В края на октомври Samsung разкри на премиерата на Galaxy A6s и Galaxy A9s в Китай, че подготвя още един смартфон в серията на име Galaxy A8s, който ще бъде представен скоро. Компанията не разкри много за неговите особености, но обеща, че предложи функция, която засега не се среща в други телефони, предава Mobile Bulgaria.

Показаното изображение подсказа за наличието на пълноекраннен дизайн, а информация от потребителя Ice Universe разкри, че иновативната функция всъщност ще бъде представения малко по-късно дисплей Infinity-O. Според другата информация за телефона той ще ползва чипсет Snapdragon 710 и ще бъде представен през януари.

Samsung Galaxy S10

Снимка: Weibo

Междувременно от Китай се появи снимка на екранен протектор, който може би е предназначен именно за Samsung Galaxy A8s. Стъкленият панел е с драстично намалена рамка в горната част и по-широка рамка в долната, но в него се вижда и отвор в горния ляв ъгъл, който би трябвало да е предназначен за предната камера. Твърди се, че отворът е с диаметър 6.7 мм.

Протекторът съответства и на появилите се наскоро снимки, за които се твърди, че показват панела на устройството. Това определено е нов подход за осигуряването на телефони с дисплеи върху почти цялата предна част, но предстои да разберем дали ще бъде приет добре от потребителите. Още повече, че този дизайн вероятно ще се ползва и в Galaxy S10.