Коментари - Какво ще представи Apple на 9 март? | IT.dir.bg
назад

Какво ще представи Apple на 9 март?

Apple е изпратилa покани за медийно събитие в Сан Франциско на 9 март, около месец преди очакваното пускане на новия смарт часовник Apple Watch.

Обратно в новината

Коментари - Какво ще представи Apple на 9 март? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво може да представи, освен нещо недоядено?

Само хеътрствам, бе хора, щото не ми е по джоба, пък и да ми стане - НЯМА да си купя. Къде ги сглобяват и колко пари печелят? АРЕ бе мен.

хаиде бе, има поне 20 статии от изминалите две седмици, които може да "преведете" и плиоснете тук, вместо псевдорекламата за хапъл.

веселият форум!!!

Ще представят на света топлата вода, или може би огъня? Така, както никой друг не го е правил...

rado_7_6@

Малко по-скромно ще е - ще дадат подробности около първия реално използваем смартуоч. Което всъщност е голямо нещо, щото идеята я има от бая време, ама както и при смартфоните, трябва апъл да покажат кое как се прави, че да тръгне работата

хахахахахахахахахахахаха

Колелото, е или поне нещо кръгло. Бейкроуз с пица :)

А пък при нас другарят Путю каза, че ще ни раздава специални руски смартфони, много изящни, 2 пръста тънки и са под кило, които ще бъдат вечно следни и слушани от ФСБ, за наша безопасност разбира се. Да не ни се случи нещо като на Немцов. И за да влизаме в нета ще трябва да си пишем трите имена и ЕГН-то, за да може да следи бащицата да не би някои ЦРУ агенти не организират Майдан във Фейсбука. Всичко е в името на народа , разбира се

БГ путиноидите ще се пръснат от яд, че една американска компания скоро ще прави повече брутен продукт от цялата руска икономика хаха!

тоз пък комплексар... кой горори за Путин и Русия, че комплексирано ги включваш? Днес е 3ти Март, познай дали Епъл, с целият си продукт са допринесли с нещо за това да можеш да си пишеш глупостите свободно?

Прави бе, спор няма. Има ли балъци - работата върви. Това си е закон от време оно.

Какво толкова спорите. Да не би да сте акционери на Apple или Samsung? Какво ще представят Apple - каквото и другите. За нас като потребители най-важно е да има конкуренция и да са по-евтини боклуците, които ни продават.

Естествена реакция е, когато някой нагъл и подъл лъжец се хвали с неговите откраднати "постиженията", това да дразни нормалните хора.

Кви нормални хора бе, вие сте сбирщина от недовършени комплексарчета. Като не харесваш нещо, никой не те кара да го купуваш, такова плюене по чуждите форуми няма. Защо ли???

Епъл правят хубави и качествени продукти. Вярно, малко са надценени, но пък работят почти безупречно. Имам и Макбук и Айфон и съм доволен. Разбира се, винаги ако човек се разтърси, ще намери аналогични продукти на конкуренцията за по-малко пари, но на мен не ми се експериментира. Мога финансово да си позволя да не експериментирам. А за един американец или англичанин, цената е много поносима и за това Епъл има такива успехи в продажбите. Все пак конкуренцията напредва и Епъл ги чака съдбата на Сони. По-старите помнят, че навремето фирмата номер едно беше Сони. С течение на времето обаче загубиха технологичното си предимство и сега се борят да си покрият загубите. Да, продуктите им са малко по-добри, но не си заслужават цената. Също така след хай блек тринитрона нищо революционно не направиха. Епъл ако не пуснат нещо революционно ново или не направят нещо съществуващо да работи безупречно, ще глътнат вода. Първият работещ телефон изцяло с тъч, ретина дисплей, Сири, облака, отключването с пръстови отпечатъци, таблета и малкият , лек и с голяма продължителност на батерията лаптоп ги издигнаха през последните години. Но конкуренцията не спи и вече Андроидите не забиват, на много лаптопи екранът е хай-дефинишън и батерията държи 10 часа, Уиндълс 8 също се синхронизира през облак и не съм сигурен дали след няколко години пак ще си купя техен продукт.

"Аналог" на Епъл ... някакъв лаптоп с линукс или ем ес ун боза. За телефоните има, но то и телефона не е да работиш с него

Сега искам да се появи някой панелен комбайнер да ми хвали ксиомито - китайски тилифон с американски процесор и ос, дето щяло ксиомито да измести Епъл. Добре, че са панелните аграри, че да върви бизнеса на жълтите крадци

Абе ако пак си пропуснеш хапчетата може и на това да станем свидетели и не Ксиоми, ами и Престижио може да започнеш да хвалиш.

Човече, ти си АНТИреклама на Епъл. Не е нужно китайците да правят собствена реклама. Просто трябва да направят кастинг за олигофрени като тебе, да им купят по един айфон и да ги накарат да пишат размишления за успеха в живота по форумите. Нормалните хора определено ще се замислят дали наистина искат да ползват една и съща марка с идиоти като тебе.

толкова ше покажат?? Още 100 патента за идейни проекти

Няма как да си купя продукт, който има заложени 240 - 260% надценка. Това си е чиста проба грабеж! Парите независимо дали са много или малко човек трябва да ги харчи разумно!

rado_7_6@

Хахахаха, гении. Айфоните като ги разглобиш и чарколяка е пет стотинки, а? Начи тея ни ограбват. Па иди купи и ти същия чярколяк за пет стотинки и го продавай мааалко само по-евтино и ше станеш мръсно богат! А, чакай - сетих се! Не искаш да ставаш богат, искаш 'справедлив' свят :D

Не, не е пет стотинки. $199 за материалите в айФон 5ес. Продажната му цена беше $700. За сравнение, С5 на Самсунг Галакси беше $256 за материалите, с продажна цена от $600. Не знам за Мда, но аз не искам справедлив свят. Искам производител, който е лоялен към клиентите си, а не ги скубе за боклуците, които им продава.

Очаквам с нетърпение нов MBPro!

Каквото и да покажат ще бъде технологично изостанало в сравнение с конкуренцията, но лъскаво - като за кисели комплексари и колебаещи се относно пола си индивиди, които отчаяно имат нужда от нещо, което да им дава измислен статус в жалкото им обкръжение !

rado_7_6@

Намери си в нета Линус Торвалдс (случаен американски гражданин, набиващ хамбургери) кво мисли за MacBook Air. Има три чавета, та едва ли се колебае за пола си. Също така бил измислил Линукс моля ти се. Междудругото едно от очакваните неща тази година е макбук ер с ретина дисплей.

dsco@

MacBook Air и Asus Zenbook са едно и също нещо. Е Asus-a има и touch и много варианти, ама друго си е логото да си покажеш...

Не е неообходимо някой да ми казва в интернет какво е... аз съм го ползвал и си знам че е един скъп боклук.

Първо, Линус Торвалдс не е американец, нито набива хамбургери. И user-a не е твърдял подобно нещо. Научи се да четеш. Второ, той ползва само хардуера на тоя ултрабук, операционната система я е изстъргал и я е заменил с Линукс. Това дори го има в интервю с него. Трето, Не ползва нито айФон, нито айПад. Четвърто, вземи да пораснеш малко.

Това, дето щяло да е технически назад, те са го измислили, бе папуняк! И са технически напред. За който разбира, а не за който не разбира. Ако на село преди два века закараш един днешен автомобил, всеки каруцар би го отхвърлил и би го нарекъл негоден спрямо каруцата му, понеже не може да ползва предимствата на съвремения автомобил. Ти си каруцарят, а Епъл произвежда съвремените решения. Не можеш да ги позлваш, това е. Ами стой с с каруците, но не давай акъл! Срамота е!

Айфон 6-цата ги върна в играта, нека видим какво ще покажат :)

Новият Galaxy S6 поразително прилича на iPhone 6.

Те се мъчат от всякъде да копират iPhone, но си остават бъгави самшити.

Новият аЙфон изключително много прилича на Нексус 4, а той е отпреди 3години... Така можем до утре да си продължаваме. 1вият аЙфон прилича на Сони смартфон отпреди година преди него.

Говориш пълни глупости, мислих те за по-умен.

Точно пък на Nexus 4 не прилича особено. Тук говорим за детайлите, иначе можем да кажем, че всички смартфони си приличат.

Ми да видим какво ще изкарат, че софтуер трябва да се пише, вие си се дърляйте тука, кой колко повече хартийки дал за безсмисленото си устройство в джоба.

проблема не е в Епъл, а във феновете им. така и не разбраха, че всичко е добър маркетингов трик. за парите за които продава епъл продуктите си можеш да купиш от други марки продукти със същото качество. просто епъл създаде идеалната маркетинг стратегия и успя. няма общо с качеството на продуктите.

глупости на търкалета. маркетинга може да излъже някои да си купи нещо веднъж. ако го няма качеството зад маркетинга продукта е обречен.

Кажи кой, кои продукти можеш да си купиш с това качество. Все едно ми сравняваш Opel с BMW. питай, джигитите по пътищата що си купуват бъмъвъта, та дори на старо и на цени на нов автомобил.

Епъл, Нокиа и Самсунг се отнасят както: АМГ63, Х6 и Дачия Логан... Айде със здраве на заблудените и отворени кодово ....

Не съм съгласен да сравняваш БМВ с Епъл като категории. Поцени може, но технологиите които БМВ изпозлва са значително по-добри и по-нови от тези на конкуренцията. При Епъл НЕ е така. Даже бих казал, че последните години изостават технологично. Няма база за сравенение. Епъл са далеч от качеството и имиджа на БМВ. Айде слагайте минуси. хахах

Ако не можеш да различиш качеството, ще си купи и друти марки и за теб ще са със същото качество. Комунистическите избиратели си купуват сирене, направено от телешко щекмбе и смятат, че купуват на по-добра цена същото качество! Няма как да ги убедиш! За тях е същото, понеже са индиферентни. И за теб Йафон е същото качество като андроидните устройства, особено Самсунг, понеже има 100 маймунджелъка повече, а е по-евтин. Само че за мен не са важни маймунджелъците и ниската цена, а определен вид употребимост, която за тебе не съществува като качество. За това обличате незнанието си в дрехи като: да се фукат, че са си взели скъп телефон и прочее. Не, става дума за качества, които на теб не са ти нужни! Просто не се нуждаеш от друго, но поне едно знай - глупав си.

Нищо, което да заслужава такова внимание.

Стига ревали бе хейтъри нещастни ! iPhone 6 е най-хубавия телефон (имам iPhone6 и два андроид телефона висок клас). Удобен, тънък, лек, не се драска, ландскейп клавиатурата е супер удобна за писане, приложения бол. Ще се задавите от злоба, нещастници. iPhone си има едни предимства, Android телефоните - други. Имайте и двете, стига сте ревали. Ууу, българско племе, вярно трябва да си смените чипа, както казваше един старец-измамник. Пфу !

Вие, си сменете целият мозък. Чипове за тунинг не помагат.

Типично по "докторски" си се представил. Повтаряй си, че ти вЕрваме, че си доктор. Истинските доктори казаха да не ти се смеем... много.

Апъл най-добрия смартфон за ужас на изперкалите андроидаджии с китайски телефончета за по 100 лв с ДДС. За 100 лв (с ДДС) просто няма как да очакваш нещо работещо и с поддръжка. А тия андроидаджии с тутурутки за 500+ лв с ДДС просто са се самопрецакали - за същите пари е можело да се сдобият с iPhone и да забравят за reset, restart, ROM flash, etc. Едни разбират и iPhone избират а други се самопрецакват и нон-стоп рестартират - живот!

Като гледам как си се запенил, май ти си изперкал. А си и некомпетентен по отношение на Андроид. Вземи се ограмоти малко, пък тогава почни да се пенявиш.

:)))))))))))) показах на заклет андроидаджия iPhone 5. Отговорът му беше: малии, верно е много добър.... :)))))))

Най-добър е само в розовите мечти на i-Сектата ви. Седнало i-Зомбито да ми сравнява телефон с претенции за над 2000лв. доскоро със сапунерки за бедни студенти за по 100лв и да се пъне колко по-добър бил гей-фона в сравнение с тях. Хахаха. Типичен i-Комплексар. Значи който бил дал 500+ за нещо различно от i-Precious се бил прецакал страхотно, защото можел да ги даде за i-Precious, така ли? Според мене не само не е прецакал себе си, а се е снабдил със истински смартфон, а не със гънещ се комбиниран епилатор-гей-фон, като в процеса е прецакал и маркетинговата гей-агенция и като бонус ви е бръкнал в з...дравето на i-Сектата ви с дървен кол. За толкова години ползване на НЕ-i-Precios не съм правил нито един ROM-флаш - при нас, за разлика от вас - е възможно, но се прави по желание, i-Зомби! Машинката си работи прекрасно и без него и - представи си - НЕ ЗАБИВА. Sayonara, i-Ам-гъл!

Панелните комбайнери от бгстана пак гледат продуктите на Епъл и преглъщат на сухо с алчен поглед

Уф, тези 35 лв. на месец явно държат простолюдието настрана ! Само бетонови аристократи като теб могат да заделят тази космическа сума на месец нали ха ха

каквото и да предложи ябълката, бедните хейтъри, църволетата, няма да могат да си го купят, защото са изтъкани от завист и злоба... както и цялата ни държавица, по принцип!:-)

Как, бе? Купуват си - теглят кредит за 3 години и взимат айряна. После се фръцкат по чалгарниците и имитират богат начин на живот.

къде се обаждаш бе?С твоя 2 годишен лизинг?Мълчи там!!!Това,че ти си безпаричен и 500 лв. нямаш под ръка и теглиш заеми не обвинявай всички че са като теб,защото не са!Отре..а

Ще представят: чесофник, лапатопче дванайсе инча и евентуално голем айпат и той дванайсе инча. Може да покажат и нови макбучета про. Ще представят и сървърче от онова кръглото, ще представят и голямата изненада - телевизор АйВеликоТърново с въздушно дистансионно. Може да представят и автомобил. Може да представят и очела - всички имат само те нямат и предполагам ще направят некви цайси-

Сигурно ще презентират чадовника. Дано е добър да не е като самаунгакия неуспех. На времето имах един Нексус направен в Кореа. Това ме изуми и ище повече ме изуми бъгавостта му. То тия щом още ядат с клечки ясно е колко са напредничави...Та затова не им тръгна часовника. Предполагам Апълския ще е по-сполучлив.

Колко си тъп само, сам не знаеш. Тези дето ядат с клечки са на светлинни години пред останалите!

Началник

тъпият тук си ти и останалите като теб. човека се оплаква от андроидските боклуци, но си м,исле, че в хардуера е проблема. а той е в андроид. иначе хардуерно абсолютно нищо им няма да корейските телефончета. слагаш им един андроид и почват проблемите, които са почти безкрайни... знам, че няма да се съгласиш с мен, защото вероятно нямаш достатъчно пари да си позволиш нещо по-добро от андроид...

Ще съдиш колко са напред по традицията им че ядат с клечки?! Трудно е да си по културно-неук... Да не говорим с примера ти "Навремето"... Всяка една марка има неуспехи. Уиндолс ако погледнеш... "Навремето" ако си виждал Уиндолс Милениум... Вистата "навремето" като не беше пачната. Недей така съди, защото ще загубиш от това твое невежество..

Модераторе много хубаво гълта майка ми ;)

А имайки впредвид ориентацията на кук - възможно ли е да "превземат пазара" с гладко и продълговато устройство, което вибрира ! Може да го кръстат с нещо оригинално - i-vibrate например или i-tim, i-cook ... ще се харчи като топъл хляб от нежните клиенти ...

Да добавя, че имайки предвид ориентацията на Кук, не трябва да е на 9-ти, а на 8-ми март :)

Абе не знам какво толко ревете против ябълката, ама съм с 4S и мога да ви кажа, че забиванията са 1 - 2 пъти в месеца макс, телефона върви доста мазно като за тези характеристики. Няма андроид с тези характеристики да върви толкова гладко и без проблеми. Да в някой случай наистина имам ограничение заради системата, но винаги измислям как да го преодолея и не е болка за умиране. Отгоре на това телефон на 4 години е и е с последния ios. Андроид има минимална поддръжка откъм новите си версии. Каквото и да си говорите качеството, изработката и поддръжката са на ниво при Apple. Всеки да си използва кой каквото му харесва, но първо изпробвайте нещо преди да го плюете ;)

Вярно, не е толкова зле колкото се опитват да го искарат,има и някои добри страни.

1-2 забивания месечно хич не са за хвалене. От години ползвам андроид, досега ми е забивал само веднъж-дваж.

Това беше най-голямата лъжа която съм чувал. Имал съм С3, всичките ми приятели са с Андроиди и мога да ти кажа, че им забива много ама много често както на тях така и на мене преди със Самсунга.

Мия е на 4 години и не ми е забил ни веднъж. С iOS 8.1.3 е, падал е в чаша с кола, падал е на тротоара и НЕМА да го сменя докато не се сдуха. За 4 години НИ ВЕДНЪЖ!!!! Дерзайте всички останали, Епъл е No:1.

коя е мия? а ти миеш ли се? ти отдавна си се сдухал, селски...

Между другото Самсунг пуска тел от стъкло и метал няколко години след епълския 4ес ;))) кой от кого копира ? ПС: 4ес е най-добрия iPhone за мен - компактен и изящен, същевременно с най-новия ъпдейт на Епъл за iOS 8. Няма такъв телефон !

И какво от това? Епъл пък пусна пластмасов телефон (5Ц) години след Самсунг. Кой от кого копира, а? :)

Ха-ха, на мен 4-те андроидски телефона са ми забили 2-3 пъти общо за тези 4 години, и то не от ОС-а, а от калпави приложения. Тоя Шит ОС наистина си е пълен шит. Смятай, празен телефон без функции и да забива.....е тва е боклук пълен.

5-ца. 4 цабивания за 2 години. И голямо удобство при ползване. Уникално умно направено. Тъпците да си купуват други джаджи, това не е за тъпаци, които имат много време за губене да ърсят тази или онази настройка и да си качват рейтинка, като намерят кое как се прави :-)

rado_7_6@

Ще е интересно ако кажат цените на горните две категории. Иначе аз съм си изрязал от хартия в мащаб 1:1 по-големия модел и съм си го нашарил с флумастери и действително ми седи екстра. Репетирам с него на йониката и обмислям проекции да стана мазно технологично мелеонерче, понеже смартуоч революцията реално сега стартира, досега само някви кръжочни разработки има в областта

rado_7_6@

И да ми пишете минуси, не отменя фактът, че ябълските часовници само за няколко месеца ще бият по продажби и най-вече ПЕЧАЛБА комбинацията Android Wear + Pebble (симпатяги!) + ще раздразнят Швайцовете лежащи на стара слава. Тва е положението. А причината е, че дори първото поколение ябълски часовници със всичките им ограничения са разширение на модерните айфони - 64 битови десктоп калибър системи и само въображението е граница кви аппове ше има (включително и мои, хохохохо)

Сам си пишеш, сам си отговаряш, сам си слагаш плюсове, дразниш се от минуси - живееш класически тъжен живот на i-зомби ! Щом това ти е радоста в живота - да си роб на едни печалбари - живей си го, но не очаквай от нормалните хора да те разбират - животът е твърде красив, за да си губим времето с някакви кисели материални боклуци ! А какво точно те касаят теб продажбите и печалбите на епъл е загадка, но щом си така свързан с техните успехи ... тъжно, много тъжно ...

Нямаш си на идея за какво говориш

Update-нат iOS с много повече цветове, картинки и бъгове...

Кисело им е на ефтиняците

И защо да им е кисело на iфоняците, поясни?

Тъжно е, когато 35 лв. на месец за теб са богатство ... При останалите е въпрос на избор какъв телефон да имат и затова само 13% избират ябълки ...

Тъкмо си взех палатка от метро за 59 лв. Отивам следмалко да я разпъвам пред iStore. Ще се видим след час там. Айде и да донесете малко домашярка ракиийка да си чакълим заедно. iСъс здраве.

Devil

Е, какво може толкова да пусне - просто поредното л*йно, какво друго.

Е, какво да представят? Каквото представят винаги: нещо, което отдавна съществува, но с по-ниски параметри. И това ще е иновация, епохалното ново откритие на Епъл.

Лайно в кутийка да им сложат iShit за $399 ще купуват като замаяни. Много добра политика да се прицелиш в заблудените индивиди на този свят.

Ау каква новина - светъте притихнал в очакване ! За да не се мъчат i-зомбитата - ще пуснат i-часовника един месец по-рано ... и 3 години по-късно от конкуренцията ! Но в америка ще се продава, защото i-зомбитата идват основно от там !

Ще представят нещо, което се е появило преди 10-на години, ама тогава е сметнато за провал. Сега от Епъл ще са го излъскали, вкарали нови технологии и стадото ще реве как са "открили Америка".

Пак ли ти бре Владе с тъпичките писания;;;;))))

Коврата трябва да ги съди, защото "Продължаваме напред" e негов патент. Сега ще почнат едни дълги патентни спорове.

Ще ми покажат оная работа , щото ми я патентоваха преди 3 месеца :)

бг панелните таласъми и за айфон 6 викаха, че щяло да е провал, а кво стана после?

Ами като държиш само 13% от пазара - реално си е провал ! Е да - епъл правят пари от него ит имат печалби - но от клиентска гледна точка си е провал - отстъпва по всички показатели на преките си конкуренти ! И стига с малоумията за бедните бетонните специалисти - за 35 лв. на месец си взимаш айфон 6 - кой тапир сметна, че това са много пари ? Мога, но просто не го искам, защото е боклук в сравнение с другите марки - сложно ли ти е ?

HTC и Асус са по скъпи телефони от и6. Дори и Самсунг. А за параметрите не ми се пише, че е тема която е неудобна за изомби.

1з на сто от пазара е провал? ти имаш ли си представа какво е необходимо за да държиш 1з на сто от световния пазар на нещо? е, може би за аппле е провал, като се има предвид, че те научиха света да ползва смартфони без физическа клавиaтура. и това ми напомня за оня виц за маибаха, дето шофиора на москвич казал: гледам, че не ги карат много...

О, МАЙОРА, що не се подписваш, бе, келеш?

Преди години си купих айфон. Беше голяма работа, защото айфони малко се ползвана тогава. Мина време, айфона остаря морално и трябваше да си купя нов смартфон . Е, бях убедена, че няма да е айфон, независимо от масовата реклама на този продукт. Така и стана - новият ми смартфон е продукт на държава с толкова дълга история в технологиите и музиката, че няма как да не спечели доверието ми

айИграчка за жените

Ехаааа, от Apple отново "изпреварват" времето с тази "иновация" :)

Каквото и да пусне то ще се изкупи за отрицателно време. И разбира се ще е нещо ново и иновативно. Това е истината, Епъло е нумеро уно.

Кажи нещо ИНОВАТИВНО измислено от Епъл? Ама не закупен патент с цялата компания, ами нещо което са го измислили самите Епъл? Ама и да не е нещо, което е съществувало и се е продавало под някаква форма досега. Айфона какво беше - телефон с тъч скрийн, операционна система и камера - все неща които съществуваха в телефоните и тогава. Само дето Стив Джобс ги полира тия неща. Айпода кво беше - портативен мп3 плеър - понеже преди това изоооообщо не е имало такива. Айпада кво беше - "таблет" - щото Майкрософт изооообщо не представи такъв 7 години преди Епъл (но отнесе критиките). Та, кажи какво НОВО и ИНОВАТИВНО са ИЗМИСЛИЛИ? След напускането на Стив Вознияк.

думата иновативно и използването и дори за иновативна тоалетна хартия.

Е, забрави ли за иновативния панел, тип "макарон". Тва си е чиста иновация!

Изпуснал си едно L отпред на името си User BG :)

Еми и ти си сбъркала В с Р ама нейсе...;)))