Коментари - Sony пуска достъпен смартфон Xperia E | IT.dir.bg
назад

Sony пуска достъпен смартфон Xperia E

Sony Mobile обяви новото достъпно попълнение към своята продуктова линия Xperia – Xperia E. Най-новият Android смартфон на Sony ще бъде наличен както с една SIM карта, така и във вариант с две SIM карти, през първото тримесечие на 2013 г.

Обратно в новината

Коментари - Sony пуска достъпен смартфон Xperia E | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"хперя е е компактен смартфон на разумна цена." и каква е тази "разумна" цена ???

Достъпен смартфон разбирам от 60 до 90 евро на този етап. Защо не пишат цената и тогава да се тълкува достъпен или не. Мнение може да изказват единствено клиентите и никой друг. Едно пожелание към производителите е да направят една сим карта, която да важи за всички мобилни оператори независимо от броят им. Е, може да има и някакъв лимит от 5-6 оператора. Пожелавам всичко добро на всички и честит празник!

Че тя SIM картата и сега е една като вид носител. Информацията, записана вътре я обвързва с определен оператор.

Човека иска да каже с една карта да се връзваш към няколко оператора. Демек на една карта да има повече от един номер асоцииран с нея...

P.S. Искам да поясня моята мисъл. Една СИМ , която да важи за всички оператори и модула е един за всички операторино. Номера де е един и същи за всички оператори. Както знаем, сега работят с различни модули и СИМ за различничните оператори. Според мен са важни първите 4 цифри, които служат за опознаване т.е., те са нещо, като код за опознаване да даден оператор. Дадено устройство може да се задейства само, ако получи този код при еднакви модули за всички оператори. При един оператор е ясно, но при два трябва да имаш записан собственият номер два пъти, но с различни кодове за всеки един от двата оператора. Отсреща също може да са записани един, два, три и т.н номера. Мисълта ми е, че вместо две СИМ карти ще се записва един и същи номер един, два, три пъти за различните оператори, но с различен код. Ако се направи "просто" лого на даденият оператор/включва и БГ кода/, което ще замества кода, ще е много по удобно при записване /след логото се записва само номера на абоната/ и предаване. Е, трябва да се пипне малко и софтуера, но това са бели кахъри. Дано не съм бил многословен. Приятна вечер на всички!

Това и в момента е възможно. Взимаш си един телефонен номер и си говориш през него с всички останали. Собственик на номерацията е българската държава, която само е делегирала права на операторите да раздава определен набор от тях на клиентите си. P.S. Ние реално всички сме към един и същи оператор (запознайте се със значението на "картелно споразумение").

повече от 20-30 кинта за телефон ако и златен да е, не давам.

Сетиха се... китайчетата обаче имат 2 камери...