Коментари - Apple се извини за грешките в картите | IT.dir.bg
назад

Apple се извини за грешките в картите

Главният изпълнителен директор на Apple Тим Кук се извини на клиентите на потребителския гигант, които са били разочаровани от фрапантните грешки в новата картографска услуга Apple Maps и ги насочи към конкурентни услуги като Google Maps, предаде Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - Apple се извини за грешките в картите | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Арогантни както винаги. Овцете са ваши, но аз никога няма да си купя ваш продукт.

Брей тоя е започнал да прилича на Стив Джобс и физически, това самовнушението е голяма работа, сигурно и той яде само моркови.

Oще колко има да се извиняват.

Това не може да е вярно , Тим Кук да пита user И jizast , те ще му кажат , че се е объркал и по-велико нещо от Apple и картите му няма на този свят .

и striker да пита - ще му каже че изобщо не е имал iphone, щото е беден и 'гроздето е кисело' !

Тим Кук препоръча на потребителите на Apple устройства да ползват конкурентни картографски приложения Ми кво друго да каже :)

-L-

Евалла Google! Хак им е на ония.

Se taia

Хм... И какво ще кажат сега всички iзомбита :). Не съм за някоя марка, но когато някой се опитва натрапчиво да ми завира нещо като "най-доброто изживяване" и "ултра, мега, хипер и т.н." не мога да не остана скептичен към него. Цената изобщо не ме интересува в случая. Ако имам нужда от това "изживяване", бих си го купил. В момента съм с един обикновен Dell, който ми върши перфектна работа.

jizast

Не знам какво ще кажат iзомбитата, ама ти показваш нагледно какво казват SamShit зомбитата. Едно приложение има бъгове и веднага лузърите скочиха да хулят. Идиотия до шия...

Se taia

Пич, както написах (но ти както обикновено не четеш), не съм привърженик на нито една от страните. За мен е важно когато си купувам някакво устройство, то да ми върши работа. В случая не бих ползвал и 10% от натъпканите глезотии в един телефон защото за мен това е телефон а не лаптоп. Не ме интересува отношението ти към Самсунг, защото не съм имал досег досега с такава джаджа (не ми е трябвало). Иначе съм работил с 4S на Apple и не виждам голяма разлика с моя телефон (с изключение, че моя има малко по-голям екран и е по удобен за набиране от клавиатура). Въпроса тук е, че Apple предлагат някакъв шит за сървиз, промотират го като нещо супер мега ултра яко, а после се оказва, че е абсолютен шит, щото някой не си е свършил работата. А иначе зомбитата и шит да им дадеш, пак ще си плащат.

Пич големи смешки си написал, такива, че даже ябълчените фенове ти се подиграват. Не говорим за някакво си приложение, а за картите което си е основно приложение и толкова много епъл биха тъпъна, че ще е нещо ново иновативно, супер най доброто, перфектно и т.н., а то се оказа поредната издънка, но това не е проблем за зомбирани като теб. Гугъл вече заснимат океанското дъно, а епъл ползва карти от миналия век. Тим Кук да вземе да се извини и за неадекватната цена, не работещия блутутт, проблемите с антената, надраскващия се телефон, кражбата на дизайн, патентоването на глупости и т.н. Разбирам те, че след като си дал толкова пари за китайска играчка няма как да кажеш, че си с вакум между ушите. Хайде тегли гугъла и се радвай :).