клиенти получават все повече преимущества и все по-добри условия, а картата ни за лоялност се развива в крак с времето. Освен стандартната пластика, тя вече е и електронна и всеки, който пожелае, може да я носи в своя мобилен телефон чрез мобилното приложение Lukoil Club Bulgaria". Желая на победителя успешно и интересно пътешествие, а на всички останали ще кажа: Добре дошли в ЛУКОЙЛ-Клуб, зареждайте повече и печелете повече!"