Бавна ли е операционната ви система? Старата ви ОС има ли дупки в сигурността? Време е да надградите компютъра си до по-бърза, по-сигурна операционна система с Windows 10. Комбинирайте Windows 10 със софтуер MS Office и направете компютъра си неудържим! Надстройте до по-добър, по-сигурен компютър или лаптоп с Windows на специална цена по време на Майските продажби на Godeal24!

Разпродажба за Деня на майката: Windows 10 от $5.71 за PC! Office започва от $14.81 за РС

Най-новата версия на Office 2021 Professional е на една ръка разстояние - само за $14.81 на компютър. Купете Windows 10 на цена от само $5.71 за РС. Ако искате да купите най-новата версия на Windows 11, това ще ви струва само $10.24! Сега е идеалният момент да надстроите компютъра си! Не пропускайте Майските продажби на Godeal24!

снимка: Godeal24

Ако имате нужда от съдействие, Godeal24 предлага техническа поддръжка 24/7, за да ви помогне да инсталирате вашия продукт или да отговори на вашите въпроси. Най-важното е, че Godeal24 обещава да ви предостави доживотно следпродажбено обслужване, така че да можете да ползвате софтуера си с увереност!

Специална оферта за ограничен период, само 7 дни!

Windows започна от $5.71

снимка: Godeal24

Office 2021 започва от $14.81

Пакет! 62% ОТСТЪПКА, Windows OS и MS Office (купон: GOLE62)

Вижте още пакети >>

50% ОТСТЪПКА за Windows - ДА, САМО НА ПОЛОВИН ЦЕНА! (купон: GOLE50)

НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ ЗА РАБОТА И ДОМА! (купон: GOLE62)

Практични софтуерни инструменти

 

Ако имате въпроси или се нуждаете от помощ, професионалният екип за обслужване на клиенти на Godeal24 предоставя техническа поддръжка 24/7, за да ви помогне да инсталирате продукта или да отговори на вашите въпроси. Най-важното е, че Godeal24 обещава да ви предостави доживотно следпродажбено обслужване, така че можете да използвате софтуера си с увереност!

Ако искате да научите повече за Godeal24, можете да отидете директно на уебсайта им или да получите обратна връзка от потребителите на TrustPilot!

Имейл за връзка: service@godeal24.com

 

* съдържание на GoDeal24