Коментари - Galaxy S III mini не е заплаха за iPhone 5 | IT.dir.bg
назад

Galaxy S III mini не е заплаха за iPhone 5

Samsung спази обещанието си и показа в четвъртък нов смартфон Galaxy S III mini. Устройството идва с 4-инчов AMOLED дисплей с резолюция 800х480 пиксела, в сравнение с 4,8-те инча на своя по-голям "брат", предаде TechNews.

Обратно в новината

Коментари - Galaxy S III mini не е заплаха за iPhone 5 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хаха това е пълна смешка тоя телефон. А тези дето му се възхищават да си го купят за 400 евро като излезе да се кефят на пластмаста и на 5 МP кавра дето самсунг я слагт и в подсредния си клас телефони

А зомбитата като тебе да си купят "най-добрия" телефон-айсиктирфона за 2000 лева.

Колко трябва да си луд за да броиш 400 евро за това нещо ? Давам им няколко месеца ...

кога ядяхте ифони ни ривахте

Не съм фен нито на едните нито на другите, ама и за слепия е видно, че Самсунг копират идеята. Като бяха толкова убедени, че телефона трябва да е с голям екран, защо чакаха плодовете да пуснат техния вариант и хоп и те. Даже вече взе да става смешно за хората дето гледат отстрани :) Аз лично ползвам HTC, не че е важно за случая ама ако някой се чуди, как може някой да не ползва "извънземните" продукти на тези фирми ;)

Ако не си разбрал, такава версия е планирана още от пускането на големия С3. И тогава на всички е било ясно, кога и колко иначе ще е новия айфон. Така, че айде без глупости, че видиш ли видели ся айфона и се уплашили.

Защо пък мислиш, че не съм разбрал? Важно е момента на презентацията, ако бяха пуснали първо малкия после големия, щеше да изглежда по друг начин. Същото е и с Ипад минито 7 инчовото в крайна сметка плодчетата видяха, че им взимат сегмент от пазара и айде и те с малък таблет. В този случай е очевидно, че те копират идеята за мини таблета. ПП. Много е интересно как на очевидните неща все се намират изкривени обяснения ;)

Това е абсолютно копие на iPhone на Apple! Как не ги е срам да крадат всичко от най-добрите, и после да му слагат табелка Samsung? Веднага, когато Apple измислят нещо ново и прогресивно, се намира някой, който да го копира и да го представя за олекотен и орязан продукт. Няма как такова орязано копие да е заплаха за телефон без компромиси, като iPhone.

Телефона без компромиси няма слот за карта, карти, работещ блутут и му се лющи покритието. Ако това е телефон без компромиси .....

BVMunchausen

забравяш за лилавите петна по снимките. дето били нормални :)

Ти изобщо знаеш ли кво има в тоя телефон без компромиси дет му викаш айфон 5?

не съм фен и на двете фирми, ама като го гледам това мини хич не ми прилича на i-сифоните.

Като базик с Епъл можеха и да го докарат като характеристики точно като И фон 5 :). Например малко по-добър процесор, камерата да е 8 мегапиксела и горе доло това е хихихихи :)