От днес във Vivacom започват официалните продажби на още един модел от най-новата серия смартфони на Apple - iPhone 14 Plus. Феновете на марката могат да се сдобият с iPhone 14 Plus 128 GB на цена от 58,98 лв. на месец и на изплащане за 36 месеца с план Unlimited MAX.

iPhone 14 Plus е напълно съвместим с мрежата от пето поколение на телекома, която е най- голямата в страната с покритие в над 530 населени места и курорти.

Представеният съвсем наскоро модел на Apple - iPhone 14 Plus притежава елегантен дизайн, издръжлива батерия, нова функция за спешни случаи и се предлага в разнообразни цветове. Дисплеят му е Super Retina XDR OLED с размер 6.7 инча и резолюция 2778 x 1284 пиксела.

Впечатляващата му нова система от камери се състои от две основни камери по 12 MP, една от които е ултраширокоъгълна. Селфи камерата също е 12 MP. Предлага се в 3 варианта за капацитет на вътрешната памет - 128 GB, 256 GB и 512 GB. Снабден е със специално проектирания от Apple А15 BIONIC процесор и 5-ядрен графичен процесор за светкавична производителност. Поддържа бързо зареждане, а батерията му а батерията му позволява до 26 часа гледане на видео съдържание.

Сред новите екстри на iPhone 14 Plus, както и на другите модели от серията е детектор за катастрофи - нова функция за безопасност, която може да се обади за помощ, когато потребителят не може да го направи сам.

Снимка: Vivacom


Материалът е предоставен от Vivacom.

ИЗБРАНО
ИЗБРАНО