Коментари - Пуснаха iPhone с Android | IT.dir.bg
назад

Пуснаха iPhone с Android

Бразилски производител на телефони сътвори малка сензация, като пусна iphone устройство под управление на операционна система Android.

Обратно в новината

Коментари - Пуснаха iPhone с Android | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъй като iphone Neo One се продава само на пазара в Бразилия, Apple няма юридически основания да заведе дело срещу Gradiente. - умирам от кеф за яд на патентните тролове от Купертино....

Търся шарнирен болт за iPhone - Turbo Diesel,може и без патент за завиване.

СКОРО ОЧАКВАЙТЕ И I-PHONE С НАДПИС I-SAMSUNG !

А, че то си го има надписа ... ама отвътре ;)

Като за толкова пари има и по стари телефони с по добри параметри: link от 2 год. го ползвам и до сега неми е забил нито веднъж, за съжаление батерията кара само 2 дена.

Днес вече не е трудно да се сглоби някакво подобно дръвце от залежали китайски чаркалаци. Ако се подберат добри части от пазара може и доста читаво устройство на съвсем прилична цена да се докара. Обаче ще става само за лична употреба - не може да се изкара на пазара, понеже ще нарушава цял куп патенти.

Браво, на фона на бъгавата ios6 може би андроида е адекватно решение ! Аз лично бях доволен от iphone до ios 5.1.1 - след това с ios6 - мрак - забива, прекъсва, губи обхват, мисли ... все едно имам уиндоус ! А така печелиш от качествената изработка на айфона в съчетание с надеждният андроид ! Не мога да повярвам, че ще дойде време, в което андроида да е по-надежден от ios, но благодарение на самодоволните и алчни епълци и това се случи !

незнам какво те мъчи с IOS6 ама няма нищо подобно от това което си писал :) на 4-ка, рабпти безупречно!Бързо, гладко, не мисли, не губи обхват и тн.. И моля те прочети че, тези тъпу бразилци НЕ СА сложили андроид на iphone , a са си направили някакъв ужасен дивайс с името iphone! Четете първо преди да пишете глупости дееее еееее...

Не знам, защо се намесва Windows Phone тук, но мога да кажа от личен опит, че тази опер. система е много бърза, стабилна и оптимизирана. Няма чудене, мислене, бавене, забиване, лагове и т.н.

Само дето за WinPhone-а трябва да си носиш батериите в куфарите. :-) Батерията пада адски бързо. Има какво да се желае още и като интерфейс. Има проблеми и с USSD командите на някои от първите версии на 8-цата. Определено обаче имат и някои иновативни нововъведения. Не ми се е случвало да забива до момента. Имам и трите телефона. Всеки си има плюсове и минуси. Смея да кажа, че Apple поизостават напоследък с иновациите, докато Samsung и Microsoft работят адски много в тази област.

Ти нали прочете, че единственото общо с apple iphone е само името iphone, което е регистрирано в Бразилия години преди Епъл да пусне телефона си ?

Абе user-e не се научи да четеш и това си е. :-P