Коментари - Цифровата телевизия тръгва от 1 септември 2013 | IT.dir.bg
назад

Цифровата телевизия тръгва от 1 септември 2013

От 1-ви септември 2013 г. телевизионните програми ще се излъчват само чрез цифров сигнал. Голяма част от българите ще трябва да сменят телевизорите си или да сложат специален декодер. Абонатите на кабелните оператори няма да имат този проблем.

Обратно в новината

Коментари - Цифровата телевизия тръгва от 1 септември 2013 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво още ще измислят за да отупат народа, сигурно нови тоалетни със записващи устройства и ще има и "данък тоалетна"!Безобразие!!Топлофикация, ток, вода, които непрекъснато се увеличават!Ние сме белите роби!!!Бонусите за имащите, те заслужават!!!!А НАРОДА МРЕ!!!!

Благодарение на тоталното осиране на станишевите конкурси, скоро DVB няма да гледаме и въпросните пенсионери, дето сълзи леят за тях коментиращите по-долу, ще продължават да дават частица от мизерната си пенсия на кабеларки и сат. оператори, за да си гледат турските сериали.

Браво! Цифровизацията закъсня само с три години докато си наместят далаверите с догановите мултиплекси.

Пак едни мастити чичковци ще се нагушат здраво на гърба на все по-оредяващия, застаряващ, боледуващ и изпосталяващ народ... Бог да пази България! Само той ни остана като инстанция, към която да се обръщаме...

1chovek

Пенсионерите вече и телевизия няма да могат да гледат. Това май се очертава да е по-зле и от времето на тоталитарната комунистическа диктатура. Какви времена идват се чудя?

ти не разбра ли, че тепърва ще ги финансираме такива социално слаби, пенсионери и безработни, за цифров приемник