Коментари - На Земята започна магнитна буря | IT.dir.bg
назад

На Земята започна магнитна буря

В 21 часа бълг. време в неделя вечерта индексът на геомагнитни смущения Kp достигна 5, по данни на Центъра за прогнози на космическото време на Националното управление за океанология и атмосферни изследвания в САЩ /NOAA/.

Обратно в новината

Коментари - На Земята започна магнитна буря | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Споко, всичко върви по план! Билетите за Марсохода свършиха. Тези, които не са могли да се уредят, ще получат безплатно пхиене. Иначе подобни магнитни бури влияят зле на хората , които са склонни да вдигат кръвно. Увеличават се инсултите и пр. Трябва да се ходи с шапкао и по възможност да се избягва стоене на слънце. При подобни смущения най-помага студена бира (изравнява налягането и внасяя равновесие във физически и духовен аспект). Гарантираме рецептата!

Не разбрах кое в тази новина е IT, че се намира в този раздел?

На Марс обаче всичко е спокойно. Така че няма страшно.

когато те притесняват с неясни неща.Сега освен за земетресенията ще се притесняваме и за магнитните бури.И изобщо няма да ни пука,че сме най-бедни в Европа или-че ще останем без работа.Бели кахъри!

Само не знам колко изплашен да бъде! Никъде не пишат какъв код е това: ЖЪЛТ, ЗЕЛЕН, ПЕМБЯН... Ще ида да се надрусам...

който да обясни: в какво точно и как тези смущения в земната магнитосфера ще се отразят на Земята , хората? Всяко явление дава последствия, в случая какво да очакваме...

Сърбеж зад лявото ухо и обилно потене...

Веднага си пролича "големият специалист" по сърбежите и потенето ...Веселяк !

Аз не можах да спя цяла вечер.