Наскоро пуснатото ново поколение FUJITSU PRIMERGY RX4770 M6 сървъри постави световни рекорди по производителност. Несравнимата им мощност се потвърждава, както за взискателни in-memory среди със SAP BW edition for SAP HANA бенчмарк, така и за мащабни виртуални инфраструктури с бенчмарка на VMware VMmark.

Сървърът PRIMERGY RX4770 M6 постигна най-добри резултати за най-бързо зареждане на данни, най-голям брой изпълнения на заявки на час и най-кратко време за изпълнение на сложни заявки, обработвайки 7.8 милиарда първоначални записа в SAP тест за стандартни приложения, използващ SAP HANA бази данни. Резултатът потвърждава изключителната ефективност на сървъра при работа с интензивни in-memory данни и аналитични натоварвания.

Системата на Fujitsu е на първо място сред всички резултати на четирипроцесорни сървъри и в бенчмарка за виртуализация на VMware - VMmark 3.x. PRIMERGY RX4770 M6 оглавява класацията към 22 октомври 2020 г. Заедно с удвоената Ultra Path Interconnect (UPI) свързаност на Интел, PRIMERGY RX4770 M6 е перфектната основа за мащабни среди за виртуализация, където производителността, надеждността и ефективността са от съществено значение.

Високопроизводителен сървър, оборудван с последните технологии за сигурност

Снимка: FUJITSU

Fujitsu PRIMERGY RX4770 M6 е 3U четирипроцесорен сървър, който използва използва функциите за AI ускорение на новите, 3-то поколение Intel Xeon скалируеми процесори, и технологията за постоянна памет Intel Optane. Напълно преработен, той предоставя изключителна производителност и лесно управление в икономически ефективен размер, което позволява на организациите безпроблемно стартиране и на най-тежките и изискващи приложения, извличане на максимална стойност от данните и ускоряване на трансформацията на техния бизнес.

За да отговори на нарастващия брой кибер атаки, които се увеличиха значително по време на COVID-19 пандемията, Fujitsu интегрира Intel Platform Firmware Resilience (PFR) в PRIMERGY RX4770 M6. PFR помага за защитата на фърмуеъра на платформата, за засичането на грешки във фърмуеъра и за възстановяването на сървъра до последното известно добро състояние, ако се засече мауеър, като гарантира, че сървърът сам по себе си става част от силната защита на организацията.