Коментари - Парадът на смартфоните губи мощ | IT.dir.bg
назад

Парадът на смартфоните губи мощ

Световният пазар на мобилни телефони се очаква да постигне най-слабия си растеж от 2009 г. насам заради трудните икономически условия, показва нов доклад.

Обратно в новината

Коментари - Парадът на смартфоните губи мощ | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се побърква те са тези нови технологии копелета! Просто си живейте живота!!!

Мосьо, медам е медмуазел, тряба да знаете, че днес сички свят крачи с гигантски крачки към прогреса, и цивилизацията у сичките нации е достигнала върха си, сал вий сте останали в темотата; сичките вървят из пътя на цивилизацията и от ден на ден стават по-цивилизовани, сал вий стоите и не щете да са цивилизовате.

Когато станат по 200 лв.новите модели,и месечната такса е по 15 лв.тогава ще се замисля,но не е сигурно,защото тези телефончета се следят повече и от Ал Кайда..

Чакай да почнат да ти ги подаряват и да ти дават по 1000 евро на месец, защото си им станал клиент :)

САМО ЗАДРЪСТЕНИ ЛУЗЪРИ КРЕТАТ С ОБИКНОВЕНИ БАНГИИ. КОЙТО ИСКА ДА Е ГОТИН И В ТРЕНДА ТРЯБВА ДА Е С НАЙ-ЯКИЯ СМАРТФОН ИНАЧЕ СИ ОСТАВА СМОТАНЯК.

Вярно си "Калитко". Ама до толкова , че даже и възрастта ти не те оправдава!

Аз съм със смартфон от доста години, ама според мен ти си задръстен кретен :)

коку

"НАЙ-ЯКИЯ СМАРТФОН" ?!? и как по-точно се избира той? Или да питам по друг начин: "Кой и как определя кой е "най-якия смартфон". И друг въпрос имам: Как нещо, което се купува те прави "не-смотаняк"? Според мен това един човек да е смотан е природна "даденост", а за теб изглежда, че си много и щедро надарен от природата...

ми че кой е най-якия, много ясно, най-скъпия ;-))))))))) Всяка година с нов ;-)))

Просто хората установиха че няма много смисъл от тези телефони. Смотани компютри, за които има безброй безполезни приложения и неудобни заради размера телефони. Освен това прекалено лакоми за енергия и за това с ограничена автономност. За сметка на това много скъпи. Говоря от позицията на притежател на сравнително евтин смартфон.

Съгласен. Говоря от позицията на притежател на не-смарт телефон с нормален размер.

За това си ползвай тухлата отпреди 10 години, с монохромното дисплейче и 5-те бутона на кръст! Тя нали е енергонезависима, някво перпето мобиле...

Ами не си ползвам "тухлата" от преди 10 години нито "плочката" която ти си си купил вчера, защото на мен телефона ми трябва за говорене ( предимно служебно), а не за глупости като социални мрежи и youtube. Освен това не си го държа на масата в кафето за да видят че съм имал 1000лв. Та въпрос на приоритети. Нещо като абитуриентската показност, ама всичко с времето си както се казва.

И какво му има на моето 10 годишно МЕ45 с монохромното дисплейче и общо 20-те бутона? Като го сложа на масата в кафето и всички го заглеждат все едно съм с Форд Мустанг от 65-та година.

Само където, твоят смартфон е с размер на тухла в сравнение с моя телефон за разговори, а не обратното. И не искам да ти споменавам колко време ми кара батерията, защото много ще те подтисна...

Съвсем нормално - смартфоните още са толкова несъвършени, че направо безсмислени, освен за модна технологична бъзикня. Може би след време - 4-5 години нещата ще бъдат съвсем други, но за момента смартфоните са огромен телефон и смотан компютър.

Аз за това си карам със стария си смартфон(Е52 на Нокия) ... Като му дойде времето ще го сменя, но за сега ми върши работа.. Има си зелена и червена слушалка.

Много са си яки даже. Ползвам Галакси С и съм страшно доволен. Дори на по-кратки пътувания не нося лаптоп. Жена ми е с iPhone и също става, като се "пооправи". Ти какво очакваш от смартфона? Да блъскаш 3Д шутъри ????

На някой му е кисело, гроздето, че не може да си позволи смартфон. А и за сведения - има малки смартфони. А като не можете да се възползвате от всичките функции на смартфона, не ревете, че той бил тъп, ми погледнете себе си!

добре, а ти като си толкова по-умен, ако обичаш ни открехни за какво толкова можеш да го използваш (освен за навигация, четене на поща, малко браузване и евентуално пестене на пари чрез скайп). Сигурно ще се сетя за още 2-3 приложения , но това не го прави компютър, на цената на която се продава.