Коментари - Facebook спира на 5 ноември? | IT.dir.bg
назад

Facebook спира на 5 ноември?

Операция Facebook е планирана за 5 ноември, пише руското издание gazeta.ru, цитирани от Блиц.

Обратно в новината

Коментари - Facebook спира на 5 ноември? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добър обед како Минке!Много ясно за какво служи фейсбук и кой седи зад него.На репликата кой ви е карал да си оставяте личните данни ще кажа: Докато има балъци ще има измами! Малко цитати от фейсбук:"Най-лесният начин да намерите приятели е да си дадете паролата за пощата"Е аджеба ако аз имам пощата на някой мой приятел защо ми е да го търся???и да го намирам???Я сега си дайте и моблния да потвърдим че това сте вие"....я сега си напишете семейството....децата... и така нататъка всички знаем какво прави фейсбук:Класифицира и следи когото си пожелае по много елегантен начин.....ДАНО ДА УСПЕЯТ МОМЧЕТАТА МАКАР ЧЕ ИСТИНСКИ СЕ СЪМНЯВАМ В ТОВА.

Ами те всички американски компании това правят :) Как иначе се осигурява световно господство и безграничен дефицит :):):) Няма безплатно на тоз свят! Няма! Ама кой да го проумей, камо ли простия Българин ... :)

Ех, глупи...

Хакерската група, която наистина ще измете Сурат Тефтера от Интернет се казва... Google :) Предполагам, че още преди тази дата в Сурата ще са останали само малоумните градинари и пълните завършени олигофрени :)

We are young idiots

ако това стне милиони офиси ще са нещастни.........

Някакви клоуни с маски решили да се направят на интересни .. Копия на DJ Blend тръгнали да сриват Facebook хахаха ... Ако Facebook бъде сринат ще настане Трета световна война ..

Айде бе! Само толкова ли ви трябва?

Не знам без физически достъп до сървъри как ще успеят. Какво, ще DDoS-нат facebook ли?? И дори и да успеят колко време мислят, че ще бъде неактивен сайта? А пък дори и да експлойтнат платоформата и да получат root някъде, бекъпи сигурно се правят нон-стоп....

И каква е тая всенародна радост ? В крайна сметка някой от вас на сила ли са го регистрирали, че се оплаква ? Фейсбук е напълно безплатен и всеки се регистрира по собствено желание.

Евала и аз това се чудя все едно някой ги е карал да се регистрират и да си оставят лични данни на социален сайт

18 души харесват това! :]

Според мен няма да успеят,но ако успеят браво.Макарче много се самнявам в това!!

Тия ще спирали бързия влак с дупе :) Много елементарна реклама на ФейсБоклук!!! На 6-ти ноември тържествено ще цъфнат и ще кажат - силни сме бе, ние сме честни и коректни и за това все още сме тук!!! Иначе по темата - доставчикът ви на Интернет знае много повече за любимата ви поза, на която се любувате по порно сайтовете, от колкото някакъв сайт за наивници...

Винаги съм знаела, че ФБ е клоака. Анатема на идеята. Не можете да замените Природата.

И квооо, сигурно, google+ им плаща, иначе не виждам смисъл от тази атака!

Много се надявам това наистина да стане :) От много време чакам някой за срине FB

Значи трябва да изтрием и Linkedin и т.н., абе направо интернет комуникацията да се забрани, че всяка прочетена статия ви се пише в досието :-)))))

Стискам палци!

нищо ново не казват и звучи доста наивно, като писано от тийнейджъри

Какви са тия простотии бе?! Кой е накарал някого насила да ходи във Фейсбук и да си качва лична информация? Вие що си мислите че мейлове и други сайтове не го правят същото? А и да ви кажа ли - Така има контрол не над вашите пуберски снимки в клуба, а за да се следят терористи и всякаква престъпна сган. Така че, ако ще хакват нещо - да хакнат някой ислямистки сайт дето зоват за джихади и прочие простотии.

facebook-типичен пример докаде са ни зомбирали и чипосали виртуално....хората са толкова комплексирани че и майчиното си мляко са си изпели....стига да поискаш можеш да научиш всичко за всеки

Дано успеят!

Не трябва да се толерира всяко аконимно зловредно действие ! Утре те ще призоват да те изтрият като личност и може да се събудиш без да съществуваш иди доказвай , че си Пенчо от Горно нанадолнище и си бил собственик на ЕГН , даже си имал и адрес , дори спестените пари , ще ти изчезнат .

има facebook- има проблеми няма facebook-няма проблеми

..ми нали съвсем доброволно си дадоха данните - какъв е проблемът?! да им ги ползват! безплатно е само сиренцето в капана за мишки.

А после ще разправят "Ние го направихме, защото след това ни попиляха..." Facebook е частна собственост, хората там са доброволно и всякакви посегателства върху него трябва да се преследват от всички правови страни. Не съм му фен, но никой няма право да поврежда нещо, което не е направил и не му принадлежи. Да им вземат след това парцалките за да си платят за загубите /защото рано или късно ще стигнат до тях/, а тъй като няма да имат толкова пари, да си отработват докато им дойде акъла.

това е един лаинарник,които требва да изчезне завинаги.не само на мене ми е навредил а може би на милиони.тоя лаинарник ми разби зивота и обарна всичко на опаки.....сварталисте на мнго измет и боклук...саялявам че пиша на латиница но живея в друга страна и нямам кирилица на пц.извинете ме *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хайде дано стане, Facebook за света е като чалгата за България сеещо деградация и нещо за което постянно се говори и е "модно" Нямам акаунт там и никога няма да имам.

Тогава какво ти пречи?

бля, бля, бля; не ми се вярва да успеят!

Да са живи и здрави , дано успеят!

чакам с нeтърпение някой да затрие този клюкарник!

това не е анон *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дано успеят да махнат малоумния клюкарилник!

А дано!!!

Пичове!

Anonymous-може да прецакахте PSN но за facebook-КЪСМЕТ и да бъдете живи и здрави

ако бях хакер щях да се включа!

супер.чакам с нетарпение тоз клюкарник да изчезне...в китаи е забранен... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ти Kитай за пример ли го даваш ? те там и на Google правиха проблеми че не филтрира снимки и текстове за случилото се на площад Tянънмън, където са стреляли срещу 4000 студенти, затова и Google се изнесе оттам!

Не че не ползвам Гугъл за всичко, но и те не са ми цвете за мирисане. И докато за ФБ (които ги ненавиждам) си знаем, че търгуват с личната информация - за Гугъл още нищо не се знае за какво я ползват. А те събират много повече информация за всеки потребител...

Remember remember the Fifth of November....

Подарък за рождения ми ден може би ?

А и за моя!