Видеосъдържанието е навсякъде около нас. Дори Facebook ни предлага все повече и повече клипчета, които да гледаме от телефона си, докато скролваме из нюзфийда. Истината е, че хората все повече и повече гледат видеосъдържание именно от мобилните си устройства. И не става дума само за забавни клипчета от социалните мрежи или от YouTube. Процентът на хората, гледащи филми и сериали от малкия екран на смартфона, расте значително.

За това има няколко основателни причини. Първо, екранът на смартфона вече не е толкова малък. Второ, мобилността се цени високо от всички, и трето - гледането на видео от телефона всъщност е доста удобно.

Може да пътувате до работа, до друг град или пък да си лежите в леглото и да се наслаждавате не само на забавни клипчета, но и на кино ленти и сериали. Възможностите на смартфона обаче далеч не се изчерпват с това.

Мобилна телевизия

Най-новата ТВ услуга от Vivacom може да превърне смартфона едновременно в кино екран и телевизор. Възможностите на телефона се увеличават драстично, благодарение на EON от Vivacom.

EON превръща телефона в мобилно кино и телевизор

Снимка: iStock by Getty Images

Трябва само да се абонирате за един от трите EON пакета и да изтеглите приложението, което е лесно достъпно за Android, iOS и Huawei. След това получавате достъп до множество ТВ канали, които може да гледате от мобилното си устройство. И тъй като EON има интерактивни функции, вие може да връщате телевизионно съдържание до 7 дни назад на над 200 канала.

Това означава, че ако има предаване или филм, излъчвани преди няколко дни, то вие няма как да ги пропуснете, дори да не сте успели да ги гледате по време на излъчването им. Само няколко клика са достатъчни, за да върнете програмата назад и да им се насладите, настанили се удобно на някой диван.

В EON са включени множество спортни канали

Снимка: Стоян Гогов, Dir.bg

Именно в това се крие голямото предимство на платформата EON от Vivacom. Тя работи еднакво добре и с пълния си набор от функции, както на вашия телевизор, така и на вашия смартфон, таблет или компютър.

Чрез EON у нас започва нова ера в мобилната телевизия.

Да си представим, че сте отишли на вилата, за да правите ремонт или да поработите над градината. Там обаче може да нямате телевизор, а в същия ден да има важен мач, който не искате да пропускате. Достатъчно е да сте взели своя смартфон, да имате мобилен интернет и да сте инсталирали EON, за да не пропуснете футболния сблъсък.

На практика EON позволява да се наслаждавате на ТВ съдържание, включително на множеството спортни програми от всяка точка, покрита от мобилната мрежа на Vivacom.

Хитови сериали

Мнозина от нас ползват своите мобилни устройства, за да гледат сериали. Vivacom са съобразили новата си платформа за телевизия с това. Чрез EON Видеотека вие получавате достъп до платформи като Pickbox, както и до Arena Play, HBO OD и други, в зависимост от плана, който сте избрали.

Така може да гледате някои от най-добрите сериали не само на своя телевизор, но и директно на своя смартфон.

EON позволява лесно да си припомните "Приятели"

Снимка: Стоян Гогов, Dir.bg

Сред заглавията ще откриете модерни класики като "Игра на тронове" или пък любимия на всички "Приятели". "Западен свят", "Берлински Вавилон", "Младият папа", "Мистър Робот" и още множество сериали са достъпни за гледане чрез EON - всички епизоди от всички сезони, които са били заснети.

Огромна Видеотека на български

Платформата EON предлага Видеотека с над 10 000 филми и сериали, преведени на български език.

Съдържанието във Видеотеката постоянно се обогатява, като там може да откриете както много от любимите си филми, така и свежи нови предложения за вашия вкус.

Специален алгоритъм анализира вашите филмови предпочитания и ви предлага заглавия, които биха ви допаднали.

ЕОN е идеален спътник по време на къмпинг

Снимка: iStock by Getty Images

Arena Play ви предлага филмови премиери и тематични предложения всеки месец, а с Pickbox Now ще имате достъп до световни и европейски продукции.

Във Видеотеката има и богато съдържание за деца. Много е удобно да създадете профил на своя малчуган и да му поверите смартфона или таблета. Той ще има достъп единствено до подходящото за него детско съдържание, включващо някои от най-любимите детски герои.

Гледай в метрото

Мобилното приложение EON позволява да гледате любимите си сериали и филми от смартфона и таблета. Благодарение на възможностите на платформата вие може да започнете да гледате съдържание от Видеотеката на телевизора, но да продължите на друго устройство.

Да предположим, че сте пуснали епизод от любим сериал на телевизора преди да заспите, но не сте успели да го изгледате целия. На сутринта се оправяте и излизате за работа. Но вместо да прелиствате безцелно из Facebook, може да си пуснете епизода точно от там, откъдето сте го паузирали предната вечер.

Любимите ви филми и сериали са винаги до вас

Снимка: Стоян Гогов, Dir.bg

Ситуациите, в които започвате да гледате предаване, филм или сериал от едно устройство и след това се прехвърляте на друго, са много. За да направи трансфера по-удобен, EON от Vivacom идва с еднакъв интерфейс, независимо дали гледате на телевизор, лаптоп, таблет или смартфон.

Приложението за всеки

От Vivacom са помислили за всички, като са направили приложението EON достъпно за почти всички смартфони и таблети, работещи с iOS или Android, както и за устройствата на Huawei. Отделно от това приложението може да се инсталира и на по-новите умни телевизори, а за старите модели има приемник.

ЕON е достъпен и за персонални компютри с Windows, така и на макбуци с macOS, като в в този случай трябва да влезете през браузър.

Снимка: Стоян Гогов, Dir.bg

Интерфейсът е уеднаквен за всички устройства, като това улеснява значително потребителите.

Възможността да използвате EON едновременно на своя телевизор, компютър, таблет и смартфон разкрива колко мобилна и достъпна е най-новата услуга за телевизия у нас.

Повече за услугата EON от Vivacom може да научите тук >>>

 

* материалът съдържа продуктово позициониране