Приложението за конферентни разговори Zoom имаше редица проблеми със сигурността, част от които бяха оправени в движение, но това явно не е повлияло на интереса към него. Софтуерът, който се оказа изключително полезен по време на епидемията от Covid-19, позволява телеконферентни разговори с множество участници и бе използван от редица фирми, училища и университети.

От компанията се похвалиха, че Zoom вече се ползва от над 300 милиона потребители. А в края на 2019 г. те бяха само десет милиона. Рекордът се постига въпреки отдръпването на редица потребители, след като стана ясно, че платформата има проблеми със сигурността, а записите от нея се пазят понякога на сървъри в Китай, при това без знанието или съгласието на заснеманите.

Софтуерът продължава да бележи ръст като към него ежедневно се присъединяват нови хора, въпреки че някои от дупките в сигурността все още не са решени. Очаква се това да стане със следващ ъпдейт, който от компанията производител обещаха да разпратят до края на месеца.