Коментари - YouTube пуска абонаменти за музика | IT.dir.bg
назад

YouTube пуска абонаменти за музика

Видеопорталът YouTube, собственост на Google, ще започне тази година да предлага абонаментна услуга - слушане на музика без изтегляне - което ще се конкурира с предложения като Spotify, пише във вторник американското списание Fortune.

Обратно в новината

Коментари - YouTube пуска абонаменти за музика | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хмм... С тази си стъпка Google с YouTube се превръща просто в друг тип кабеларка. Нищо ново и иновативно не виждам в случая, напротив - завръщане към старите методи с припечелване на парички. Не ми харесва, не това е идеята на свободното пространство.

Идеята ми харесва от гледната точка на музикант, чийто авторски труд бива постоянно ограбван. Ква е идеята на свободното пространство по-точно ? Да си купиш една MP3 за нищожните 99 цента и после да я пуснеш безплатно на стотици хиляди юзъри ! Тва ли ти е свободата в свободното пространство ? Трябва да има платени канали ! Ако искаш безплатно гледай реклами до спукване ! Заради тва глобално ограбване, вместо да се изхранвам от таланта си аз трябва да работя и като девелопър, което ми е крайно скучна и противна работа, но поне е добре заплатена.

И аз обичам да си бъркам в носа по цял ден, но понеже никой не иска да ми плаща за това - и аз съм програмист.

Ние, веднага ще оценим авторския ти труд и ще проверим върху колко хонорара си си платил данъците, и какво си вписал в данъчната си декларация,с най голямо удоволствие :).

Ако не беше youtube толкова банди щяха да си останат неизвестни .