Apple очаква да спечели от климатичните промени

Според компанията лошият климат и бедствията ще направят клиентите по-лоялни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия от епъл съвсвм се излагат.Фенерче има в всеки един модерен телефон,радио в почти всеки телефон,а като спре тока(при бедствие както те го представят) тоя телефон става тухла,също както всеки един подобен тел. който не е сателитен.така че невиждам с какво е по добър от конкурентите си.И ако мислеха за здравето на планетата нямаше всяка година да изкарват нови модели с по 1 екстра повече от предишният модел.

Моят телефон от 25 лева има всички тези екстри, за които апъл мечтаят балъците да им плащат хилядарки. Батерията държи цяла седмица.

Страхотна новина! От Apple намериха къде се крие ключа към бараката, или "дет" се вика направо намериха златната ябълка, че я и откъснаха. Значи в региони където има бедствия (евентуално спиране на тока, водата и следователно и всякакъв вид комуникация), та техните устройства за по 2000$ ще работят в такива условия, защото видиш ли имат радио и фенерче и даже можеш да се обадиш! ГЕНИАЛНИ!!!

Е, Нокиа с фенерче не е ли по-добрият избор тогава?

абсолютно, жалко само че подобни телефони днес се правят само в най-ниската ценова група. демек евтини и смотани.

Да спечелиш от някакво бедствие, което самия ти предизвикваш?!

И като спрат тока за два дена,...ко праим?! Егати тъпата статия!!!

Т.е. всички бедствия, които ще сполетят човечеството и ще доведат до смъртта на множество хора, ще донесат печалба на Apple. Цинизъм ли е или чиста проба простащина?!?! Всеки път си казвам, че едва ли могат да падна по-долу от това. И всеки следваш път ме опровергават.

сам си измисляш редове, после четеш между тях и вменяваш глобални заключения без пряка логика ... от теб би станал страхотен репортер, пробвай се. а ако все пак се придържаш към статията или по добре към източника (прескачайки 4-5 пре предаващи агенции) нещата звучат по съвсем друг начин.

Глобалното замърсяване щяло да им донесе печалба.....абе огризки то само за една година продажбите спаднаха с 25% само в Китай...и глобалното затопляне няма да Ви спаси....размърдайте си задниците или отива в канавката.

"Нашите смартфони могат да бъдат фенерче, имат приложение с инструкции за първа помощ, могат да служат като радио" Леле колко изпаднаха да се хвалят че са като Нокиа с фенерче и радио - най евтиния модел от преди 15г.

Като спре тока - за колко време??? Не съм чувал да са ядрен генератор на ток. Или се има предвид: докато имам батерия - ще си светя, ще си слушам радио, ще си играя на игри ..... 1-2 часа максимум .... Ам, дайте да яхнем всички тази вълна от печалби от глобалното затопляне ... И, да, нокиа с фенерче, ще свети повече!

Бате Стиви се върти в гробищата като вентилатор. Направи компанията, изгониха го и я съсипаха, върна се и я направи отново най-силната IT компания. Сега като ги чета тези глупости, всичко е било напразно. Оня швестер Кук пак съсипа всичко.

абе тия ябълки не само са гнили, ама са си направо болни!

Ако и батерията им беше като хората...

Не разбирама в чии интерес е постояно да се разпространяват лъжи и да се стресират хората. Защо никой не иска да каже на бедните хорица, че щом настъпват климатични променени ще трябва да се приспособим към тях и колкото по-бързо, толкова по-добре, защото повече хора ще бъдат спасени. Науката е точна и ясна относно промените на климата - "виновника" е СО2. Това което не се казва на хората е, че човечеството с цялата за разумна и не разумна дейност "произвежда" всяка година около 6-7 гига тона СО2. Но тъй като 70% от земната повърхност са покрити с вода, именно от там, от океаните идва най-голямото "производство" на СО2, което на годишна база е над 75 000 гига тона!!! Ако ще всичките вече над 4.5 милиарда хора да легнат в леглата и само да спят, без да правят нищо...климъта ще продължи да се изменя и да следва естествените си природни цикли. Проблемът е че човекът все още не е изучил достатъчно тези процеси за да уме в обозримо бъдеще да прави точни прогнози и да взема навремени решения, преди Майката Природа да реше преди нас.

Абе куха лейко....знаеш ли колко тона фитопланктон има в окена....а познай кой е най-големият консуматор на СО2....а позна световния океан....природата е създала баланс в отделянето на СО2 и поглъщането на СО2.....излишния матриял който бълва замърсявания са такива тивки като теб.

не се прави на интересен,знаем те що за стока си,така че не трий истината за любимите ти лакомии дето ще ги копат с ръцете над земята

че лакомите ги копат с ръцете над земята,вие се сещайте защо?