Позиционирана като алтернатива на платформата за микроблогове Twitter, Threads трябва да работи на адрес threads.net, но засега главната страница на ресурса показва стилизирано лого на социалната мрежа като звезден клъстер. Заедно с уеб версията в платформата липсва и търсене, но ръководителят на Meta Марк Зукърбърг лично обеща, че тези жизненоважни функции ще се появят през следващите дни.

"Threads имаше добра седмица. Общността е на траекторията, която очаквах, за да се създаде жизнено приложение в дългосрочен план. Има много работа за вършене и съм развълнуван от темпото на екипа. Търсенето и уеб версията ще се появят през следващите седмици" - написа главният изпълнителен директор на Meta в платформата.

Threads, като опростена алтернатива на Twitter, първоначално набра популярност със светкавична скорост, но след това със същата скорост загуби половината от потребителите си. Сега е време да се изградят нови функции, а миналата седмица платформата получи времева линия.

От останалите критични функции уеб версията ясно оглавява списъка - много хора отказват да използват платформа, която не може да бъде достъпна чрез браузър от настолен компютър. И ако администрацията на Threads наистина разчита на нейната популярност, то търсенето също е задължително, тъй като е съществена част от Twitter.

ИЗБРАНО
ИЗБРАНО